Janík511 komentáře u knih
Pěkná kniha, četla se mi dobře a byla jsem zvědavá na konec, jak to a tím černým ohněm nakonec bylo.
Tentokrát jsem nebyla až tak nadšená, neboť zapojení tajných služeb úplně nemusím. Kniha je přesto čtiva a překlad mi nevadil.
Dvě třetiny knihy byly takové jalove a až konec trochu akční. Vyšetřování policie nelogické a Hess včetně své kolegyně mi přišli dost nesympaticky párek poldů. Vysoké hodnocení dát nemohu, kniha za to nestojí a celkový dojem spíše zklamání.
Kniha se mi vůbec nelíbila, ale dočetla jsem ji. Děj nechutný, neustále jiná jména a skákání v ději, že jsem se těžko orientovala a celkový dojem z knihy mám zkažený. Tak tohle už nikdy více a další díly s radostí vynechávám.
Krásně vykresleny příběh s nijak komplikovaným dějem. Na mě trochu zdlouhavý, proto ubíram na hodnocení. Určitě si ale od autorky přečtu něco dalšího.
Příjemná, oddychova kniha se špetkou detektivní činnosti. Romantika není úplně v popředí knihy, ale jako taková sladká tečka navíc.
Naivní a hloupá kniha, která měla naštěstí málo stran. Něco tak plytkeho jsem dlouho nečetla a do dalších dílů se mi vůbec nechce.
Milá odpočinková kniha. Nízké hodnocení nechápu...
Děj pritazeny za vlasy a jak už zde bylo zmíněno, Penelope je buranka. Nikdy by nemohla takového chlapa zaujmout. Proto snižuji hodnocení. Znova číst nebudu.
Kniha se mi četla téměř sama. Byla jsem napnuta na konec. Za mě ano, povedla se.
Poklidné čtení na víkend se špetkou životních mouder. Kniha se mi líbila, já si ji vychutnávat.
(SPOILER) Opět velmi povedená kniha od této autorky. Začátek téměř idelicky, poté zhoustnuti atmosféry a mírně labilní hlavní hrdinka, která se zasekne a nechce popojet dále. Konec hodně překvapivý a vlastně ani nevím, jak Denyho bratr zemřel. Není řečeno a ráda bych věděla jak.
Kniha se četla skoro sama. Krásný příběh dívky před rozpukem, která čeká na pravou lásku.