iva23 komentáře u knih
Chvílemi docela vtipné, takové to čtení u kterého vás klidně může pořád někdo rušit.
Koukám, že knížku skoro nikdo nehodnotil a ta dvě hodnocení co jsou, jsou po třech hvězdičkách.. Mně se teda jako malé líbila moc.
Ty příběhy jsou takové zvláštní.. hezké, mají nápad, autor si hraje s češtinou, ale něco mi na nich nesedělo, ani nevím co.. V knížce jsou moc hezké básničky a úkoly typu "Hledej ve větách" jména děvčat, chlapců, názvy stromů atd., to se líbilo i mně i mojí dceři.
Hezká knížka, dobře se četla, s dcerou jsme se i několikrát zasmály. My už to teda víme, co dělá vítr, když nefouká....
Četla jsem někdy před osmi lety a nebavilo mě to. Teď možná nastal čas na druhý pokus.
Doporučuji těm, kdo se chtějí procvičit v němčině - příběh vás tak pohltí, že zapomenete na jazyk.
Už v dětství mi to přišlo trochu o ničem, ale četla jsem ji ráda. Navíc doma máme vydání s fotografiemi, takže jsem si ji ráda i prohlížela.
Nevím, kolik mi bylo, když jsem Jardu Samorosta četla (že by deset?), ale pamatuji si, že jsem moc nerozuměla problému/problémům, které v ní děti řeší.
Jedna z knížek, co jsem jako malá četla pořád dokola. Jak se maminka kluků ptá, jestli mají rádi lebedu, a já jsem pořád nevěděla co to je!
Jako asi osmileté dítě jsem ji měla moc ráda, přišla mi krásně napínavá. Milá vzpomínka.
Jednoduše napsáno, dobře se čte. Ráda jsem se na život lidí v Afganistanu podívala očima hlavní hrdinky.
Četla jsem jako dítě a vůbec mě to nebavilo. Zkoušela jsem jsem se několikrát začíst, ale nikdy jsem ji nedočetla.
Ilustrace je tak zábavná, že příběhy jdou zatím bohužel stranou. Samozřejmě, že jsme je přečetly, ale přesto jsme spíš zkoumaly co kde je na tom obrázku.
Včelí medvídci jsou parádní, díky nim už nečtu já mojí dceři, ale dcera mně.
Knížku jsem s dcerou četla až když už na nočník chodila, přesto ji moc bavila, jmenovala zvířátka, barvy nočníků a zkoumala všechna ta hovínka. Vtipné, jednoduché. Knížku pravidelně půjčujeme všem známým dětem.
Jedna z mála knih u které se mi moc líbí filmová verze.