inule inule komentáře u knih

V šachu V šachu Sandra Brown

Celá kniha v podstatě popisuje krátké časové období na jednom místě (abych toho moc dopředu neprozrazovala), do podrobna popisuje situaci a lidské pohnutky. Myslím, že by knížce slušelo takových 200 stránek navíc a rozvinutější příběh i vztahy.

27.08.2013 3 z 5

Sedm démonů Sedm démonů Barbara Wood

Napínavé čtení o starém Egyptě, bozích a kletbách, o vykopávkách a práci archeologů.

05.08.2013 4 z 5

Pod ochranou noci Pod ochranou noci Linda S. Howington

Právě to napětí, akce, zápletka mě moc bavili. Na začátku jsem Calvina viděla jako stydlivého starouše a na konci už to byl hrdina. Příběh se dobře četl a můžu jen doporučit.

28.06.2013 5 z 5

Červená lilie Červená lilie Nora Roberts

Celá serie je moc pěkná. Asi ta druhá knížka se mi líbila nejvíc. Zajímavý byl vývoj Harprovy nevěsty během celé série.

28.06.2013 4 z 5

Tiché kroky Tiché kroky Donna Julian

Dobré napínavé čtení. Mělo to spád. Mně se to moc líbilo.

25.06.2013 5 z 5

Šlechetný darebák Šlechetný darebák Suzanne Enoch

Kniha má děj, je čtivá, je odpočinková, nemusíte dumat, co tím chtěl autor říci. Prostě čtete a necháváte se unášet příběhem. Takže pro mě tento styl naprosto bezva. Ne jako u jiných rádoby oduševnělých knížek, kde na děj ani nenarazíte.

23.05.2013 4 z 5

Temná dáma Temná dáma Nora Roberts

Jedna z těch lepších knížek od této autorky. Napínavý děj, který člověk přečte jedním dechem.

16.05.2013 5 z 5

Odhodlaný Chase Odhodlaný Chase Sandra Brown

Pěkné čtení, moje první knížka této autorky a líbila se mi. Čtivě napsané, žádné sáhodlouhé popisování, pěkný příběh a romantika.

16.05.2013 5 z 5

Aby svědek nepromluvil Aby svědek nepromluvil Milena Brůhová

Taková detektivní rychlovka, pěkné počteníčko.

11.05.2013 4 z 5

Utajená závěť Utajená závěť Catherine Coulter

Pěkné, napínavé čtení až do konce.

11.05.2013 5 z 5

Zlověstný úplněk Zlověstný úplněk Nora Roberts

Knížka je rozhodně lepší než film. Navíc autorka má výborné vypravěčské shopnosti, že čtenář si ve své fantazii přehraje celý příběh ve všech barvách. Moc pěkné, napínavé čtení.

Klíč odvahy Klíč odvahy Nora Roberts

Původně jsem ji ani nechtěla číst, nemám moc ráda nadpřirození síly v knížkách. Ale tady to tak nějak bylo úplně přirozené a normální, zapadalo to děje. Takže jsem se nakonec u čtení dobže bavila.

20.04.2013 4 z 5

Útes Útes Nora Roberts

Moc pěkné čtení. Atraktivní prostředí, napínavá zápletka. Jedna z nejlěpších knížek. Doporučuji.

Osudový scénář Osudový scénář Nora Roberts

Moc se mi příběh líbil. Napínavé. Doporučuji.

Černá růže Černá růže Nora Roberts

Napínavé, romantické, trochu tajemné, pěkně napsané, doporučuji.