J.books komentáře u knih
Knihu doporučuji, hezky zpracovaná, pěkné fotky a dobré recepty
Poměrně pěkná veganská kuchařka, dobré fotky i recepty
Kniha optě nezklamala, ještě lepší než první díl. Zajímavá zápletka
Jedna z nejslavších knih autorky, příliš dlouhá, od začátku je Vám jasné jak to celé dopadne a jjen a jen čekáte, je to jak koukat na telenovelu
Jedna z nejlepších kuchařek na saláty, opravdu skvost do kuchyně
Kniha vhodná pouze pro začítečníky se zdravou výživou, jinak je to podle mě pouze reklamní tah, obsahující jen základní informace, knihu doporučuji jen půjčit, nekupovat
Velmi zajímavá kniha, bohužel příliš dlouhá, od poloviny míte pocit že je až nekonečná! Navíc je příběh až depresivně negativní
bohužel velmi špatně provedená kuchařka, nelíbí se design, fotografie a celkově styl, myslím, že je to trochu jako kuchařka před pár desítkami let. Recepty sami o sobě jsou skvělé,ale prostě chtělo to pojmout trochu moderněji.
Jamie nikd nezklame, opět další vydařená kuchařka. Ne že by recepty šli pro smrtelníka uvařit do patnácti minut,ale jsou velmi lákavé a stojí za to vyzkoušet.
Kniha je vhodná pro všechny kdo s italskou kuchyní začínají, ovšem pro někoho kdo zná základní recepty je pořízení knihy zbytečné.. Líbí se mi malá velkikost a celkový design kuchařky.
Velmi zajímavá kniha a i když má velmi smutné téma - umírání - je napsána skvěle, nepadne na vás po ppřečtení deprese, spíš vás kniha nutí zamyslet jak nepromarnit život a žít ho plnými doušky. Do poručuji, kniha je krásná.
Kniha se čte skoro sama, je napínavá a moc povedená, mý kouzlo,díky kterému vás ihned vtáhne do děje
Naprosto nádherná kniha, pohladí po duši i na srdci :) krásnější knížku jsem dlouho nečetla