Janevl

Je těžké žít v královské rodině, která je dnes a denně pod drobnohledem novinářů a široké veřejnosti. Stejně se nikdy nedozvíme pravdu,jak princezna Diana opravdu trpěla ve zlaté kleci,ani pravdu o dalsich členech královské rodiny ,je to o tom že někde někdo něco slyšel..důvěrných informací je pomálu, a i těm moc nelze věřit..

Strhující příběh, který mě pohltil od první stránky.Někdy se zlo skrývá v někom do koho bychom to vůbec neřekli,o to je horší prozřeni.Určitě všem doporučuji.

Při čtení této knížky si uvědomíte, jak je důležité v životě obstát, jaké dokáží být vztahy mezi rodinou i přáteli. Moc jsem si užila atmosféru vánoc, a dojal mě příběh Libbie a Adama.

Odpočinkové, série o Harrym je moje srdcovka čitavala jsem ji dětem před spaním vedle pohádek,všichni jsme kouzelnicky svět milovali a milujeme. Ráda se vždy ke knížkam i filmům vracím.

Tuto knížku jsem dostala jako dárek, bohužel 2.dil,ale i tak jsem se velice rychle vpravila do děje.Ted musím si sehnat první díl a po sleze i 3.dil.Libylo se mi to,docela by mě zajímalo jak vše začalo i jak vše skončí.

Nádhera. Škoda, že příběh Rose a Weren je ukonce.
Nádherně jsem si u této trilogie odpočinula,zcela mě pohltila. Určitě všem kdo má rád fantasy vřele doporučuji.

Ještě lepší než první část. Již královny Rose a Weren,se musí potýkat se zradou.Rose musi pokořit vzpouru v jejich království, zatímco Weren se snaží zachránit jejich babičku.Spletitý příběh,který se víc a víc zamotava...
Těším se na třetí díl.

Moc jsem se bavila.Krásná fantasy, plná překvapení,strhující děj,i trocha romantiky.
Moc se těším na druhý díl.

Opět jsem se vrátila po dlouhé době k jedné z Harlequinek. Četla jsem je v těhotenství, klidné romantické čtení. Člověk u nich nemusí moc přemýšlet, a odpočine si.

Byla to zajímavé čtení, některé povídky byli hodně napínavé, jiné nic moc.

Velmi pěkně napsaný příběh malého Vaška,který hledá mamince ženicha a sobě tatínka. Mám ráda nejen film ale i knížku.

Moc zajímavé čtení, vtáhne do děje. Je zajímavé dočíst se co se děje s osobou jenž má rozdvojenou osobnost..

Nádherně napsaná knížka o pohybu a výskytu vlků nejen na našem území,s krásnými fotografiemi. Pro milovníky těchto šelem, je to určitě nádherné čtení.

Tato kniha patří mezi mé oblíbené, a díky čtenářské výzvě jsem se k ní opět po letech vrátila. Je to poutavé čtení, plné napětí..

Moc doporučuji, je to napínavé čtení od první stránky. Vtáhne do děje a nechcete se od ní odtrhnout.

Z této knížky je cítit láska a vřelost a úcta k tatínkovi.Diky paní Alene,jsem se dozvěděla, spoustu úžasných věci ze života mého oblíbeného malíře a spisovatele.

Krásně napsaný romantický příběh, zaneseny do kouzelné krajiny zimního Skotska,v období vánoc.
Odpočinková četba, vřele doporučuji.

Přes nedostatek času, mi trvalo dost dlouho,než jsem knížku dočetla.
Byla strhující a napínavá, určitě doporučuji.

Caplinova opět nezklamala,u této autorky si vždy tak krásně odpočinu.
Snad se brzy objeví další příběh.