jana1941

Kniha je čtivá a napínavý, za mě asi lepší, než první díl, ale něco mi tam chybělo. Příběh byl místy malinko zmatený a je v něm hodně postav. Kniha není špatná, ale bohužel se nezařadí mezi mé Top.

Oproti předchozím dílům mě tenhle trochu zklamal. Bavil mě návrat Alex, ale i to místy bylo už trochu přehnané. I tak se ale těším na další díl.

Myslím, že je to dobrá kniha se silným příběhem. V průběhu se nic moc závratného neděje, až jsem si chvílemi říkala, o čem to ta kniha vlastně je, ale konec nabere na obrátkách a vše se objasní.

Tohle mě bavilo. Od autorky jsem četla více knih a kromě Sedmilhářek, byly všechny takové nijaké, ale tahle mě chytla. Kniha je velmi čtivá a čte se sama. Rozhodně stojí za přečtení.

Kniha se četla dobře, šlo to samo. Ale za mě to byla místy malinko nuda, čekala jsem víc. Ale jinak to bylo příjemné oddechové čtení.

Asi budu mít nějaký problém se severskými detektivkami a thrillery. Téma skvělé, ale celé je to napsané tak nějak kostrbatě, že jsem se dokázala začíst až někdy ve druhé polovině knihy ....

Nevím, jestli jsem já byla ve špatném rozpoložení, když jsem knihu četla, ale moc mě to nebavilo a místy jsem se musela do čtení nutit. Nebavily mě popisy zbraní a střeleckého vybavení a celé to bylo občas zdlouhavé. Nějak mě to bohužel nenadchlo, ač nevím přesně proč. Celé to trochu zachránila poslední část, kde jsem byla zvědavá, jak to dopadne a čtení mě začalo bavit.

Dle mého názoru byla předchozí kniha lepší, ale to neznamená, že tahle je špatná. Určitě patří mezi ty TOP knihy. Skvěle se čte a je napínavá až do konce, jen už to na mě bylo chvílema moc vědecké.

Začátek nic moc, ale pak se to rozjelo. Myslím, ze je to celkem fajn kniha. Konec byl překvapivý.

Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale to se naštěstí zbruba od půlky změnilo a pak to šlo. Ale musím říct, že první autorčina kniha byla lepší. Na tuhle jsem se těšila a zase tak moc mě nenadchla.

Úplně jiný thriller, než jaké jsem předtím četla. Zas takové utrpení, jak tady někteří píší, to nebylo, ale každému se líbí něco jiného. Kniha je zvláštní, nijak mi nevadila, ale určitě nepatří mezi nejlepší.

Zvláštní kniha, ale nemůžu říct, že by byla špatná. Občas jsem se v ději ztrácela, ale to se stává i u klasických knih, které nejsou psané pozpátku. Celkově mě to bavilo.

Dlouho mi trvalo, než jsem se začetla a i potom mi kniha připadala místy zmatená, překombinovaná. Možná mohla mít o několik stránek méně. Nemůžu říct, že to byla vyložně špatná kniha, ale jsou mnohem lepší.

Knížka je dobře napsaná a hezky se čte. Možná jsem očekávala trochu víc napětí, ale i přesto byl konec překvapivý. Je to kniha, u které člověk nemusí příliš přemýšlet a soustředit se na velké množství postav, což mi vyhovovalo. Určitě se chystám i na další autorčiny knihy.

Velmi zajímavý a čtivý příběh. Četlo se to samo a bavilo mě to od začátku až do konce. Kniha mě mile překvapila.

Taková ta kniha, od které se neodtrhnete, dokud nezjistíte, jak se věci doopravdy mají. Vyprávění matky je místy zdlouhavé a konec pak zas celkem rychlý, ale jinak skvělá kniha.

Nezaujala mě. Zbytečně překombinované a přehnané ... Byla to první autorova kniha, ale dám mu ještě šanci

Vtipné oddechové čtení ...

Tahle kniha je oproti předchozím autorovým asi nejslabší, ale i tak pobavila. Od knihy nic nečekám, jen trochu pobavení, tak vím, že nezklame. Je to prostě jednoduché odpočinkové čtení.