Jana65 komentáře u knih
Kniha přečtena za dva dny. Byla naprosto úžasná, doufám, že se dočkáme i druhého dílu. Zase jsem našla knihu u které si přeji, aby neměla konec. Můžu jen doporučit.
Tak, kniha dočtena a opět nezklamala, moc se mi líbila. Už se těším na další knihy od této autorky a doufám, že jich bude hodně. :-)
Moc české autory nečtu, ale u této knihy jsem ráda, že jsem udělala výjimku a knihu si přečetla. Měla jsem přečteno za dva dny a určitě si přečtu i druhý díl. Za sebe mohu doporučit.
Další bezvadná knížka od Roberta Bryndzy,přečtená během dvou dnů. Už se těším na další.
Knihu jsem zavřela na straně 95, takže jsem ji nedočetla. Přemýšlela jsem, zda má kniha být nějakou parodií a co vedlo autorku k napsání takové knihy, ale nic mě nenapadlo. Pokud by šly hvězdičky dát do mínusu, dala bych klidně plný počet. Nicméně na autorku jsem nezanevřela, protože její ostatní tvorba byla vynikající a četla se sama.
Kniha přečtena, velmi se mi líbila a těším se na další pokračování. Doufám, že bude co nejdříve.
Během 14 dnů přečteny všechny čtyři díly. Knihy se mi strašně moc líbily, už se těším až vyjde pátý díl. Knihy jsou velmi čtivé, nedá se od nich odtrhnout, tento díl byl nejvíce napínavý.Můžu jen doporučit. Už jsem si zakoupila od autorky i knihu Čarodol, mám ji rozečtenou, pak dám vědět, jak se mi líbila.
Tak přečteny všechny tři díly a co na to říct? Jedním slovem luxusní. Celá série se mi moc líbila a klidně by mohla pokračovat. Měla jsem vše přečteno během 14 dnů. Všem vřela doporučuji.
Super knížka. Přečteno za tři dny, už jsem začala číst druhý díl, doufám, že bude stejně dobrý jako ten první. kdo je princ a kdo zabiják jsem si také tipla a vyšlo mi to. Kdo má rád dobrodružné, tomu vřele dopopručuji a vůbec mi nevadí, že je kniha zařazená pro mládež. :-)
Kniha jako vždy nezklamala, doufám, že bude brzy další a že nadřízení Eriky konečně zjistí, že je skvělá vyšetřovatelka a případy se jí jen pohrnou.:-)
Pěkně morbidní kniha. Ani domyslet, že můžou mezi námi žít tak zvrhlí lidé. Doufám, že je vše vymyšleno a nic podobného se nestalo. Kniha se velmi dobře četla, nešlo se od ní odtrhnout. Ráda si přečtu pokračování. Doporučuji.
Perfektně napsaná kniha, jako i ty ostatní. Tato spisovatelka patří k mým oblíbeným spisovatelům jako i hlavní hrdinka detektivka Kim Stoneová.
Tak, přečteno za 2 dny. Autor opět nezklamal, doufám, že bude psát stále tak dobře. :-)
Taky přečteno jedním dechem, kniha jako všechny od Reillyho úžasná, podle náznaků očekávám minimálně 2 knihy jako pokračování. Všem můžu jedině doporučit. :-)
Tak, právě dočteno. Z knihy mám smíšené pocity. Líbilo se mi téma knihy, styl, kterým je kniha napsána mi moc nesedl. Proto dávám 3*. Jsem zvědavá na ostatní komentáře a hodnocení.
První kniha od tohoto autora, ale byla jsem mile překvapená. Kniha se mi moc líbila a určitě si přečtu další knihy tohoto autora.
Přečteno jedním dechem, člověk si ani nedovede představit, že by se něco takového mohlo dít v běžném životě. Všem, kdo mají rádi thrillery doporučuji.
Kniha se mi velmi líbila.
Styl humoru je perfektní, při čtení cestou z a do práce jsem měla co dělat, abych se neřehtala na celé kolo. Nejlepší byla postava malého Gavina. Jen díky bohu, že jsem neměla tak zvídavé a prostořeké děti, to bych s takovým nadhledem nedala ani omylem :-).
Už se moc těším na pokračování.