Hvězdinka

Temná a ponurá kniha. Zajímavý námět, originální. Líbil se mi velmi jazyk autora. Kniha stojí za přečtení, je to něco jiného.

Krasny pribeh, zajimave propletene osudy, napinave. Moc se mi kniha libila.

Tak jak je u Cobena zvykem - velmi ctive, napinave, zajimave. Jsem opet velmi spokojena!

Napínavý příběh od začátku do konce, velmi čtivé. Za mě spokojenost. Tento autor mě baví!

Kniha urcena pro mladez, ale klidne je vhodna i pro dospeleho, mozna je i vhodnejsi pro dospeleho. Pribeh je ctivy, ponury, pesimisticky, ... A zaver? Ten je primo kruty, sokujici. Jeste pul roku po precteni vzpominam na posledni vety knihy, brrr...

Tak ja budu totalne vybocovat z rady. Mne se kniha proste nelibila... Jedine plus byly kratke kapitoly. Cele mi to ale prislo takove uspechane, osudy osob rychle vylicene, nemluve o samotne katastrofe, ta zabrala minimum. Proste mi tato kniha nesedla.

Zklamani... Snaha pojmout mnoho zavaznych temat znamenala ve vysledku pouze lehky naznak od kazdeho...

Ctive. Ale ta propletenost osudu mi prisla tak prekombinovana, ze celkovy dojem je spise negativni.

Po Hypnotizerovi, Svedkyni ohne a Pisecnem muzi nejslabsi kniha. Pro me prilis politiky, nebavila me.

Pro me nejpovedenejsi kniha od Keplera. Ma spad a i pres vysoky pocet stranek precteno za dva dny, velmi ctive. Doporucuji!

Tak ja nemohu hodnotit kladne, pro me nuda od zacatku do konce. Jedine vytrzeni bylo zjisteni, kdo je Fern. Jinak ztrata casu.

Přátelství na život a na smrt ... Tak smutné, tak kruté...

Silny pribeh, ktery ve mne zanechal velmi hlubokou stopu. Poeticky jazyk, krasne napsane, na konci dojemne. Doporucuji! Moje srdecni zalezitost.

Uzasny a silny pribeh! Cetla jsem jednim dechem a kniha ve mne zanechala stopu na dlouho. Maximalne doporucuji!

Cetla jsem Nejsem jako vy a Je to i muj zivot. Tato kniha je neprekonala. Pribeh mi prisel slaby, jakoby to nepsala stejna autorka.

Uzasne napsane, prekvapive, pro me sokujici. Pak nasledovaly mraky knih, ktere se Zmizelou ohanely na prebalu, ale zatim jsem necetla zadnou, ktera by se Zmizele vyrovnala. Pro me to byly jen nezdarene kopie, viz. Divka ve vlaku...

Knihu jsem precetla za vikend, je ctiva, ma spad. Ale neni to neco, pred cim bych padla na kolena, proste detektivka jakych je hodne.