Jana77 Jana77 komentáře u knih

Pohřbení Pohřbení Kendra Elliot

Opět tleskám!! Skvěle propracovaný příběh. Od začátku sice tušíte, kdo je pachatel, ale nevíte, kdo za ním stojí. Napětí jak má být!

26.01.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

na to, jakou měla masivní kampaň, jsem čekala trochu víc. Dobrý thriller, se sympatickou hlavní postavou, ale žádné to WAU se nekonalo. Jen prostě dobré krimi.

23.01.2017 4 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Velmi, velmi zdařilý thriller. Myslela jsem si, že vím a na posledních stránkách jsem zjistila, že je to jinak. Mimochodem-ty poslední stránky byly napsané tak čtivě, že prostě nešlo přestat!

18.01.2017 5 z 5

Ďáblova svatyně Ďáblova svatyně Marie Hermanson

Ačkoliv si taky myslím, že něco takového je možné jen ve filmu, to na mém názoru nic nemění. Knížka vás vtáhne do děje, ani nedýcháte! Takže za mě s čistým svědomím plných 5 hvězd.

13.01.2017 5 z 5

Sirotek č. 8 Sirotek č. 8 Kim van Alkemade

Já tedy pevně doufám, že v dnešní době by se to prostě nemohlo stát. Ta bezmoc dětí, které jsou vydány napospas těm, kteří se o ně mají starat, je strašná. Moc dobrá knížka, mohu jen doporučit.

12.01.2017 5 z 5

Dům u ústí řeky Dům u ústí řeky Victoria Jones

Prvotina této autorky a hned si mě naprosto získala! Styl psaní i námět se velmi podobá mé oblíbené Erskinové, takže za mě bez váhání plný počet hvězd. Minulost ladně vplouvá do přítomnosti, nechybí tajemství, které prostě musíte rozluštit.

04.01.2017 5 z 5

Norma Norma Sofi Oksanen

Tak jsem se na knížku těšila a tedy trochu zklamání. Chvílemi jsem netušila o co jde a chvílemi jsem nevěřícně kroutila hlavou. Asi jsem měla jako první číst Očistec, abych spisovatelce přišla na chuť.

29.12.2016 1 z 5

V mlze V mlze Caroline Eriksson

Rozhodně nezvyklá, ale za mě moc dobrá. Minimum dialogů mi nevadilo, přečetla jsem ji doslova za pár hodin, protože jsem prostě musela vědět, jak to dopadne.

19.12.2016 4 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Gunnar Staalesen

Přečetla jsem ji, ale jenom silou vůle. Zbytečné kudrlinky, které v knížkách nemám ráda. Za mě nuda.

18.12.2016 1 z 5

Nech mě jít, mami Nech mě jít, mami Helga Schneider

Velmi tenká knížka, přečtena za dvě hodiny. Ale silná, hodně silná, až je mi z ní smutno.

15.12.2016 5 z 5

Dívka o půlnoci Dívka o půlnoci Katarzyna Bonda

No, tak na můj vkus zbytečně dlouhé. Zbytečně nafouknuté, klidně by stačila polovina stran. Ale samotný příběh není špatný, má spád.

03.12.2016 2 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Na začátku jsem měla docela problém s tím množstvím postav a časových rovin, ale když jsem se zorientovala, příběh nabral docela fofry. A ten konec, tak ten mě dostal. Rozuzlení, kdo, co proč, dokonalé. Doporučuji si přečíst.

28.11.2016 4 z 5

Pohrobci zla Pohrobci zla Nicolas d'Estienne D'Orves

Temné, kruté, neskutečné! První půlku jsem doslova zhltala, druhá už byla pro mě víc neskutečná, hůř se mi četla. Ale knížka je to výborná!

21.11.2016 5 z 5

Nehoda Nehoda C. L. Taylor

Stejně jako Lež, i tahle nová kniha této spisovatelky si mě podmanila. Její styl mě jednoznačně baví! Bez kudrlinek, bez zbytečné omáčky. Za mě plných pět hvězd! Víc v recenzi :)

16.11.2016 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Nádherná kniha, z které zároveň mrazí! Podmínky v ústavu choromyslných děsivé a šokující, ale věřím, že se to stávalo. Za mě rozhodně 5 hvězd, nenudila jsem se ani chvilku!

31.10.2016 5 z 5

Mrtvý klíč Mrtvý klíč D. M. Pulley

Já jsem tedy nadšená! Další podzimní novinka z dílny Mystery Press a opět krok správným směrem. Super dávka tajemství, napětí a akčnosti. Bez váhání pět hvězdiček.

19.10.2016 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Stylem je trochu podobná Zmizelé a Dívce ve vlaku, ale i tak je jiná. Nic akčního, jenom docela klidně plynoucí příběh, z kterého ovšem mrazí! Za mě plný počet hvězd.

03.10.2016 5 z 5

Sklep Sklep Artur Janoušek

Mistrovská zápletka s geniálním příběhem. S čistým svědomím dávám pět hvězd!

03.09.2016 5 z 5

100 dní štěstí 100 dní štěstí Fausto Brizzi

Ač jsem milovník spíš detektivních žánrů, tak tahle byla prostě skvělá! Úsměvná, dojemná, smutná, všechno dohromady!

10.06.2016 5 z 5

Stopy v krvi Stopy v krvi Steve Robinson

No, tak teda klobouk dolů. Tak propracovaný příběh, který sahá 200 let zpátky do minulosti umí napsat snad jenom Erskinová. Já jsem teda nadšená!

10.05.2016 5 z 5