igor6114 igor6114 komentáře u knih

Raffael: Malíř v Římě Raffael: Malíř v Římě Stephanie Storey

Popravde ma to velmi nebavilo...Predošlá kniha o Michelangelovi (Mramor a plátno) bola lepšia a zaujímavejšia.

13.12.2022 3 z 5

Pojídači mrtvých Pojídači mrtvých Michael Crichton

Moj oblúbený film takže prečítat knihu bola povinnost. Samozrejme kniha nesklamala a bavilo ma to... Ahmad Ibn Fadlán sa na tomto "výlete" očividne nenudil :)

13.12.2022 5 z 5

Zrůdné zrcadlo Zrůdné zrcadlo Michael Scott

Taká trošku blbost no :) ale na zabitie času v metre pri ceste do práce to stačí...

02.09.2022 2 z 5

Petrohradské povídky Petrohradské povídky Nikolaj Vasiljevič Gogol

Gogolov štýl písania mi proste sedí...príjemné čítanie, najviac pobavila poviedka kde Akakij Akakijevič vysvetluje že potrebuje opravit deravý plášt :D

02.08.2022 5 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Stephen King

Dobré,bavilo ma to. Od teraz si na to vždy pri nejakej dlhšej túre spomeniem... Nesmiem spomalit,nemsiem zastavit,aj ked sa mi odtrhne podrážka z topánok budem pokračovat :D

20.06.2022 5 z 5

Hlad Hlad Jozef Karika

Pohodové čítanie na večer ak sa chcete trochu báť ...ideálne je prečítať obe knihy (hlad a smäd) aby tie príbehy dávali zmysel. Inak vo Vlkolínci som už bol ale po prečítaní tejto knihy by som sa tam pohyboval s vačšou obozretnostou :)

12.04.2022 5 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Tak toto mi nesadlo a musel som knihu v polovici odložit...možno sa k nej niekedy vrátim,možno :)

09.11.2021 2 z 5

Svět bez stížností Svět bez stížností Will Bowen

Dostal som tú knihu pretože sa vraj často stažujem... nepomohla! :D

09.11.2021 1 z 5

Otto Kretschmer: Život německého ponorkového velitele s nejvyšším skóre potopené tonáže Otto Kretschmer: Život německého ponorkového velitele s nejvyšším skóre potopené tonáže Lawrence Paterson

Poctivá biografia tohto taktického majstra a ponorkového esa.

Smršť Smršť Jozef Karika

Páčila sa mi atmosféra, bolo to celkom fajn možno až na ten trochu natiahnutý koniec.

09.11.2021 4 z 5

Stalingrad Stalingrad Guido Knopp

Skvelá kniha s reálnym náhladom do Stalingradského pekla

Uchopení moci Uchopení moci Guido Knopp

zaujimavá sonda do obdobia kde stačilo málo a všetko mohlo dopadnút inak...uchopenie moci Hitlerom nebolo tak jednoduché ako sa mohlo na prvý pohlad zdat.

09.11.2021 4 z 5

Hrabě von Stauffenberg Hrabě von Stauffenberg Guido Knopp

Nebolo to vobec zlé, zaujimavé fakty zo života Stauffenberga...klobúk dole pred jeho odvahou. Hlavne že aj napriek svojim tažkým zraneniam z fronty sa nebál vziat zodpovednost do vlastných rúk a tam kde mnohý pred ním zlyhali, jemu chýbalo len kúsok štastia a Valkýra mohla dopadnut úplne inak.

HEX HEX Thomas Olde Heuvelt

Nie,nie a ešte raz nie.Nepáčilo sa mi to,nebolo to strašidelne,príbeh ma nezaujal...čakal som skor niečo na sposob filmu The Witch. Bužial toto bol len slabučký odvar.

30.03.2020

Orel na lovu Orel na lovu Simon Scarrow

3. čast je za mnou a stále ma to baví... jediný problém je že neviem zohnat dalšiu čast :(

04.03.2020 5 z 5

Vítězství orla Vítězství orla Simon Scarrow

2. čast na podobnej úrovni ako prvá. Som zvedavý čo Catovi a Macrovi ešte prinesie taženie v Británii v dalších častiach PS: ten Vitellius ma pekne štve :)

18.02.2020 5 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Bolo to fajn...Samozrejme osvietenie je trochu na inej úrovni, ale aj tak celkom úspešné pokračovanie. Za mna by to chelo viac strašenia a ducharčiny :D Na začiatku to chvílu aj tak vyzeralo ale potom to bola vo vačšine nahánačka s pravým uzlom... Nevadí, stále vysoký nadpriemer.

31.01.2020 5 z 5

Pytel kostí Pytel kostí Stephen King

Jajaaaj! Ako keby to bolo včera. Moja prvá kniha od Kinga :) Mal som 14 a mal som z toho velkolepé nočné mory...

Dallas 63 Dallas 63 Stephen King

Plný počet ***** :) ...nechápem ako to že mi táto kniha tak dlho unikala. A to Kinga čítam od svojich 14tich

20.01.2020 5 z 5

Pod znakem orla Pod znakem orla Simon Scarrow

Knižku som našiel náhodou na dovolenke na kapverdách s tým že si ju vezmem ako lahšie čítanie do lietadla :D ...netušil som že sa namotám a budem chciet prečítat celú sériu. Cato a Macro ma proste bavia, som zvedavý čo sa dalej udeje pri tažení do barbarskej Británie:)