Janevl komentáře u knih
Úžasná knížka,moc hezky psaná, čtiva i když se jedná o smutné období naší historie.
Moc pěkná detektivka,vtáhla mě do děje,bylo to napínavé až do samého konce, a jsem zvědavá na další detektivní případy.
Okusila jsem zas jiný žánr.Knížka mě nadchla nejen že oživila místa, která jsem už navštívila, ale dozvěděla jsem se i spoustu zajímavého.Určitě doporučuji všem co rádi cestují a objevují nová místa. Je to psané s humorem a nadsázkou.
Tak ani v druhém dílu mě komisař Carl a jeho pomocník nezklamali, těším se na další příběh této povedené dvojice.
Inspektor Logan,opět i v této knížce exceloval.Knížka je velmi hezky napsaná, jako předchozí. Díky kolegyňi jsem měla možnost si tyto knížky přečíst.
Tak se budu opakovat,Josefina, prostě nezklame.
Úžasně a s humorem napsaná kniha,nádherný odpočinek u ní.
Agentka Sayer opět nezklamala,strhující zápletka, kdy do poslední chvíle nevíte, kdo bude vrah.
Vřele doporučuji.
Zas jsem si krásně odpočinula u romantického příběhu.
Není nouze o komplikované vztahy,mezi zúčastněnými, a o krásu okolní krajiny,která je popisovana tak úžasně jako kdyby tam člověk byl...
Za mě moc hezká a odpočinková kniha..
Musím říct, že tento díl byl nejlepší, plný napětí a překvapivých zvratů .
Úžasný 4.dil.Zatim podle mě nejlepší. Budu se těšit na další díl.
Zas jiný žánr, ze začátku jsem malinko tápala, ale pak mě děj natolik pohltil, že už jsem se nemohla dočkat rozuzlení. Opravdu bylo děsuplné ...
Tuto knihu jsem dostala,jako vánoční dárek. Až na detektivní příběh od Poa se mi příběhy líbyli.Neni to tedy knížka,kterou si vezmete na cestu do práce, chce to ji číst doma v klidu.
Caplinova opět nezklamala,u této autorky si vždy tak krásně odpočinu.
Snad se brzy objeví další příběh.
Tato historická detektivka mě nadchla,ukazuje právo za krále Jindřicha II.Je plná překvapení a zvratů, když už si říkám, že vím kdo je vrah,je to zas úplně jinak .Určitě doporučuji.
Opět mě další díl nezklamal. Bylo to čtení plné zvratů a napětí.K mé smůle jsem si prohodila 6. a 7.dil takže už vím co bylo,ale nevadí...nechám trošku uležet a pak se k princezně ohně opět vrátím .
Wau,opět mě 5.dil nezklamal.
Plný vzrušujících napětí, a zvratů..
Těším se na 6.dil.
Druhý díl mě uchvátil víc než první, tak jen doufám, že se brzy dočkám 3.dilu a budu si moci přečíst jak vše pokračuje.
Moc hezky napsaná knížka o životě Eleonory Akvitanske.
Spíše o jejím dospívání coby manželky krále Francie Ludvíka VII...
Určitě se zas k ní vrátím.