Jane100 komentáře u knih
Nic moc. Do čtení jsem se musela nutit. Celkový dojem z knížky je tedy slabý.
Úchvatný příběh, který doslova zhltnete jako malinu. Dále není co dodávat.
Nejlepší dílo, které jsem od této autorky četla. Přečtěno jedním dechem. Strhující příběh, který musí pohltit každého, kdo jej čte.
Narozdíl od staříka a analfabetky ne úplně povedené a poněkud vyčpělé. Autor se snaží o vtip, ale nedaří se. Oproti dvěma předchozím knihám slabý odvar. Doufám, že to je jen letmý přehmat, neboť bych si od autora ještě ráda něco přečetla a od srdce se zasmála jako u analfabetky.
Opět nemůžu hodnotit jinak něž jako ohromující, strhující a dech beroucí dílo, které nebude NIKDY překonáno.
Jak jsem již psala u ostatních dílů: naprosto strhující, ohromující a dech beroucí počin.
Naprosto úchvatné, strhující, ohromující, fantastické, nepřekonatelné dílo z ještě úchvatnější, strhujíčtější, ohromujíčtější, fantastičtější, nepřekonatelnější a dechberoucí trilogie. Pro mě se stala srdeční záležitostí.
Spíš než příběh o mrtvých dětech se mi víc líbil popis prostředí, ve kterém se děj odehrává - nikdy nevíte co se stane zítra, jestli vás uprostřed noci neodtáhnou, jestli druhý den spatříte svoji rodinu...to se autorovi skutečně podařilo.
Úchvatný příběh. Meacham má skutečně výjimečné nadání pro vykreslení postav, děje. Její knížky chytnou za srdce :-)
Na můj vkus byla kniha až moc plná sentimentu, což není úplně můj šálek kávy. Další knihu od této autorky již asi nezvolím.
Krásná a zajímavá kniha. Přišlo mi, že to bylo něco jiného, něco co tu ještě nebylo. Takový šmrncnovní příběh.
Jedním slovem psycho. Kniha se mi moc libila. Těším se na další počiny této autorky.
Povedená kniha, ale některé pasáže byly dost přitažené za vlasy. Ale je to příjemná změna od převážně severských autorů k francouzskému.
Pořád přemýšlím, jaký mám na tuto knihu vlastně názor. Na jednu stranu mám dost výhrad, na druhou stranu jsem nadšená. Libilo se mi, jaké to bylo psycho. Skoro na každé stránce se příběh překulil tak, že podezření padlo na někoho jiného. Byla to taková bláznivina. Trochu mi to připomínalo Paulu Hawkins a jeji Dívku ve vlaku. Co se mi ale nelíbilo byl styl psaní. Jako kdyby to psal deváťak při nějaké pololetní slohové práci. Nebo to možná bylo překladem, nevím. Ale některá volená slova, obraty nebo celé věty byly skutečně hloupé. Ale to nevadí, třeba autorka ještě vypiluje jazyk a další kniha již bude na plný počet hvězdiček :-)
Koukám, že jsem asi jediná, komu se knížka nelíbila. Od první strany mě neskutečně nudila, a proto jsem ji odložila.
Prostě a jednoduše krásný příběh, který vás jistě dostane :-)