Jana65

Super knížka. Přečteno za tři dny, už jsem začala číst druhý díl, doufám, že bude stejně dobrý jako ten první. kdo je princ a kdo zabiják jsem si také tipla a vyšlo mi to. Kdo má rád dobrodružné, tomu vřele dopopručuji a vůbec mi nevadí, že je kniha zařazená pro mládež. :-)

Přečteno jedním dechem, člověk si ani nedovede představit, že by se něco takového mohlo dít v běžném životě. Všem, kdo mají rádi thrillery doporučuji.

Tak to byla jízda. Napětí po celou dobu, zvraty v knize a ten konec? Málem jsem dostala infarkt. Každý díl je lepší a lepší. Už se těším na další. Vřele doporučuji.

Kniha přečtena za jeden den. Uvítala bych více stran, protože jsem byla rychle na konci, ale čtení jsem si moc užila. Už se nemůžu dočkat pokračování.

Krásná a dojemná romantická knížka. Kniha se mi moc líbila, dokonce i slzička ukápla. Měla jsem přečteno za jeden den. Od autorky jsem zatím četla jen Čtvrté křídlo, tak jsem čekala, jaké bude romantické téma. Bylo naprosto úžasné a knihu si určitě ještě někdy přečtu.

Druhý díl přečtený. Pěkně se nám to rozjelo, hned jdu na díl třetí. Nemůžu se dočkat, až zjistím, jak to vše dopadne. Moc povedená série.

Zajímavá kniha. Ze začátku mě moc nebavila, ale řekla jsem si, že zkusím vytrvat a dobře jsem udělala. Nakonec se mi kniha moc líbila.

Kniha se četla sama, ale to je asi jediné kladné hodnocení, které knize dávám. Nicméně zkusím i další díly a uvidíme.

Přemýšlela jsem zda knihu číst. Byla přečtena za dva dny a moc se mi líbila. Moc hezký příběh o složitých vztazích v rodině, o starých křivdách a odpuštění, ale taky o lásce.

Kniha přečtena, ale musím říct, že pár posledních dílů se do čtení už trošku musím nutit. Už mi to přijde trochu ohrané a nudné, tímto dílem bych sérii zakončila.

Vláda vlků se mi líbila více než Zjizvený král. Nikolaj a Zoja = perfektní dvojka. Kniha byla taky hezky zakončená a my si můžeme jen domýšlet, zda bude další díl či nikoliv. kdo má rád fantasy, ať si určitě přečte.

Krásná, vtipná oddechovka. Moc jsem se při čtení nasmála, lidé ve vlaku na mě koukali, když jsem se neudržela a začala se chechtat. Vůbec jsem nevěděla, že čtu již druhý díl, ale hned to jdu napravit a jdu koupit i díl první. Vřele doporučuji.

Moje první kniha od D. M. Pulley a musím říct, že mě moc nezaujala. Podle hodnocení jsem od ní očekávala víc. Žádné velké napětí se v knize nekonalo. Jedno přečtení bohatě stačilo, kniha půjde na prodej.

Příjemná oddechovka, přečteno za jeden večer. U knihy jsem měla pocit, že sotva jsem začala číst, byl konec. Ale nevadí, bude další díl a ten si určitě taky přečtu.

Další skvělá fantasy, moc mě bavila a už mám rozečtený druhý díl. Vůbec nevadí, že je kniha pro děti a mládež. Jsem starý dospělák a moc jsem si čtení užila. Vřele doporučuji.

Tak, všechny tři díly přečteny a už se těším na další díl. Doufám, že bude brzy a že se nestane, že by se přestalo překládat. Už se mi to stalo u některých sérií např. série Horečka od K. M. Moning skončila u překladu třetího dílu a přitom to byly super knihy.

Knize dávám tři hvězdičky, za mě je v knize hodně postav a málo akce. Předešlé knihy této autorky se mi líbily více.

Perfektní kniha, za mě je lepší než šest vran, moc jsem si čtení užila a mohu jen doporučit.

Jako vždy plný počet hvězdiček. Knihy od Rollinse jsou všechny super, ale série Sigma Force je jasný favorit a moje srdcovka.