Jane100 komentáře u knih
Přijde mi, že se autor snažil napodobit Staříka. Kniha mě nudila a celkově zklamala.
Kniha se mi fakt nelíbila. Strašné. Celou dobu jsem trpěla. Jak tohle může být něčím oceňované?
Další z parádních knih Mary Higgins. Konec, kdo byl nakonec vrahem, mě překvapil. I když zdá se mi, že knih s námětem vraždy, která má kořeny už ve škole, na VŠ kolejích, je již nějak moc.
Kniha ve mě zanechala rozporuplné pocity. Na jednu stranu Kim Stoneova - typický detektiv s traumatem z minulosti. Trochu mě vadila její neotesanost. Zajimalo by mě, kdy se konečně objeví kniha, jejíž ústřední postava bude normální, vyrovnaná. Je zajímavé že detektivové opravdu snad ze všech knih jsou buď opilci, nebo jim byl zavražděn někdo z rodiny, jsou poloviční blázni atd. Na druhou stranu byl příběh plný napětí a udržoval mě v zaujetí až do konce. Ještě uvidím, zda znovu sáhnu po dalším případu Kim.
Příjemné nenáročné čtení. Mám ráda příběhy zasazené do začátku století. Jen je škoda, že jsou od autorky k dispozici pouze dvě díla.
Bohužel zatím nejslabší kniha od Kate Morton. Mírné (ale opravdu jen mírné zklamání). Doufám, že se jedná jen o výjimku a její další kniha už bude opět na takové úrovni, jako třeba Dům u jezera.
Další ze skvělých napínavých knih Daniela Silvy. Autor opět nezklamal. Přečteno jedním dechem.
Payne úspěšně pokračuje v této sérii. Plno vtípků, jednoduchý příběh. Určitě Mládí v hajzlu přečtěte. Je to jednoduché oddychové čtení.
Příběh plný pubertálních legrácek :-)
Pokud se chcete pobavit u laciné a pubertální legrace, pak si Mládí v hajzlu přečtěte :-)
Na můj vkus příliš mnoho sentimentu, ale knihy Jojo Moyes jsou na sentimentu založené, takže bylo jasné, že zde tomu nebude jinak :-) Příliš mě knížka nezaujala, sem tam jsem se musela přemlouvat, abych pokračovala.
Na knihu jsem se hrozně těšila, neboť hodnocení a komentáře napovídají, že se bude jednat o něco fantastického. Já jsem však poměrně zklamaná. Asi jsem čekala něco jiného, prostě mě to nijak extra nezaujalo. Bohužel.
Příjemné a vtipné odpolední čtení. Trochu mě však vadily neustálé fráze typu ,,my herečky'' , ,,když jste herečka'' atd. Jasně, že je Doležalová herečka, ale řekla bych, že se dost zveličovala. Zase tak báječná herečka úplně není :-)
Obdivuhodné dílo, které vás zcela pohltí. Věcné a brutálně brutální.