jan37

Nádherné vzpomínky na dětství

Příjemné čtení ale nemá to moc koncepci. je to od Aše k Tatrách. Škoda že větší část knihy nebyla věnována českým stopám v USA.

Perfektní knížka. Já moc na ty detektivky nejsem ale tahle byla liznuta "cormac mccarthyovskou" atmosférou.

Strašně blbě se to čte, hroznej překlad. Obsahově zajímavé

Jsem velký fanousek Kinga ale tohle me moc nebavilo. Snad ani jedna povídka me nenadchla. Zajímavé je ze 1. Část - Dolanův cadillac se mi líbila o dost víc.

Kniha se dobře četla, nicméně ji mám za spíše nepovedenou. Dozvěděl jsem se spoustu nových informací nicméně proč a) je na každé 3 straně dehonestace tím, že autor stále dumá nad tím kolik dostal kundera na tantiémech? b) přemýšlení o kunderově homosexualitě? c) trapné poznámky o psaní "z břicha". Jak píše Novák na každé druhé straně: atakdále, atakpodobně

Od Kinga jsem četl skoro vše. Tuto knihu považuji za jednu z těch slabších. Apokalypsu mnohem lépe ztvárnil Cormac McCarthy v knize Cesta a nepotřeboval k tomu podivné zombie. Jen zničenou přírodu a boj o přežití. Taky skvěle podanou lásku otce a syna. Chvílemi sem se u Pulsu nudil a občas nepobral o co v knize jde. I přesto, docela dobře se to četlo.

Krásný milostný roman. Asi milionkrát lepší než Účastníci zájezdu :)

Všechny postavy se tam chovají jak dementi. Jedna hvězda za hudební vkus hlavního hrdiny. Nedoporucuju a to mám ostatní knihy autora (serie max wolfe) moc rad

Trošku nuda, 120 stran stále dokola o tom jak byl autor nemocnej a jak mu bylo zle. Nejslabší kniha Snydera. Samozřejmě zdravotnictví v USA je katastrofa. Zlatě v ČR.