Ivanule Ivanule komentáře u knih

Silné ženy, slabí muži Silné ženy, slabí muži Sigrid-Maria Größing

Tak další historická knížka,u které jsem si zase ráda přečetla o osudech žen a jejích manželů,co všechno si nechali líbit nebo když už prostě manželovi nevyhovovaly,tak se jich třeba v době Kleopatry zbavili,jinak například je zde pěkně vykreslen příběh Wallis a Eduarda,a o jejich cestě k tomu,aby mohli být spolu,prostě historické povídání to je něco pro mě:))

23.01.2016 5 z 5

Nebeská láska Nebeská láska Lorna Byrne

Knizka byla sice zajimava,ale nektere casti se často opakovaly a tim me to moc nebavilo

04.07.2015 4 z 5

Toulky literární Anglií Toulky literární Anglií Hana Parkánová-Whitton

Pokud vám zajímají angličtí literáti je to báječná relaxační knížka,krásně čtivá!

10.06.2015 5 z 5

Shopaholik za hranicemi Shopaholik za hranicemi Sophie Kinsella (p)

Tak kniha mě velice překvapila,protože od filmu se velice lišila,ale můžu říct,že v tom dobrém smyslu:) A hned se vrhám na pokračování:)

17.12.2014 4 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Nicholas Sparks

Tak další přečtená knížka od Sparkse:)jako vždy mě dostala a Vzkaz v láhvi je můj oblíbený film,i když nekončí zrovna happy endem,a až ted můžu říct,a za to se teda stydím,že vím,od kterého autora je

06.06.2014 4 z 5

Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Tak a protože se stěhujeme,tak jsem tuhle knížku četla skoro celý měsíc,za což se stydím,protože když jsem se do ní znovu začetla,měla jsem jí během tři dnů dočtenou:) Tak autorka si opět to napětí nechává až skoro na závěr knihy,ale na to už jsem si zvykla.Xemerius byl výborný,zvlášť jeho chrlení :D Čekala jsem jestli zase použije to svoje kouzlo hrabě,ale naštěstí se nestalo,jen mě mrzelo,co se dozvěděla Gwen o Gideonovi,no ale myslím,že zase to tak horké nebude a nakonec to dopadne podle očekávání:) Už se těším na poslední díl,který jsem si zamluvila v knihovně,protože minule byl půjčený,a konečně se dozvím jak to celé dopadne.Držím Gwen a Gideonovi palce,a doufám,že se konečně víc dozvím,proč Paul a Lucy udělali,to co udělali...:)

05.05.2014

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Sice jsem o těchto knihách dříve nechtěla ani slyšet,natož je vidět v telce,protože v té době po Edwardovi a Belle byla všude doslova mánie a já do ní rozhodně nechtěla patřit :D Ale co se nestalo,nakonec jsem si knížky všechny pořídila,a můžu říct,že se mi líbily všechny,zatím jsem teda přečetla jen 3 díly a na poslední se chystám,ale určitě si celou sérii zase přečtu.Více se mi líbí knížky než filmové zpracování,jen ale kvůli tomu,že v knize je to více popsáno,tak mi ve filmech něco vždycky chybí.

27.01.2014 4 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

27.01.2014 5 z 5

Mojenka Mojenka Olga Stehlíková

Tohle je druhá kniha, která mě tento rok rozbrečela! Víc k tomu bohužel nemám sílu napsat...

23.12.2024 5 z 5

Edith Piaf: Bez lásky nejsme nic Edith Piaf: Bez lásky nejsme nic Jean-Dominique Brierre

Život Edith Piaf byl velice zajímavý, občas mě rušily vložené písničky,ale to je můj problém:)

16.12.2024 4 z 5

Ulice slávy Ulice slávy Kate O'Hara

Třetí díl byl,co do počtu stran,ale i do rozsahu obsahu asi největší. Děj byl zajímavý,jak z pohledu Harriet a jejího rejdařství,kdy se dozví rodinné tajemství a musí s tím za každou cenu něco udělat, dále se díváme na její lásku s Frankem,která dostane trhliny a uvidí se,zda vydrží nebo ne, dále z pohledu Franka a jeho rozvoji ve filmařském průmyslu, kde jsou jak vzestupy ale i pády a nemalou úlohu v této části knihy dostane i Harrietina sestra Ashley:)

06.12.2024 4 z 5

Údolí iluzí Údolí iluzí Kate O'Hara

Po prvním díle jsem si říkala,jaký bude další díl? A musím upřímně říct,že ode mě dostal 4 hvězdy, protože byl mnohem lepší a daleko více se dělo a daleko více jsem se do knihy dokázala začíst.I když teď byl více z pohledu filmařství, tedy začátcích filmařiny:) Uvidíme co přinese třetí díl

29.11.2024 4 z 5

Město snů Město snů Kate O'Hara

Tak popravdě musím napsat, že jsem čekala od prvního dílu daleko víc,až konec byl tak nějak zajímavý, tím co se stalo...Jinak jsem čekala více z loďařské historie, mezitím to spíše bylo o tom, zda hlavní hrdina má nebo nemá zájem o hlavní hrdinku atd...Uvidím co přinese díl druhý...

22.11.2024 3 z 5

Štěstí na dně silné kávy Štěstí na dně silné kávy Agnès Martin-Lugand

Musím říct, že předchozí dvě knihy se mi v něčem nelíbily,ale po přečtení této musím říct,že tato byla opět můj šálek kávy:) Matka,vychovávající syna sama s pomocí rodiny, skrývá tajemství,které ale nakonec vyjde na povrch a všechno kolem ovlivní i její vztah se synem, autorka naprosto dokonale ukázala na pocity, jak se cítí milující matka, co vše ztrácí a zda znovu nalezne. Tato kniha za mě palec nahoru:)

23.09.2024 4 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Děj už byl lepší než v první knize, ale stále mi tam vadilo, to jejich kouření...skoro na každé stránce ...

18.09.2024 3 z 5

Manžel a... dítě z minulosti Manžel a... dítě z minulosti Alena Jakoubková

Musím dát jen tři hvězdičky, nevím,ale jakmile vyřešila to nad čím vlastně přemýšlela od začátku knihy,myslím, že tím mohla kniha skončit...pak už to bylo jen přidávání a prodlužování...

08.09.2024 3 z 5

Lichožrouti se vracejí Lichožrouti se vracejí Pavel Šrut

Se syny jsme četli před spaním, četlo se krásně, příběh se nám moc líbil a tak se hned vrhneme na třetí díl:)

02.09.2024 5 z 5

Prošla jsem peklem Prošla jsem peklem Hera Lind

Kniha vypráví o životě od začátku dětství Gerti, kde vyrůstala,v jakých podmínkách, o její rodině,potom o období, kdy se dostala z malé zapadlé vesničky do města, kde začala pracovat, našla si manžela a když si myslela, že její život se konečně otočil,tak to jen tak pravda nebyla...

12.08.2024 5 z 5

Evita Evita Marcos Aguinis

Já mám prostě tyto knihy od Metafory moc ráda. O Evitě jsem toho moc nevěděla, a když je ještě kniha psaná v ICH formě mělo to hodně do sebe

08.07.2024 5 z 5

Můj život v Severní Koreji Můj život v Severní Koreji Serin Čche

Toto je moje několikátá kniha čtená o Severní Koreji a opět mě úplně dostala!!!!Tohle rozhodně stojí za to si přečíst!

21.06.2024 5 z 5