Jana65 Jana65 komentáře u knih

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Perfektní kniha, za mě je lepší než šest vran, moc jsem si čtení užila a mohu jen doporučit.

05.03.2020 5 z 5

Zlodějský tanec Zlodějský tanec Mary E. Pearson

Super kniha. Už jsem od této autorky nějaké knihy přečetla a musím říct, že jsem si knihu moc užila a už se těším, až si přečtu pokračování. Mohu jen doporučit.

01.03.2020 5 z 5

Posedlost Posedlost J. R. Ward (p)

Kniha se mi moc líbila, už se těším na další pokračování.

11.01.2020 5 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Přečteno za dva dny, kniha mi přišla lepší než Duch domu Ashburnů, ale třetí knihu určitě kupovat nebudu, snad jen půjčím v knihovně.

04.01.2020 3 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Dávám jen tři hvězdy, kniha pro mě byla trochu zklamáním. Všude plno reklamy jak je super, ale mi až tak úžasná nepřišla, vůbec jsem se nebála. Ale styl psaní má spisovatelka moc hezký. Mám zakoupenou i knihu Tajemství sídla Craven Manor od této autorky tak uvidím, jestli se mi bude líbit víc.

31.12.2019 3 z 5

Zarua - ztracené město Zarua - ztracené město Suzanne Rogerson

Kniha se mi líbila. Sice jsou lepší fantasy knihy, ale této nemám co vytknout a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

28.12.2019 4 z 5

Poslední vdova Poslední vdova Karin Slaughter

Konečně zase něco o Wilovi a Sáře, jen děj mi tentokrát přišel slabší.

14.12.2019 4 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Rachel Abbott

Kniha se četla dobře, začátek byl trochu slabší. Děj byl celkem předvídatelný, tušlia jsem dopředu jak dopadne.

14.12.2019 4 z 5

Ztracené město Ztracené město Natalja Ščerba

Opět přečteno jedním dechem, spisovatelka nezklamala. Těším se na její další knihy.

27.11.2019 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Když jsem knihu začala číst, tak jsem si myslela, že bude patřit k těm, které nedočtu. Jsem moc ráda, že jsem vytrvala. Knihu jsem měla přečtenou za jeden večer a moc se mi nakonec líbila.

27.11.2019 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Další dobrá kniha od Roberta Bryndzy měla jsem přečteno za dva dny. Je jedno jestli to je série o Erice nebo nová o Kate, kniha je super Bryndzovka. :-)

18.11.2019

Nikdynoc Nikdynoc Jay Kristoff

Přečteno, kniha mě moc bavila. už se chystám na druhý díl.

18.11.2019 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Jedním slovem perfektní.

16.10.2019 5 z 5

Zkouška ohněm Zkouška ohněm James Rollins (p)

Jako vždy plný počet hvězdiček. Knihy od Rollinse jsou všechny super, ale série Sigma Force je jasný favorit a moje srdcovka.

09.10.2019 5 z 5

Jako o život Jako o život Lisa Jackson

Moc hezká kniha, po čase ji určitě budu číst znovu, dávám plný počet hvězdiček.

29.09.2019 5 z 5

Povolené ztráty Povolené ztráty Nora Roberts

Super kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout jak se mi líbila. Nora Roberts mě opět nezklamala a všem můžu doporučit.

23.09.2019 5 z 5

Letní děti Letní děti Dot Hutchison

Tak přečteno za dva dny a opět perfektně zpracovaný příběh. Doufám, že budou brzy další příběhy. Dávám plný počet hvězdiček.

14.09.2019 5 z 5

Karpatský kníže Karpatský kníže Natalja Ščerba

Tak zase přečteno moc rychle, ale nešlo se od knihy odtrhnout. Jedním slovem perfektní jako i ostatní knihy této spisovatelky. Už se těším na další pokračování, doufám, že bude.

06.09.2019 5 z 5

Království popela Království popela Sarah J. Maas

Jedním slovem nádhera. Celá série byla úžasná a závěr brilantně zakončený. Snad se brzy dočkáme dalších knih od této spisovatelky. Vůbec mi nevadí, že jsou knihy zařazeny do žánru pro děti a mládež, já si četbu moc užila a mohu jen doporučit.

28.08.2019 5 z 5

Dáma z popela Dáma z popela Christine Trent

Dávám 3 hvězdičky za téma o pohřebnictví, dozvěděla jsem se pár zajímavostí, ale samotný příběh mě moc nezaujal.

25.08.2019 2 z 5