jaja1989 komentáře u knih
Mohlo to být lepší!!!
Nejvíc mě štval ten její tatík je to ...
Silný příběh o tom, že muž chce mít navrh a neumí to skousnout, ikdyž myslím, že autor toho spoustu vynechal.
Ale jinak krásně vykreslený příběh o naší panovnici.
Podle recenzi na film a knihu to mělo být super, ale není je to nuda a to až do půlky, kdyby neměla knihovna zavřeno, tak bych jí ani nedočetla!!!!
Nudný příběh, který si hrál rádoby na detektivku, ale byla to karikatura na detektivku.
Nechci dělat spoiler, ale konec je děsně nereálný, už vidim, jak se nějaký chlap takhle zachová.
Je to seriál mého dětství, ale kniha mi přišla nudná a vůbec nebyla vtipná jako si pamatuju.
Nečekaný námět knihy, ikdyž se někdy hrdinka chová jako malá.
Rozhodně nejhořší díl série.
Děj je chvílema smutný a předvídatelný.
Mám Dana Browna ráda, ale asi to bude jen profesorem Landonem, protože takhle kniha je paskvil!!!!!!
Profesor s ,,úžasnou" intuicí a mimořádným štěštím, chvílemi to byla trapárna,že jsem se až styděla to číst.
Krásně vyprávěna kniha o ,,utrpení" gejš.
Jestli je krásnější film nebo kniha?
Já viděla 1.film, takže mě to ovlivnilo, ne že by se to nějak lišilo, jen kniha je víc podrobnější.
Když jsem si knihu půjčila myslela jsem, že to bude něco jako Kladivo na čarodějnice.
Ale nebylo ...
Rozhodně jsem nenáviděla hlavní postavu jak to jen jde s literární postavou, jak nějaký chlap se může chovat jako takový ....
Nechápu, jak nekdo mohl zaradit tuto knihu jako zamilovany roman.
Spis je to detektivka a to podarena ale rozhodne ne cervena knihovna!!!
Takze konecne dalsi dil ze serie Malloryovych.
Je super jen to chce brzo pokracovani:-)
Nevadilo mi,ze tema je z roku 1969 a zacina chmelovou brigadou coz si neumim predstavit ale nebylo to vubec vtipne
Myslím, že autor mohl zajímavé téma použít jinak.
Ale konec je zajímavý nic není takové jak se zdá:)