isobel2000 komentáře u knih
Moc se mi to líbilo, já tu dvojici Sára a Will prostě miluji a fandím jim...
Tak to bylo něco, ještě lepší než první díl. Napětí, spád, překvapení, prostě všechno!!! Už se těším na další pokračovaní.
Na to, že jsem si v první čtvrtině knihy říkala, jasný pachatel, o čem to do konce bude???... Ale pak to bylo úplně jinak a rozjelo se to. A ten konec, pro mne napínavé a super...
Ano, četlo se dobře, pro mne dobré a slušně postavené příběhy hrdinů, každý máme něco... Propojenost - vše souvísí se vším, ale někdy jsem to prostě nepochopila, ... Asi nechápu myšlenkové pochody autorky... A smysl této knihy, pro mne stále tajemství...
Trochu mne zklamal popis diabetika, vím o čem to je... Proto trochu zavádějící informace a proto si také myslím, že v časovém horizontu to tak nemohlo nebo nemuselo dopadnout!!!
Naposledy čtená 6. série a nyní 21. série. Začátek byl pro mne trochu zadrhávající, i když v tomto stylu ve 21. sérii není o co přijít a vše jaksi plyne samo, o nic jsem nepřišla. A až po polovině knihy jsem si začala začala opět zvykat a připomínat tu pro mne "starou" Stephanii (no, je pravda, že těch 6 sérií jsme přečetla hned po sobě). Ale pak už dobrý!!!
Mě se to líbilo velmi - napínavé, svižné a nebezpečné. A navíc další pokračování u Sáry a Willa.
Bez zbytečností, prostě skvěle rychlý spád. A oceňuji akčnost všech zúčastněných.
Perfektní čtení, napínavé. Asi v první třetí třetině jsem si říkala, že to snad ne...!? Pak už musíte a chcete číst. A pak ten závěr.
Zajímavé díky tomu, že o Oliverovi bylo vyprávěno z pohledu různých osob a to pak postupně skládalo příběh jeho smutného života. Z psychologické stránky výborně zpracováno, proč byl tak zvláštní. Pro ostatní tak dokonalý... A proč si neurvat něco pro sebe, když to jeho dětství bylo tak kruté. Vše se postupně skládá a je to mizérie.
Kniha od začátku napínavá, ale konec byl na mne moc překombinovaný.
Příběh byl dobrý, ale ten konec, tak hodně otevřený - jak to tedy vůbec bylo...?
Ze začátku mi to připadalo jak PS: Miluju tě, tím komickým výstupem, ale pak to bylo úplně jiné, prostě skvělé!
Mně se to celkem líbilo, sice psáno zvláštním stylem - dost věcí jsem si musela domýšlet.
Tato kniha se mi líbila daleko víc než Ostré předměty, nebyla tak depresivní. Četlo se to dobře, zajímavý pohled na společný život, jak ho vidí každý z partnerů jinak. I když ten konec se mi zdál být až moc nerealný.
Fajn oddechovka, autorku mám ráda a i když jsou to knihy s předvídaným koncem, nezklame.
Jak jsem začla číst, nemohla jsem přestat, prostě dějová smršť bez ani jediného hluchého místa. Paráda!!!
Parádní čtení, napětí a příběh super, pro mne zase skvělá Karin Slaughter.