iva23 komentáře u knih
Líp než Alteriol bych hodnocení nenapsala, úplný souhlas.
Přečetla jsem asi třicet stran, podle mě to není pro ženy, ale pro třináctileté dívky. Podle stylu psaní i podle obsahu.
Jsem trochu zklamaná, tohle není Zola, jak ho znám z Peněz, Země nebo Zabijáka. Příběh hezký, jemný, ale postavy jsou málo přiblížené a celkově je to takové rychlé. Zatím nejslabší, co jsem od něj četla.
Knížka pomůže srovnat si hodně věcí v hlavě, pochopit jak to funguje ve společnosti a jak se poučit z chyb našich předků.
Dobrý návod pro začátečníky, kteří chtějí, aby se jejich děti stravovaly tímto způsobem. Pravda ale je, že na dost věcí budete muset přijít sami, použít vlastní rozum a přístup.
Výborné, vtipné, poučné, čtivé, zábavné, krásné obrázky, prostě nej nej nej pro každý věk, doporučuji všem.
Nádhera, čte se samo, kupodivu hodně dialogů.
Jediným mínusem jsou malá písmena, která ztíží četbu starším nebo dalekozrakým.
Prvně jsem myslela, že to ani číst nebudu, nakonec mě to chytlo a bavilo. Některé víc, některé méně, ale hezké čtení to je.
Celkový dojem z knihy srovnal závěr a doslov. Doporučuji tedy přečíst až do úplného konce.
Asi tak do str. 60 jsem z toho měla rozpačitý pocit, ale pak mě to chytlo a celkově hodnotím jako dost dobře napsaný příběh pro silné povahy.
Přišlo mi hodně divné, že se někdo vrací po operaci mozku a okolí mu neřekne kdo je, kdo jsou lidé okolo atd. Přece museli být poučeni od lékaře, že pacientka bude mít problémy s pamětí. Postupně, během odhalování minulosti hlavní hrdinky, jsem asi pochopila proč, ale stejně mě to nesedělo.
Čekala jsem víc, ale určitě si od autora přečtu ještě něco dalšího.
Zajímavé, i když jsem občas přeskakovala, některé pasáže jsou super. Nejvíc mě bavila část o letadlech.