jakub2418 jakub2418 komentáře u knih

Elementálové Elementálové Michael McDowell

Trošku trvalo, než jsem se zorientoval v množství postav, ale jakmile se odehrává family víkend na chalupě, dostane to grády!

12.02.2025 5 z 5

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Tohle je moje první knížka od autorky a byla to jízda. To se čte samo a je to strašně silný.
Doporučuji hlavně všem voličům KSČ!

12.02.2025 5 z 5

Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Četl jsem synům před spaním. Je to hezká, vtipná knížka, rozhodně se jí nebojte, i když máte děti menší. Výhodou je, že jsme ještě ukazovali klenoty na setu, takže se dítka i vzdělají :-D.

12.02.2025

Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Jako tohle nebylo vůbec špatný! Kapitoly napínavý, celkem tajemný..místama trochu jako Dan Brown pro mladší..Mě i dětem se to líbilo.
Čteno před spaním.

12.02.2025 4.5 z 5

Ignis fatuus Ignis fatuus Petra Klabouchová

Jezus Kristus! Tohle byla paráda. Šumavu miluju, teď už si budu dávat asi větší pozor, až přijde mlha…jo a komunisti jsou svin*!

23.10.2024 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Ježiš, to bylo počteníčko!!

03.01.2024 5 z 5

Mindhunter - Lovci myšlenek Mindhunter - Lovci myšlenek John Edward Douglas

Moc povedená kniha. Trochu jsem se bál, že se v tom množství postav ztratím, ale nakonec v pohodě .

15.11.2023 5 z 5

Spolčení ničemů Spolčení ničemů Maxime Chattam (p)

Tak tohle jo! To by šlo.
Naprosto vynikající kniha. Od první kapitoly si mě autor získal. Parádní zvraty( už hodně dlouho jsem si po dočtení kapitoly neřekl Kurňa ! To ne! Proč on! Doprd.)
A popisování vražd je geniální!! Hannibal vibes jako blázen!

10.05.2023 5 z 5

Vypravěč Vypravěč Dave Grohl

Dave Grohl na mě vždy působil jako největší sympaťák na scéně. Kniha mi to potvrdila. Úžasný čtení!

08.03.2023 5 z 5

Smrt synů Smrt synů Lasse Holm

Nejlepší díl trilogie!

08.03.2023 5 z 5

Kov Kov Karel Veselý

Přiznám se, že jsem se do čtení nutil. Ale jsem rád, že jsem to nevzdal. Jako fanouška metalu bych chtěl víc o blackové kapele, ale vlastně nejvíc mě bavila linka se synem. Zvláštní kniha!

08.03.2023 3 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Výborný čtení! Fakt mě to dost bavilo.

16.10.2022 5 z 5

Stín Stín James Swallow

Stále stejná šablona, ale dal sem to.

16.10.2022 3 z 5

Hacker Hacker James Swallow

Tohle já můžu…nenáročná jednohubka.

16.10.2022 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Výborná kniha! Zpûsob, jakým autor příběh podává mne moc baví. Jediné mínus - trochu moc přegayováno na jednu knížku.

05.09.2022 4 z 5

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Tady není o čem. To je absolutní "majstrštyk"!

08.07.2021 5 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Další z povedených Brownovek!

08.07.2021 4 z 5

Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

To byla jízda!

08.07.2021 5 z 5

Morfeův gen Morfeův gen Tibor Rode

Trvalo, než jsem se začetl. Bylo to dobré, ale předešlá kniha se mi líbila mnohem více.

08.07.2021 3 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Škoda konce, jinak dobré čtení!

08.07.2021 3 z 5