jan.para komentáře u knih
Zajímavé medailonky několika parašutistů a subjektivní pohled na ně ze strany autorky.
Spousta zajímavých myšlenek, které mohou vylepšit život.
Rád jsem si v knize listoval jako kluk, ale rodiče mi psa nekoupili :-(
Velmi podrobná historie naší divize ve Francii obsahující mnoho zajímavých informací o vzniku jednotky, nasazení na frontě a evakuaci do Velké Británie. V publikaci nalezneme mnoho fotek, map a přehledů.
Kniha je velmi složitě napsána. Stačí si přečíst 2 stránky a musí jí odložit. Čtenář v ní nalezne mnoho filozofických myšlenek, které určitě stojí za zvážení.
Podrobně zpracovaný životopis Bohumila Laušman obsahující mnoho fotografií a dobových dokumentů. Zajímavý je i pohled do osobního života Bohumila Laušmana.
Velmi zajímavé čtení pro všechny fandy letectví.
Velmi obsáhlý životopis Františka Fajtla. Čtenář v něm dozví i spoustu informací z jeho osobního života od jeho dvou dcer a manželky.
Nádherná kniha popisující životní osudy generála Karla Janouška.
Dva údery pod pás, aneb jak se soudruzi "odměnili" hrdinům.
Geniální dílo Jiřího Rajlicha, která popisuje nehody našich letců ve Velké Británii od těch malých, až k těm smrtelným.
Sonda do duše mladého kluka, který se rozhodl bojovat se zlem. Nádherné čtení.
Kniha popisuje činnost čs. nočních stíhačů ve Velké Británii. Kniha je rozdělena do kapitol dle jednotlivých perutí, kde letci působili s popisem jednotlivých sestřelů. V knize nalezneme mnoho fotografii a přehledů.
Geniální dílo Jiřího Rajlicha, která popisuje činnost našich letců ve Francii v letech 1939 - 1940.
Geniální dílo Jiřího Rajlicha, která popisuje činnost našich letců ve Francii v roce 1940.
Geniální dílo Jiřího Rajlicha, která popisuje činnost našich letců ve Velké Británii v letech 1945 - 1946.
Geniální dílo Jiřího Rajlicha, která popisuje činnost našich letců ve Velké Británii v roce 1944. Publikace obsahuje mnoho fotografií, profily letců a také popis velkého útěku.