ivoiro komentáře u knih
Zvládnul jsem další skvělý příběh. Doufám, že na další díl se nebude muset čekat tak dlouho.
Tato kniha byla pro mě příjemné překvapení. Zajímavé místo, které jsem doposud v knížkách nepotkal. Jistě, ty jména jsou pro nás trošku krkolomná, ale s tím se umím vyrovnat. Takže plný počet bodů a další díl si někdy určitě přečtu.
Tohle byla příjemná oddechovka tak typická pro tuto paní spisovatelku.
Za mně se jedná o naprosto skvělou knihu. Napětí drží od začátku do konce. A myslím, že další díl nás ještě čeká. Protože matematika se nemýlí.
Z tohoto pokračování série jsem velice spokojený. A bude ještě další díl? Určitě bych ho uvítal.
A opět vidím před sebou nádherné prérie. Přede mnou v dálce jsou dva jezdci na černých koních - Winnetou a Old Shatterhand. Domluvil jsem. Howgh!
Další skvělá kniha za plný počet hvězdiček. Přečetl jsem bleskově.
Za mne jo, další přiběh prolouskán. Jsem zvědavý, jak to bude dál.
Jo, jo, Poe a Tilly jsou fantastická dvojice. Těžko se někdy zadržuje smích.
Výborná kniha mně držela. Popsaný příběh byl velice zajímavý.
Na úvod série to byla zajímavá kniha. Bude zajímavé sledovat osudy hlavní hrdinky dál.
Musím říct, že jsem našel dalšího autora, na kterého knihy se budu těšit. A jdu hledat další díl.
Začal jsem číst tuto novou sérii. První díl se mi líbil, takže jdu pokračovat druhým dílem.
Co jiného zde dát, než plný počet hvězd? Bratislava a tehdejší doba.
Další fantastická dávka vyprávění opepřená velkou dávkou humoru.
Parádní knížečka na rychlé přečtení. Je z ní cítit láska k těm úžasným a hrdým tvorečkům, kteří si nás všechny tvrdě podmaňují.