Jana65 komentáře u knih
Další povedená fantasy. Zajímavé prostředí, ve kterém se děj odehrává. Jdu na druhý díl.
Kniha přečtena, ale docela mi trvalo ji dočíst, asi nejslabší díl v sérii, hlavně první polovina se mi zdála slabší. Nicméně jsem dočetla a konec byl zajímavý i napínavý, takže jsem ráda, že jsem to nevzdala.
Přečteno a musím říct, že tento díl se mi líbil nejméně ze všech. Chvilkami jsem se do četby musela nutit. Ale budu doufat, že další knihy této spisovatelky si zase užiju.
Krásně napsaná kniha, která je obohacena obrázky. To už jsem dlouho v knize neviděla a mile mě to překvapilo. Také děj byl velice zajímavý a kniha byla velmi čtivá. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Moc doporučuji.
Trochu jsem měla strach, že mě kniha nebude bavit, když jsem četla, že se spisovatelka inspirovala čínsko-japonskou válkou. Ale bylo to skvělá kniha. Hlavní postavy, dívky Rin mi bylo na začátku knihy moc líto, ale jak kniha pokračovala, tak mě Rin začala pěkně vytáčet. Myslím si, že tak to ale u dobrých knih má být, že vás postavy nenechají v klidu a vyvolají hromadu emocí. Už se těším na další díl.
Super zakončená série, všechny díly byla taková oddechová pohádka, ale moc se mi líbila.
Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst, ale pak jsem nemohla přestat číst. Super Sci-fi, kde není žádný složitý popis technologií. Jedná se o čtivý příběh, který člověka vtáhne do děje, ani neví jak. Mohu doporučit.
Tak jsem zjistila, že mě žádná z knih této spisovatelky moc nenadchla. Takže to byla asi poslední, kterou jsem četla. :-)
Nechala jsem se nalákat recenzí a po dlouhé době jsem neudělala dobře. Kniha nebyla žádný horor a připadala mi dost nudná. Knihu budu prodávat, určitě si na ni místo v knihovně dělat nebudu.
Kniha přečtena velice rychle. Moc se mi líbila, byla to skvělá oddechová fantasy. Také námět byl zajímavý. Za sebe mohu doporučit.
Kniha Devátý spolek patří mezi top knihy, které jsem letos přečetla. Super námět s duchy, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Ale líbily se mi i ostatní knihy této spisovatelky a netrpělivě čekám na další díl.
Během 10 dnů přečtena celá série a byla úžasná. Obávala jsem se, že mě nebude bavit - ruský Mrazík, ale úžasně zpracovaná kniha, byla jsem moc překvapená, že se od knih nemůžu odtrhnout. Už se těším na jaro až vyjde další kniha této spisovatelky.
Kniha byla super, jako i všechny předchozí díly. Škoda jen, že už je konec. Tato série patří mezi mé nejoblíbenější, určitě si všechny knihy po čase znovu přečtu.
Přečteno za dva dny, kniha mi přišla lepší než Duch domu Ashburnů, ale třetí knihu určitě kupovat nebudu, snad jen půjčím v knihovně.
Dávám jen tři hvězdy, kniha pro mě byla trochu zklamáním. Všude plno reklamy jak je super, ale mi až tak úžasná nepřišla, vůbec jsem se nebála. Ale styl psaní má spisovatelka moc hezký. Mám zakoupenou i knihu Tajemství sídla Craven Manor od této autorky tak uvidím, jestli se mi bude líbit víc.
Kniha se četla dobře, začátek byl trochu slabší. Děj byl celkem předvídatelný, tušlia jsem dopředu jak dopadne.
Opět přečteno jedním dechem, spisovatelka nezklamala. Těším se na její další knihy.
Tak přečteno za dva dny a opět perfektně zpracovaný příběh. Doufám, že budou brzy další příběhy. Dávám plný počet hvězdiček.
Kniha přečtena za dva dny. Byla naprosto úžasná, doufám, že se dočkáme i druhého dílu. Zase jsem našla knihu u které si přeji, aby neměla konec. Můžu jen doporučit.