Jana77 Jana77 komentáře u knih

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Moje první Nesbovka a i když mi nevyvolala fóbii ze sněhuláků, já jsem si rozhodně čtení užila. Takže prohlašuji-jsem ztracena a HH jsem si zamilovala.

31.05.2017 5 z 5

Sucho Sucho Jane Harper

Nekomplikované, s překvapivým koncem. Já jsem spokojená.

24.05.2017 4 z 5

Ztracené děti Ztracené děti Linda Castillo

Dokonalá! Ostatně jako vždy. Knížky Lindy Castillo jsou syrové, bez kudrlinek, přesně jak mám ráda!

20.04.2017 5 z 5

Dřív než ji najde Dřív než ji najde Michael Kardos

Hodně dobré. Byla jsem překvapená koncem, ten jsem nečekala. Za mě plný počet hvězd.

18.04.2017 5 z 5

Kolotoč strachu Kolotoč strachu Jan Vavřík

Velmi silný příběh! Opět bravurní knížka, neměla by nikomu uniknout!

05.04.2017 5 z 5

Vyrovnat si účty Vyrovnat si účty Martina Cole

Krutý svět podsvětí, kde vládnou odlišná pravidla, než jsme zvyklí, mě u Martiny Cole prostě baví. Nechybí tajemství, které vyplave na povrch na konci knihy. Za mě dost dobrý.

26.03.2017 5 z 5

Návrat z pekla Návrat z pekla Jan Vavřík

Pro mě strašně silná knížka. Masochisticky po knihách o holocaustu sáhnu a pak stejně trpím.

24.03.2017 5 z 5

Akta Julián Akta Julián Gregg Loomis

Nevšední spojení pohanství a nacistů se zdá být zárukou pro kvalitní příběh a opravdu tomu tak je. Akční scény se střídají s relativně klidnými pasážemi a nic knize neubírá na čtivosti.

17.03.2017 4 z 5

A co to má co dělat se mnou? A co to má co dělat se mnou? Sacha Batthyany

Hrůzná výpověď o zvěrstvech za vlády Stalina. Věděla jsem, že existovaly gulagy a dělo se bezpráví, ale až teď mi naplno došlo, že holokaust a Stalin-to jsou dvě totožné věci. Strašně silná knížka, alespoň pro mě.

13.03.2017 5 z 5

Myši Myši Gordon Reece

No, šokující, asi tak bych ji popsala. Prostě šokující! Netušila jsem, co stres dokáže udělat s člověkem.

08.03.2017 4 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Kdyby to šlo, dám hvězd i víc! Skvělé, temné, strhující! Jsem moc ráda, že Joona je zpět! Po knize Playground jsem cítila takové zklamání, ale jsem ráda, že se tato dvojice vrátila ke starému, dobrému, klasickému thrilleru. Já jsem nadšená a spolu s jejich Stalkerem řadím na první příčky jejich knih.

07.03.2017 5 z 5

Labyrint Labyrint Sigge Eklund

Prostě bravurní!! Budu ji muset chvíli vydýchávat. Naprosto odzbrojující styl, neuvěřitelně chytlavé! A ten konec, já snad ani pořádně nevím, jaký je konec, musela jsem si ho přečíst několikrát a zkoušela jsem číst mezi řádky, ale ono to snad ani konec nemá, máte jen fantazii. Smekám!

02.03.2017 5 z 5

Cesta beze jména Cesta beze jména Howard Linskey

Překvapivě dobrý thriller hned se dvěma případy. Ale oba jsem sledovala se zatajeným dechem. Jo, já jsem spokojená!

01.03.2017 5 z 5

Vražedná diagnóza Vražedná diagnóza Ingrid Hedström

Jednu hvězdu musím ubrat kvůli trochu zbytečným a zdlouhavým pasážím, ale jink docela fajn krimi.

24.02.2017 4 z 5

Spáčův hrad Spáčův hrad Barbara Erskine

Dokonalý, tajemný, smutný...takový je Spáčův hrad. Všechny knihy Erskinové jsou úžasné, nevynechala jsem jedinou. A tato kniha je její druhá nejlepší, podle mých pocitů. Ještě dlouho ji budu mít v mysli!

20.02.2017 5 z 5

V bouřlivé noci V bouřlivé noci Kerstin Signe Danielsson

Drsně syrový příběh staré vraždy, nevyřešených traumat za podpory úžasné severské krajiny! Já jsem spokojená, jen chvilkama trochu roztahané.

13.02.2017 4 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Tak jestliže její první kniha byla skvělá, tak k téhle nemám slov! Úžasná, luxusní, superlativy nešetřím, protože opravdu byla tak bravurně propracovaná! Dala bych klidně hvězd šest!

07.02.2017 5 z 5

Diamantová holubice Diamantová holubice Adrian Hyland

Hodně nezvyklé, zdlouhavé, místy až neskutečné. Příznivce šamanství a domorodých kmenů to zaujme určitě.

06.02.2017 2 z 5

Tam, kde ji našli Tam, kde ji našli Kimberly McCreight

Zodpovědně musím říct, že Případ Amélie byl lepší. Tam kde ji našli je místy hodně, hodně zmatená, tolik osob a vyprávění, různé časové roviny, až jsem se chvílemi ztrácela. Ale samotný příběh byl dobrý, napínavý, rychle plynoucí, jen na mě prostě trochu zmatený.

03.02.2017 4 z 5

Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

Naprosto geniální a propracované, jak jsme zvyklí u Cobena. Šokující závěr, který vám vyrazí dech!

30.01.2017 5 z 5