Iva095 komentáře u knih
Další skvělý díl. Jen škoda, že tam skoro vůbec nebyl kočkoveverčák, kterého jsem si zamilovala hned od prvního dílu. Těším se na pokračování.
Kdyby v tomto díle bylo trošku více Reichise tak by to bylo o něco lepší, ale i tak skvělí příběh. Těším se na další díl.
Začátek byl jeden velký zmatek a absolutně jsem netušila co se děje, ale to trvalo asi tak 100-120 stránek pak už to byla jízda. Knížku jsem si užívala. Brzy se pustím do druhého dílu.
Určitě lepší než první díl. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat.
Ten to poklad mám doma už několik měsíců. Jak jsem knížku otevřela tak jsem nebyla schopná jí zavřít. Chtěla bych svojí kočkoveverku.
Od této autorky to byla pro mě první kniha co jsem četla a můžu z jistotou říct, že nebyla poslední. Některé části byli hodně drsné a ten konec tak ten mě dostal nejvíc. Naprosto dokonalé čtení. Doporučuji.
Moc nevím co si o této knize myslit. Na jednu stranu byla strašně zvláštní a na druhou stranu mi přišla zajímavá. Určitě můžu říct, že tato kniha je originální, dobře se četla a nenašla jsem ani nudná místa. Hlavní hrdinka se svojí kamarádkou byli fajn a kdo je padouch mi bylo jasné skoro hned. Zajímavá knížka.
Moje třetí setkání s nadprůměrně inteligentní šílencem profesorem Theem Crayem. Tentokrát jsem jsem čtení prokládala z audiem, ale přestože mám audio knížky ráda tak tady mi audio verze moc nesedla. Tak jako u předchozích dílů tak i tady oceňuji, krátké kapitoly. Čtiví, napínavý příběh.
Hrad ve Skotsku je devátý díl a zároveň v tuto chvíli poslední díl série Romantických útěků. Na tento díl jsem se moc těšila, protože Skotsko bych jednou chtěla navštívit. Tento díl patří mezi ty lepší, ale neřadila bych ho mezi ty nejlepší je to takový ten střet kam řadím Brooklyn, Chorvatsko a Paříž. Hlavní hrdinka Izzy byla moc sympatická, ale ta její matka no pane bože. Čtivá, romantická odpočinková jednohubka s pohádkovým koncem. Tuto sérii určitě neřadím mezi mé oblíbené, ale určitě v ní budu pokračovat až vyjdou další díly což snad bude brzo.
Knížka mě mile překvapila. Krátké kapitoly, napínaví, čtivý příběh. Za mě je profesor Theo Cray nadprůměrně inteligentní šílenec jeho postava je skvělá. Knížka se mi líbila o trošku více než Šelma. Jsme zvědavá na další díly.
Napínavá, čtivá knížka. Ze začátku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak už to šlo samo. Oceňuji krátké kapitoly, díky tomu jsem měla potřebu pořád pokračovat. Určitě si přečtu další díl.
Tak nějak jsem doufala, že když už jsem se konečně dostala k šestému a sedmému dílu, který mě opravdu bavili, tak i z osmého dílu budu nadšená, ale bohužel ne. Na ten to díl jsem se moc těšila. Popis Irska byl skvělí a ta farma na které byli byla úžasná, ale ta romantická linka se mi moc nelíbila. Jak Hannah tak Conor mě neoslovili, díky tomu mě příběh bavil o dost méně.
Po přečtení prvního dílu což byla Kavárna v Kodani jsem moc nevěřila tomu, že se dostanu až k sedmé knížce, ale občas je dobré si přečíst nějakou romantiku u které je vždy dobrý konec a tato série je k tomu naprosto dělaná. Za mě zatím tento díl a Čajovna v Tokiu byli nejlepší. Popis Švýcarska byl krásný nejradši bych se tam hned vydala. Jak Mina tak její kmotřenka tak vlastě i Luke mi byli moc sympatičtí. Příběh byl čtivý, vtipný, krásně plynul. Tento díl jsem si moc užila.
V malém městečku kde se všichni znají a místní policie řeší jen drobné přestupky se stane vražda. Všichni jsou podezřelí, každý má motiv. Kdo Jessie Andersonovou nesnášel na tolik, že jí zabil? Na tuto otázku se snaží přijít stockholmský inspektor Peter Vinston s místní policistkou Tove Espingovou. Krásný, čtiví příběh. Při čtení nebyla šance se nudit pořád se tam něco děla. Objevovala se jedna teorie za druhou kdo je vrah, samozřejmě i já jsem si dělala svoje závěry, které byli naprosto špatné. Tím, že jsem až do poslední kapitoly nevěděla kdo je vrah tak jsem si příběh moc užívala. Moc se těším na další díly. Moc povedená knížka. Doporučuji.
To je tak krásná a milá knížka plná mouder a pravd. Trošku jsem se bála aby to nebylo úplně stejné jako Chlapec, krtek, liška a kůň což vůbec nebylo. Přesto, že si jsou knížky hodně podobné tak je každá úplně jiná. Možná že se mi líbila i o trošku více než Chlapec, krtek, liška a kůň. Moc krásná jednohubka, ke které se určitě budu vracet. Knížka je určitě skvělá i jako dárek. Moc doporučuji.
Tuto knížku už jsem jednou četla, ale tu co vyšla minulí rok. Když jsem objevila toto kreslené vydání tak mi bylo hned jasné, že ho musím mít ve své knihovně. Tato knížka je tak strašně milá a ty kreslené obrázky jsou prostě dokonalé. Myslím, že jak toto vydání tak i to předchozí by potěšilo úplně každého za mě je to určitě dokonalí dárek. Moc doporučuji.
Přibližně půl knihy mi trvalo než jsem se začetla, ale pak už příběh krásně plynul. Určitě si od toho to autora přečtu i další knížku.
Moc krásná a milá knížka s úžasnými ilustracemi.