Jana65 komentáře u knih
Perfektní kniha, za mě je lepší než šest vran, moc jsem si čtení užila a mohu jen doporučit.
Super kniha. Už jsem od této autorky nějaké knihy přečetla a musím říct, že jsem si knihu moc užila a už se těším, až si přečtu pokračování. Mohu jen doporučit.
Přečteno za dva dny, kniha mi přišla lepší než Duch domu Ashburnů, ale třetí knihu určitě kupovat nebudu, snad jen půjčím v knihovně.
Dávám jen tři hvězdy, kniha pro mě byla trochu zklamáním. Všude plno reklamy jak je super, ale mi až tak úžasná nepřišla, vůbec jsem se nebála. Ale styl psaní má spisovatelka moc hezký. Mám zakoupenou i knihu Tajemství sídla Craven Manor od této autorky tak uvidím, jestli se mi bude líbit víc.
Kniha se mi líbila. Sice jsou lepší fantasy knihy, ale této nemám co vytknout a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Konečně zase něco o Wilovi a Sáře, jen děj mi tentokrát přišel slabší.
Kniha se četla dobře, začátek byl trochu slabší. Děj byl celkem předvídatelný, tušlia jsem dopředu jak dopadne.
Opět přečteno jedním dechem, spisovatelka nezklamala. Těším se na její další knihy.
Když jsem knihu začala číst, tak jsem si myslela, že bude patřit k těm, které nedočtu. Jsem moc ráda, že jsem vytrvala. Knihu jsem měla přečtenou za jeden večer a moc se mi nakonec líbila.
Další dobrá kniha od Roberta Bryndzy měla jsem přečteno za dva dny. Je jedno jestli to je série o Erice nebo nová o Kate, kniha je super Bryndzovka. :-)
Jako vždy plný počet hvězdiček. Knihy od Rollinse jsou všechny super, ale série Sigma Force je jasný favorit a moje srdcovka.
Moc hezká kniha, po čase ji určitě budu číst znovu, dávám plný počet hvězdiček.
Super kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout jak se mi líbila. Nora Roberts mě opět nezklamala a všem můžu doporučit.
Tak přečteno za dva dny a opět perfektně zpracovaný příběh. Doufám, že budou brzy další příběhy. Dávám plný počet hvězdiček.
Tak zase přečteno moc rychle, ale nešlo se od knihy odtrhnout. Jedním slovem perfektní jako i ostatní knihy této spisovatelky. Už se těším na další pokračování, doufám, že bude.
Jedním slovem nádhera. Celá série byla úžasná a závěr brilantně zakončený. Snad se brzy dočkáme dalších knih od této spisovatelky. Vůbec mi nevadí, že jsou knihy zařazeny do žánru pro děti a mládež, já si četbu moc užila a mohu jen doporučit.
Dávám 3 hvězdičky za téma o pohřebnictví, dozvěděla jsem se pár zajímavostí, ale samotný příběh mě moc nezaujal.