Jana77

Já ty jeho knížky prostě žeru! Ze zdánlivě obyčejné vraždy se vždy vyvine něco tak neskutečného a překvapivého! Autor má u mě, jako vždy, tak deset hvězd navíc za fantazii!

Trochu tajemna, které vlastně ani není tajemnem. Je rozhodně jiná, zvláštní, ale vůbec ne špatná.

Moje první Nesbovka a i když mi nevyvolala fóbii ze sněhuláků, já jsem si rozhodně čtení užila. Takže prohlašuji-jsem ztracena a HH jsem si zamilovala.

Dokonalá! Ostatně jako vždy. Knížky Lindy Castillo jsou syrové, bez kudrlinek, přesně jak mám ráda!

Velmi silný příběh! Opět bravurní knížka, neměla by nikomu uniknout!

Kdyby to šlo, dám hvězd i víc! Skvělé, temné, strhující! Jsem moc ráda, že Joona je zpět! Po knize Playground jsem cítila takové zklamání, ale jsem ráda, že se tato dvojice vrátila ke starému, dobrému, klasickému thrilleru. Já jsem nadšená a spolu s jejich Stalkerem řadím na první příčky jejich knih.

Nádherná kniha, z které zároveň mrazí! Podmínky v ústavu choromyslných děsivé a šokující, ale věřím, že se to stávalo. Za mě rozhodně 5 hvězd, nenudila jsem se ani chvilku!

Já jsem tedy nadšená! Další podzimní novinka z dílny Mystery Press a opět krok správným směrem. Super dávka tajemství, napětí a akčnosti. Bez váhání pět hvězdiček.

Hodně mě překvapila, musím říct :) První polovinu knihy jsem byla nedočkavá, o jaké hrozné tajemství jde a nemohla jsem přestat číst. A pak jsem na ni byla strašně naštvaná, říkala jsem si, vidíš, lži ti pěkně zbořily vše, co jsi budovala. A konec mě dostal a v duchu jsem se hlavní hrdince omlouvala :D

Nádherná, nemám slov. Začátek mě nejdříve trochu odradil, ale potom to vzalo spád a já jsem se nemohla odtrhnout. Ještě dlouho na knihu budu myslet :)

Smutný a dojemný příběh, který se dočká svého konce až po padesáti letech. Ještě o kousek lepší, než autorčin Dopis.

Temné, ponuré, ale nic, co bych musela číst znovu. Trochu nudné, nepomohla tomu ani mrtvá holčička odříkávajíc básničku.

Spíš než thriller je to povedený psychologický román. Jen jsem měla trochu potíže s pomalým začátkem a než se začalo něco dít, byla jsem na straně 90. Za to ubírám jednu hvězdičku, ale jinak ano, čtivé.

Rozhodně jedna z nejlepších knih letošního roku. Smutný příběh, který vtáhne do děje od první stránky a ještě chvíli bude ve mě doznívat.

Stejně jako Tiché dívky - skvělé! Lehce uvěřitelné, zápletka dokonalá a konec, který je třešničkou na dortu!

Tohle mám moc ráda, tajemný příběh z minulosti, který zasahuje do současnosti. Krásný příběh, krásná knížka!

Dokonalé, naprosto dokonalé!!! Propracované, napínavé, prostě skvělé!

Knížka je citlivá, smutná a samotný příběh se může stát každému z nás. Sledujeme rodinu, která se snaží, každý po svém, vyrovnat se ztrátou a ne každý z nich je tak silný.