JanickaP komentáře u knih
Zajimava knizka. Cetla se snadno a dej byl zajimavy, jen se tam pomerne casto opakovaly vyrazy a slova.
Je fajn si obcas precist teen pribeh. Člověk se i zasmeje nekterym slovnim pretahovatkam mezi hlavnimi postavami. Je to fajnova knizka, ktera se da precist jendim dechem.
Rychla a ctiva knizka. Zadny propadak, ale necekejte zase uplne neco extra. Cole je sympatak, mam rada hrdiny, kteri jsou charismaticti, vedi co chteji a jsou sebejisti. Wil je taky fajn postava, myslim si, ze k sobe hezky pasuji. Libi se mi, kdyz knizka plyne pomerne rychle a neni tam zbytecne omacky okolo.
Krasny a silny pribeh. Opet me dostala postava hlavniho muze Jacka (v jine jeji knizce to byl Troy). Ja ani nemuzu popsat, jak jsem si tu knizku a cely pribeh zamilovala. Jsem rada, ze jsem si ji pořídila a rada se k ni zase jednou vratim. Rodel a Jack jsou moji favorite mezi kniznimi pary. Kdyby to slo, dam i vice hvezdicek.
Byla jsem mile prekvapena. Hlavni postavy se mi od zacatku libily. Nejvetsi sympatak je proste Troy. I kdyz je popisovany jako sebejisty, pres mrtvoli jdouci chlap, je to proste bozan a moje nejoblibenejsi postava. Je citlivy, chytry, pracovity a zene, kterou miluje snese modre z nebe. Kdyby tam nebyl Troy, asi by me to az zase tak neupotalo, ale takhle je to temer topovka. Jen mi pripdalo, ze ostatni maji az moc zivotni smuly, ktera se s nimi nese cely zivot a vlastne se k te smůle nabaluje dalsi... To mi prislo uz moc a proto o 1 * mene.
Nezkalama jako predesle knihy. Tak realny pribeh, i kdyz jsem doufala az do konce knizky, ze to bude trochu jinak. Nemuzu vubec rici, ze bych pribeh predpokladala. Spoiler......................
Fakt jsem si prala, ze se R. zmeni a ze mu da Lily sanci, samozrejme mu ji dala, jen jsem proste v tom tak realnym pribehu cekala, ze ta laska ty hory opravdu prenese a vse bude tak, jak ma. Kazdopadne Lily obdivuji, protoze si nedovedu představit odejit od cloveka, ktereho milujete, ale nekdy to proste nestaci. Miluji Colleen a jeji pribehy.
Super dil. Bavila jsem se od zacatku do konce. A pravdou je, ze se mi tenhle dil take libil vice nez prvni, ale to jsem tak nejak cekala uz od konce prvniho dilu.
Prijemne pocteni na dva vecery. Mam rada, kdyz knizka pomerne ubyva, kdyz neni prilisne omacky okolo, a to tady plati. Zadne naruseni v dejove lince, vse hezky postupne plyne. Takze za me super :)
Tenhle dil byl pro me asi nejlepsi. Hlavne posledni cast, kde vypravi Jessee. Tu jsem hltala a nemohla prestat cist. Jinak celkove je serie prijatelna, zadne extra terno, ale ctiva.
Ja aai nemam ani moc co napsat. Normalne mam knizky tohoto typu prectene za den a timto dilem se kousam uz vic jak mesic. Nejspis ji ani nedoctu, jelikoz me fakt nudi. Nic, co by me nutilo cist dal a dal jsem tady nenasla.
Zabavne pocteni :) uz se tesim na Lexe to bude teprve sranda. Ale tehke styl me bavi, porad se tam neco deje, je to svizne a zaroven romanticke.
Zajimave prostredi, vtip a sex. Jo je to povedena knizka a cetla se uplne sama.
Bylo to fajn pocteni. Tady u te knizky je opravdu videt rozdil mezi muzem a zenou :) strasne me bavilo, jak se Hudson proste s nicim nepare, typicky chlap. Proste kdyz neco chce, udela to hned a bez nejakych okolku okolo. Zena ma jen vybirani obleceni a samotne oblekani na nekolik stranek, kdezto tady to Hudsnovo vypraveni bylo bez vetsich kudrlinek okolo a to je prijemna zmena po vsech tech knizkach ctenych z pohledu zeny. Takze za me hodne povedeny dil.
Napisi komentar jen k pospednimu dilu. Prvni dil byl zvlastni... Zacatek me bavil, pak se tam zacalo hodne veci opakovat, takovy byl vlastne i druhy a treti dil. Porad nahoru dolu, ale porad stejne. Navztekany Hardin a naivni Tessa. Cekala bych, ze jim da autorka trochu vice prostoru pro stesti, klid a uzivani jeden druheho. To vzdycky trvalo jen chvili a pak buum. Posledni dil me bavil asi nejvic, ale ten zaver... Vsechno snad po 100 letech ????jako fajn, ze vsechno dopadlo dobre, ale radai bych si uzila zaver, kde po precteni Hardinovi knizky se Tessa zmatori a uzije si sveho prince. Proste jsem cekala, ze si jeste pocteme o mlade a naivni Tesse a zmoudrelem Hardinovi, nez ze dej bude skakat po rocich.
Precetla jsem celou trilogii, a proto napisu komentar jen k poslednimu dilu. Od zacatku mi byli Ben a Kate sympaticti. Kate je obetava ve vsech smerech, casto taky velice naivni a casto rychle zapomina na bolest, kterou ji Ben pusobi, co se lasky tyce. Ben je naopak velice ctizadostivy, rozpolceny a tvrdy. Kazdopadne mi ve vsech 3 knizkach chybelo vic te lasky. Spis to bylo nahoru, dolu a obcas neco prijemneho. Proste bych chtela vic z deje Ben/Kate. Podle meho se jim autorka nevenovala tolik, jak by si hlavni postavy zaslouzili. Bylo tady dost omacky okolo jejich individualniho zivota, ale co se tyce spolecnych a vzajemnych citu, scen a chvilek, to bylo tak rychle, ze mi to az spis pripomina nejake drama nez roman. Proto bych uvitala klidne dalsi knihu, kde by slo jen o Bena a Kate a jejich spolecny zivot a praci na panstvi.
Krasna knizka. Ani nevim, co vic napsat. Fakt me to dostalo.
To je ale velice zajimava knizka. Cte se to dobre, pribeh je romanticky a zaroven dramaticky. Klidne bych si dala druhy dil a mela v nem vic Liama a Cary :)
Jo, jo a jo. Fajnove a prijemne cteni. Jakea jsem milovala od prvni chvile. Jeho humor, verbalni obratnost a arogantnost me proste dostala. Uz se tesim, co bude dal.
Zase jeden zajimavy pribeh. Nepatri mezi uplne me nejoblibenejsi od Colleen, ale i tak musim dat plny pocet. Zasmala jsem se a to vickrat, Warnen byl strasne fajn, klidne bych si dala knizku i o jeho zivote.
Ach muj boze... To byla nadhera. Tak strasne se me ten pribeh dotykal :( jsem na tom casove stejne jako Lake co mi nahle odesel tatka... Ta knizka ma tak strasne pravdivy dej a nazor na vsechno, co se deje i v realu, az mi to prijde neuveritelne. Klobouk dolu pred Colleen.