Ivusak7 Ivusak7 komentáře u knih

Pirátská nevěsta Pirátská nevěsta Shannon Drake (p)

Nebylo to špatně čtení, ale četla jsem již od této autorky lepší ...příběh byl zajímavý celkem i čtivý, ale jen jsem čekala o maličko víc...:)

19.11.2023 4 z 5

Tajemný smaragd Tajemný smaragd Meagan McKinney

Jedním slovem nádhera, knížka se mi moc líbila. Tajemství kolem Vashona se mi líbilo, neústupný, bezohledný. Aurora je velmi nevinná a světem nepoznaná, ale dokázala prokázat i odvahu.

30.08.2023 5 z 5

Spojeni osudem Spojeni osudem Meagan McKinney

Perfektní příběh, moc se mi tento příběh líbil. Jen mi bylo trochu Brienne líto všichni ji odsuzovali za činy jejího otce a ona si to vůbec, ale vůbec nezasloužila. Nakonec vše dobře dopadlo musím hodnotit jedině 5*

07.07.2023 5 z 5

Strážce z Vysočiny Strážce z Vysočiny Hannah Howell

Krásné, příběh se mi velice líbil a i bavil. Murray rodinku prostě miluju. Byl tam Callum, kterého jsem si už oblíbila jako malého chlapce v dílu Anděl z Vysočiny. Další krásný díl z této série

18.09.2022 5 z 5

Poznáš to z polibků Poznáš to z polibků Julia Quinn

Knížka se mi moc líbila a za mě jeden z těch silnějších dílů ze série kniha mě velmi bavila, krásná zápletka a od knížky se ne a ne odtrhnout.

04.09.2022 5 z 5

Jako v ráji Jako v ráji Julia Quinn

Milé, nenáročné čtení.

13.06.2022 4 z 5

Když tě zachrání Skot Když tě zachrání Skot Hannah Howell

Začátek této knížky byl trošku smutný, ale jak to tak bývá padouch poražen a vztah mezi dvěma mladými lidmi mě velmi bavil. Těším se na další díly z této série..:)

12.12.2021 5 z 5

Polibek dobyvatele Polibek dobyvatele Hannah Howell

Konečně jsem dočetla a nevím jak knihu ohodnotit :/, bohužel jsem čekala víc.. první část cca 1/3 knihy se mi líbila i bavila tak na 5*, pak to bylo celkem nůďo 2* a konec bych hodnotila cca tak 3*. Nápad na seznámení hlavních hrdinů se mi líbil :)

25.05.2021 3 z 5

Ďábel z Vysočiny Ďábel z Vysočiny Hannah Howell

S touto knihou, mám již přečtené všechny díly ze série ,tahle knížka nebyla ani zlá, ale ani dobrá, řekla bych průměrná, čekala jsem od příběhu a zápletky trochu více. V této knize se mi líbilo seznámení Gybbona a Mory a dále, že se objevují i další postavy z předchozích dílů. Opět velmi hezky napsáno.

07.01.2021 3 z 5

Zachránce z Vysočiny Zachránce z Vysočiny Hannah Howell

Opět skvěle napsáno jako většina knih od této autorky ????

21.03.2020 5 z 5

Srdce z Vysočiny Srdce z Vysočiny Hannah Howell

Další ze skvělých příběhů od této autorky. Revan a Tess jsou skvěle se doplňující pár. Poutavý příběh od začátku až do konce

27.06.2018 5 z 5

Hříšník z Vysočiny Hříšník z Vysočiny Hannah Howell

Tahle knížka mě nadchla, lišila se od předchozích knih. Za me výborný příběh a musim ohodnotit 5*

30.03.2018 5 z 5

Temná vášeň Temná vášeň Arnette Lamb

(SPOILER) Úžasný příběh, zajímavý nápad s dvojčaty, knížku jsem si užila, jistě se ke knize vrátím.

03.03.2018 5 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

První polovina knihy mě moc nebavila spíš nudila, ale od druhé části se to hezky začalo rozjíždět. Určitě si přečtu poslední díl.

26.02.2018 4 z 5