J.x J.x komentáře u knih

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Knížky od tohoto autora mě opravdu baví, většinou od začátku do konce:-) Doporučuji.

23.03.2018 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Pro mne úžasná knížka. Těším se na další knihy tohoto autora.

01.01.2017 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Plně souhlasím s mou oblíbenou čtenářkou Šánkou.

06.08.2021 4 z 5

Počkej na mě v Paříži Počkej na mě v Paříži Kristin Harmel

Knížka se dobře četla, ale ten závěr příběhu Ruby se mi nelíbil, chybělo mi jeho větší propracování.

06.01.2021 4 z 5

Ztracené dopisy Ztracené dopisy Sarah Mitchell

S touhle knížkou jsem se trochu "trápila", začala mě bavit až na konci.

20.07.2020 3 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Knížka mě opět pobavila, smála jsem se nahlas. Jsem zvědavá na film, který má být snad v říjnu.

27.08.2019 5 z 5

Ranní přání Ranní přání Natascha Lusenti

U téhle knížky jsem na rozpacích, nevím, jestli jsem se dala zlákat obálkou nebo nějakou recenzí, ale styl psaní mi nevyhovoval, hlavní hrdinka mi přišla až příliš zvláštní. Knížku jsem v podstatě prolistovala, po několika pokusech začíst se.

01.07.2019 1 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Kristan Higgins

Další příběh z vinice od Modré volavky. Musím tedy říct, že Návrat na vinici se mi líbil víc, asi kvůli postavě Faith, Honořina povaha mi moc neseděla. Ale knížka se četla velmi dobře. Přečtu si i další od této autorky:-)

21.06.2019 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Knížka se dobře četla, rychle jsem ji přečetla, některé pasáže se mi zdály víc popisné, ty jsem přeskočila:-)

14.11.2018 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Dlouho mě žádná knížka tak nepohltila. Nemohla jsem se odtrhnout. Lehce se četla. Zaujala mě víc, než další knížka autorky - Za zavřenými dveřmi. Doporučuji.

09.08.2018 5 z 5

Manželka, která utekla Manželka, která utekla Tess Stimson

Oddychové pohodové čtení.

30.07.2018 4 z 5

Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Autor mě opět nezklamal, výborně se mi příběh četl. Mám ráda, když autor píše příběh z pohledu Joa. Těším se na další knížku.

05.06.2018 5 z 5

Střepy Střepy Michael Robotham

Výborná knížka. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Úplně člověka pohltí. Doporučuji. Moc se těším na další knížky tohoto autora.

07.05.2018 5 z 5

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Knížka se mi moc líbila. Ráda čtu příběhy rodu žen. Jen u toho konce jsem si říkala, jak to, že už to skončilo:-)

16.10.2019 5 z 5

Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Knížka mě zaujala asi obálkou, ani jsem si nečetla, že je to fantasy a adult literatura. Na to, že fantasy nemusím vůbec, se knížka četla dobře, nechyběla láska, dobrodružství.

25.06.2019 4 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Oddychovka, čte se dobře. I když je konec předvídatelný, tak má knížka i děj, ale mohla být klidně o trošku kratší:-) Moc jsem se tedy u ní nenasmála, jak někteří píší.

30.04.2019 3 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Klára Janečková

Knížka se dobře četla, i když řeší závažné téma zneužívání a lidské moci, ale jakoby mi tam špetička něčeho chyběla, možná se mi zdálo, že ten konec byl nějaký rychlý, nevím. Každopádně stojí za přečtení.

28.03.2019 4 z 5

Z kopce do kopce Z kopce do kopce Kateřina Dubská

Lehké úsměvné čtení. Autorku mám moc ráda a tak jsem si ráda přečetla i něco z jejího života.

08.03.2019 4 z 5

Ochutnávačka Ochutnávačka V. S. Alexander

Knížka se mi moc líbila. Prolínání historických faktů a románové fikce se mi líbilo. Oceňuji fakta, která autor nasbíral a použil v knize. Na závěr knihy popisuje, z jakých skutečných postav vycházel, míst, ověřoval fakta.

08.03.2019 4 z 5

Vždycky je to manžel Vždycky je to manžel Michele Campbell

Konec mě překvapil a musím přiznat, že se mi moc nelíbil. Za ten konec strhávám bodík. Lépe se mi četla první půlka příběhu.

05.02.2019 4 z 5