JancaMia JancaMia komentáře u knih

Válka policajtů Válka policajtů Pavel Frýbort

popis naší společnosti a další zkušenosti Michala Najmana ..tentokrát po čtvrté ..

20.11.2018 5 z 5

Sádlonoška Sádlonoška Alena Čálková

vtipná oddechovka ve které se najde každá z nás ...

20.11.2018 5 z 5

Dobrý manžel... který nemlsá Dobrý manžel... který nemlsá Alena Jakoubková

Příběh o tom že i když se máte navenek krásně , nemusí to být skutečnost, záleží na úhlu pohledu ženy a muže a jejích měřítek, slaďárna s prvky manželské krize a její následné vyústění .. nicméně velice nereálné ale četlo se to dobře .. už pro ten pocit ..

20.11.2018 3 z 5

Výchova podle slavných maminek Výchova podle slavných maminek Markéta Behinová

Průřez výchovou slavných .

07.11.2018 4 z 5

Srdce v temnotách Srdce v temnotách Táňa Keleová-Vasilková

O tom když je žena příliš dlouho doma sama s dětmi a o tom jak manžel začne vyšilovat když s žena vrátí do práce a on musí přiložit ruku k dílu aniž by tušil která bije a následné zvraty mezi manželi.

07.11.2018 4 z 5

Kouzlo perníčků Kouzlo perníčků Miluše Koldová

Kniha vás dokonale provede technikou zdobení perníčků výrobou těsta a najdete i trošku historie o perníčcích v čechách a na moravě.

01.11.2018 5 z 5

Pod starými duby Pod starými duby Renata Šindelářová

Kniha je čtivá nicméně pro -náctiletou cílovku je psaná moc spisovně, ale k dobru můžeme přičíst morální stránku románu : kdy lehkovážný mladík řeší svoje vztahy k děvčatůma ne vždy uplně smyslplně + náhled na drogově závislé ..

30.10.2018 2 z 5

Vstupenka do ráje Vstupenka do ráje Lenka Lanczová

Taková jedna ze života , když máte příliš nekomplikovaný rodinný život v totálně zajetých kolejích a o tom co se všechno může stát , když vykolejíte ze zajetých kolejí a odskočíte si vedle ... a také o touze,vášni a o tom jak to všechno může dohromady moc mrzet ... ale jak já říkám "Nelítej moc vysoko , sestřelí Tě" ..

29.10.2018 3 z 5

Pekelný šéfkuchař Gordon Ramsay Pekelný šéfkuchař Gordon Ramsay Neil Simpson

Spousta věcí které v životopisu vypluly na povrch , ukazují charakter a vzorce určitého chování (proč se právě tak chová) , knížka mi otevřela oči a více jsem tohoto šéfkuchaře pochopila.

23.10.2018 3 z 5

Deváté nebe Deváté nebe Lenka Lanczová

Bylo mi líto co hlavní hrdince dělala matčin přítel ale toto téma už je v knize "super koťata" (tuším) ...u jedné z kamarádek ...

21.10.2018 3 z 5

Střípky mých lásek Střípky mých lásek Lenka Lanczová

Z knížky se vzpamatovávám ještě teď, chvílemi mi bylo Edity moc líto na druhou stranu si za to mohla sama ...

21.10.2018 4 z 5

Německý ovčák Německý ovčák Esther Verhoef Verhallen

Pro začínající chovatele supr.

17.10.2018 3 z 5

Jak grilovat Jak grilovat Steven Raichlen

Určitě super bible pro ty co rádi na grilu zkouší kromě klasiky spoustu nových věcí .

16.10.2018 5 z 5

Spi děťátko - Uspěte něžně své plačící dítě Spi děťátko - Uspěte něžně své plačící dítě Barbara Albers Hill

Obdoba knihy "nejšťastnější dětátko v okolí"

10.10.2018 4 z 5

Německý ovčák Německý ovčák Roy Allan

Poměrně obsáhlý psí průvodce, nicméně staršího charakteru tudíž pro nováčky , nemusí být platné některé informace.

10.10.2018 3 z 5

Přesilová hra Přesilová hra Pavel Frýbort

Nevím nevím, ostatní od Pavla Frýborta jedním dechem a tady mi něco nesedělo ..

10.10.2018 2 z 5

Německý ovčák Německý ovčák Eva-Maria Krämer

Asi nejpodrobnější průvodce tohoto psího plemena.

10.10.2018 5 z 5

Tradiční česká kuchyně Tradiční česká kuchyně Viktor Faktor

Krásná kuchařka s krásnými prvorepublikovými recepty a ještě krásnějšíma fotografiema.

06.10.2018 5 z 5

Brousek pro tvůj jazýček Brousek pro tvůj jazýček František Kábele

Kdysi jsem se podle knížky učila já , teď se s ní učí starší dcera .

26.09.2018 5 z 5

Všechno bude fajn Všechno bude fajn Lenka Lanczová

Lenka je fajn slečna která plave v matice a musí se vyrovnat s tím že se do ní zamiloval kluk do kterého je zamilovaná její nejlepší kamarádka Jolka, Lenka má taky pěkně prořízlou pusinku a skolí jí poměrně náročná nemoc a milovnice koček si také příjdou na svoje .. poučení nechybí pro mladší ročníky a pro starší příjemná oddechovka .

24.09.2018 3 z 5