inule komentáře u knih
Celá kniha v podstatě popisuje krátké časové období na jednom místě (abych toho moc dopředu neprozrazovala), do podrobna popisuje situaci a lidské pohnutky. Myslím, že by knížce slušelo takových 200 stránek navíc a rozvinutější příběh i vztahy.
Napínavé čtení o starém Egyptě, bozích a kletbách, o vykopávkách a práci archeologů.
Právě to napětí, akce, zápletka mě moc bavili. Na začátku jsem Calvina viděla jako stydlivého starouše a na konci už to byl hrdina. Příběh se dobře četl a můžu jen doporučit.
Celá serie je moc pěkná. Asi ta druhá knížka se mi líbila nejvíc. Zajímavý byl vývoj Harprovy nevěsty během celé série.
Kniha má děj, je čtivá, je odpočinková, nemusíte dumat, co tím chtěl autor říci. Prostě čtete a necháváte se unášet příběhem. Takže pro mě tento styl naprosto bezva. Ne jako u jiných rádoby oduševnělých knížek, kde na děj ani nenarazíte.
Jedna z těch lepších knížek od této autorky. Napínavý děj, který člověk přečte jedním dechem.
Pěkné čtení, moje první knížka této autorky a líbila se mi. Čtivě napsané, žádné sáhodlouhé popisování, pěkný příběh a romantika.
Knížka je rozhodně lepší než film. Navíc autorka má výborné vypravěčské shopnosti, že čtenář si ve své fantazii přehraje celý příběh ve všech barvách. Moc pěkné, napínavé čtení.
Původně jsem ji ani nechtěla číst, nemám moc ráda nadpřirození síly v knížkách. Ale tady to tak nějak bylo úplně přirozené a normální, zapadalo to děje. Takže jsem se nakonec u čtení dobže bavila.
Moc pěkné čtení. Atraktivní prostředí, napínavá zápletka. Jedna z nejlěpších knížek. Doporučuji.