jakub87 komentáře u knih
Dokonalá, neboť tato kniha nemá na toto téma konkurenci.
Super fotografická kniha o 11. praporu - východním. Lepší jsem zatím nikde neviděl. K tomu nechybí stručný popis válečného dění.
Rozečteno. Zpočátku mě jako suchozemce mrzelo, že se nezačlo na moři, ale kdesi na anglickém venkově, ale teď už jsem spokojený. Nelituju, že mám v knihovně i všechny další díly, co doposud vyšly v češtině. Snad postupně vyjdou všechny a jestli ne, asi opráším angličtinu a začnu číst v originále. :-D
Další krásné příběhy o četnících a lumpech. Tentokrát s tématem vraždy.
Jedna z trilogie ...z pátrací služby. Krásně se to čte.
Skutečné případy jimiž byly inspirovány Četnické humoresky. Velice zajímavé čtivo. Shltnul jsem to během 3 dnů.
Tak tahleta pátračka byla předlohou Četnických humoresek. Poutavé případy, které vyšetřují četníci z kutnohorské pátračky. Opět výborné!
Poutavé případy z dob Rakousko-Uherského četnictva na našem území. Další pěkná knížka do knihovničky.
Kdo se zajímá o československou armádu před Mnichovem, doporučuju. Hodně podrobná kniha o organizaci a dislokaci, ale něco přece jen této knize chybí.
Hodně podrobná kniha o králické pevnostní oblasti. Spoustu pěkných ilustrací a dobových fotografií. Jedna z nejlepších knih o československých pevnostech.
Nebyla to špatná kniha, ale řekl bych že Slunce nad Slavkovem byla lepší. Ale to bude vzhledem k českému obrázku doby.
Hodně rozsáhlá kniha, týkající se především a hlavně českých zemí v době napoleonských válek. Hodně užitečných informací. Barevné přílohy.
Od této knihy jsem čekal více. Zasloužila by si větší propracovanost.
Poutavý příběh. Pěkně se čte. Film Master & Commander byl taky vynikající, ale na knihy od Patricka O'Briana nemá. Řekl bych i, kam se hrabe Hornblower.
Moc pěkná kniha a rychle se čte. Pro náročné čtenáře však nedostačující.
Pokud se chcete dozvědět více o československém wingu v RAF, tak jednoznačně jedna z nejlépe napsaných knih. Předčí snad již jen Na nebi hrdého Albionu.