Jana65 komentáře u knih
Přečteno za dva dny a kniha opět nezklamala. Super děj, do konce jsem si nebyla jistá kdo je pachatelem i když jsem byla blízko. Robert Bryndza opět zabodoval za plný počet hvězdiček.
Úplně nej nej knížka. Ta hromada fantastických bytostí, příběh, kde je vše, láska, nenávist, vtipné dialogy, kouzla, boj. No nemám slov, kterými bych popsala ten nádherný pocit při čtení této knihy. Už aby byl další díl a doufám, že nebudeme dlouho čekat. Před autorkou hluboce smekám, vymyslet něco tak nádherného musí být strašně těžké.
Naprosto úžasná kniha, vlastně zatím obě dvě byly perfektní, snad nebudeme čekat dlouho na další překlady. Kdo čte rád fantasy, ať si určitě přečte, nebude litovat.
Perfektní čtení, zase mi k mým oblíbeným přibyla nová spisovatelka. Celý děj byl napínavý a moc se mi líbil, už netrpělivě čekám na další v sérii.
Další skvělá fantasy, moc mě bavila a už mám rozečtený druhý díl. Vůbec nevadí, že je kniha pro děti a mládež. Jsem starý dospělák a moc jsem si čtení užila. Vřele doporučuji.
Skvělá kniha i spisovatelka. Měla jsem přečteno za dva dny. Doufám, že autorka už pracuje na další skvělé knize. Brzy si přečtu oba díly znovu. :-)
Přečteno a stejně jako předchozí dva díly perfektní čtení. Jen doufám, že to není poslední díl a že autorka bude v této sérii pokračovat.
Kniha se mi moc líbila, měla svižné tempo, jedině co mě zklamalo, že jsem celkem rychle odhalila vraha. Ale už mám připravený druhý díl, tak jsem zvědavá jak se bude hlavní hrdinka potýkat se svým životem.
Tak, všechny tři díly přečteny a už se těším na další díl. Doufám, že bude brzy a že se nestane, že by se přestalo překládat. Už se mi to stalo u některých sérií např. série Horečka od K. M. Moning skončila u překladu třetího dílu a přitom to byly super knihy.
Knize dávám tři hvězdičky, za mě je v knize hodně postav a málo akce. Předešlé knihy této autorky se mi líbily více.
Jako vždy plný počet hvězdiček. Knihy této spisovatelky jsou naprosto boží. Doufám, že budou další a další.
Hodnocení 73% mi přišlo málo, zvažovala jsem zda začít číst, ale kniha mě překvapila. Moc se mi líbila, pořád jsem spěchala číst dál, nedokázala jsem odhadnout, co se za vším skrývá.
Opět skvělá kniha této autorky. Přečteno za jeden den, už se těším, co Chloe Neill vymyslí v dalším pokračování. Můžu jen doporučit, kniha je čtivá a má spád.
Kniha se mi moc líbila, už mám připravenou další ke čtení. Jen mě neskutečně rozčiloval detektiv Fabián, někdy byl na facku :-).
Super oddechovka, moc mě pobavilo jak si hlavní postavy dělaly naschvály. Doufám, že narazím na další podobnou lehkou oddechovou knihu. :-))
Další fantasy, která se mi moc a moc líbila. Už se nemůžu dočkat, až bude další díl. Super zpracovaný příběh, autorka mě mile překvapila.
Krásná kniha, krásná obálka. Přečteno za 2 dny a určitě si ji po čase přečtu znovu, kniha se mi moc líbila, čtení jsem si moc užila a všem mohu jen doporučit. Doufám, že spisovatelka napíše další takovou úžasnou knihu.
Pro mě perfektní oddechovka, nemusela jsem u toho přemýšlet a dobře jsem si u knihy odpočinula. Určitě si přečtu další knihy této autorky.
Kniha byla super, jako i všechny předchozí díly. Škoda jen, že už je konec. Tato série patří mezi mé nejoblíbenější, určitě si všechny knihy po čase znovu přečtu.