Jamira komentáře u knih
Zacatek se mi celkem libil, prislo mi napadite, jak jsou pojmenovany kapitoly, ale jinak je pro me kniha spise zklamanim, zapletka byla takova jen tezko uveritelna, trosku krecovita.. Snad bude dalsi dil povedeny..
Velmi, velmi ctiva kniha.. Jen.. Ja nevim.. Trosku mi pripominala Stoleteho starika.. Pavel Vencl taky vsude byl, vsecko vzdycky vyresil, vsechny zbil a sel dal. Neco mi na ni malinko nesedelo, proto davam hvezdu dolu. Ale uznavam, ze se cetla sama.
Serii Akta Enzo mam asi nejradeji. Zpetny raz se dobre cte, i kdyz od zacatku tusite, kdo bude vrah.. :) proto strhavam jednu hvezdu. A dopirucuji si ke knize koupit vino, budete na nej mit chut.. :)
Tento dil je lepsi nez jeho pokracovani. Asi by mi ani nevadilo, kdyby Provazochodkyne nenasledovala.
Za me teda jedna z nejhloupejsich knizek, co jsem cetla. Chtela jsem si udelat takhle na podzim hygge, ocekavala jsem oddych, ale tohle je fakt dost nepovedene. Velmi ploche, pritom se snazi o jakousi hloubku prozitku, takze vsechny postavy pak jednaji prehnane... Konec je jen pomyslnou tresnickou na dortu trapnosti.
Pripominalo mi to svou atmosferou romany z emigrace, 70.leta a deziluzi. Za me dobry.. :)
Kniha se mi libila, bavila me, mozna i proto, ze jsme si s autorkou v nekterych vecech evidentne podobne (vztah k telocviku, rizeni auta atd.), je to takove hodne oddechove cteni, ale proc ne?
Milostny pribeh s nestastnym koncem. Nijak me ale za srdce nechytl.
Moc mila knizka, dobre vas naladi. Zalezitost na jedno odpoledne, je v ni i hodne obrazku, takze se cte rychle. A chcete pak mit hygge proste.. :)))
Precteno na jeden zatah. Cteni jen pro silne povahy. Budu jeste dlouho zpracovavat.