igor6114 komentáře u knih
Popravde ma to velmi nebavilo...Predošlá kniha o Michelangelovi (Mramor a plátno) bola lepšia a zaujímavejšia.
Moj oblúbený film takže prečítat knihu bola povinnost. Samozrejme kniha nesklamala a bavilo ma to... Ahmad Ibn Fadlán sa na tomto "výlete" očividne nenudil :)
Taká trošku blbost no :) ale na zabitie času v metre pri ceste do práce to stačí...
Gogolov štýl písania mi proste sedí...príjemné čítanie, najviac pobavila poviedka kde Akakij Akakijevič vysvetluje že potrebuje opravit deravý plášt :D
Dobré,bavilo ma to. Od teraz si na to vždy pri nejakej dlhšej túre spomeniem... Nesmiem spomalit,nemsiem zastavit,aj ked sa mi odtrhne podrážka z topánok budem pokračovat :D
Pohodové čítanie na večer ak sa chcete trochu báť ...ideálne je prečítať obe knihy (hlad a smäd) aby tie príbehy dávali zmysel. Inak vo Vlkolínci som už bol ale po prečítaní tejto knihy by som sa tam pohyboval s vačšou obozretnostou :)
Tak toto mi nesadlo a musel som knihu v polovici odložit...možno sa k nej niekedy vrátim,možno :)
Dostal som tú knihu pretože sa vraj často stažujem... nepomohla! :D
Poctivá biografia tohto taktického majstra a ponorkového esa.
Páčila sa mi atmosféra, bolo to celkom fajn možno až na ten trochu natiahnutý koniec.
zaujimavá sonda do obdobia kde stačilo málo a všetko mohlo dopadnút inak...uchopenie moci Hitlerom nebolo tak jednoduché ako sa mohlo na prvý pohlad zdat.
Nebolo to vobec zlé, zaujimavé fakty zo života Stauffenberga...klobúk dole pred jeho odvahou. Hlavne že aj napriek svojim tažkým zraneniam z fronty sa nebál vziat zodpovednost do vlastných rúk a tam kde mnohý pred ním zlyhali, jemu chýbalo len kúsok štastia a Valkýra mohla dopadnut úplne inak.
Nie,nie a ešte raz nie.Nepáčilo sa mi to,nebolo to strašidelne,príbeh ma nezaujal...čakal som skor niečo na sposob filmu The Witch. Bužial toto bol len slabučký odvar.
3. čast je za mnou a stále ma to baví... jediný problém je že neviem zohnat dalšiu čast :(
2. čast na podobnej úrovni ako prvá. Som zvedavý čo Catovi a Macrovi ešte prinesie taženie v Británii v dalších častiach PS: ten Vitellius ma pekne štve :)
Bolo to fajn...Samozrejme osvietenie je trochu na inej úrovni, ale aj tak celkom úspešné pokračovanie. Za mna by to chelo viac strašenia a ducharčiny :D Na začiatku to chvílu aj tak vyzeralo ale potom to bola vo vačšine nahánačka s pravým uzlom... Nevadí, stále vysoký nadpriemer.
Jajaaaj! Ako keby to bolo včera. Moja prvá kniha od Kinga :) Mal som 14 a mal som z toho velkolepé nočné mory...
Plný počet ***** :) ...nechápem ako to že mi táto kniha tak dlho unikala. A to Kinga čítam od svojich 14tich
Knižku som našiel náhodou na dovolenke na kapverdách s tým že si ju vezmem ako lahšie čítanie do lietadla :D ...netušil som že sa namotám a budem chciet prečítat celú sériu. Cato a Macro ma proste bavia, som zvedavý čo sa dalej udeje pri tažení do barbarskej Británie:)