isobel2000

Fajn oddechovka, autorku mám ráda a i když jsou to knihy s předvídaným koncem, nezklame.

Jak jsem začla číst, nemohla jsem přestat, prostě dějová smršť bez ani jediného hluchého místa. Paráda!!!

Zajímavý námět, ale reakce rodiny a hlavně matky mě trochu zklamala.

Kniha se četla dobře, napínavé, postavy hodně vykreslené.

Perfektní čtení, napínavé. Hlavně se mi líbilo vyprávění děje více osobami.

Perfektní, napínavé čtení od začátku do konce, jako ostatně celá serie Rizzoliová-Islesová.

Parádní - tato kniha se mi dokonce líbila víc než první.

Zápletka sice jednoduchá, ale ten humor, ten stojí opravdu za přečtení. Všechny díly jsou super!
Škoda, že nejsou vydané i další díly.

Kniha výborná, napsaná opravdu zajímavým stylem, už dlouho jsem něco takového nečetla.

Ještě lepší než první díl, a nedá se než jen číst, číst a číst.

Kniha se mi zdála slabší. Taky mě rozčiloval vztah mezi detektivy Stackem a Ricou.

U názvu to vypadá jako červená knihovna, ale to klame. Parádní čtení!!!

Trochu mne zklamal popis diabetika, vím o čem to je... Proto trochu zavádějící informace a proto si také myslím, že v časovém horizontu to tak nemohlo nebo nemuselo dopadnout!!!

Naposledy čtená 6. série a nyní 21. série. Začátek byl pro mne trochu zadrhávající, i když v tomto stylu ve 21. sérii není o co přijít a vše jaksi plyne samo, o nic jsem nepřišla. A až po polovině knihy jsem si začala začala opět zvykat a připomínat tu pro mne "starou" Stephanii (no, je pravda, že těch 6 sérií jsme přečetla hned po sobě). Ale pak už dobrý!!!