Janík511 Janík511 komentáře u knih

Nikdy neumírej sama Nikdy neumírej sama Lisa Jackson

Tentokrát trochu slabší díl, ale i tak velmi čtivý. Od otce Johna jsem čekala větší akci, takže se s ním setkáme v dalším díle, pokud bude.

10.02.2021 4 z 5

Chladná krev Chladná krev Lisa Jackson

Paráda, tohle mělo náboj, akci se špetkou romantiky a hromadu děsivých vražd.

08.02.2021 5 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Skvělá Lisa jako vždy.

06.02.2021 5 z 5

Devátá oběť Devátá oběť Dana Stabenow

Pěkná kniha a zajímavý příběh plný napětí z prostředí Aljašky. O Aljašce už jsem četla několik detektivních knih a všechny se mi zatím moc líbily. Kate mi byla sympatická a pěkná drsňačka k tomu. Mohu jedině doporučit.

03.02.2021 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Taková nenáročná jednohubka bez nějakého výrazného děje. Četla jsem lepší oddychovky. Takhle tolik nezaujala.

02.02.2021 3 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

2x jsem zkoušela knihu číst a opět odkládám a určitě už napořád. Nevím čím to je, ale kniha nebaví mě a přitom děj vypadá celkem slibně. Potřetí jí už začínat znova nehodlám.

01.02.2021

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

(SPOILER) Kniha má poměrně jednoduchý děj, kde se řeší co je pravda a co lež. Jeremyho mi bylo až líto jen do té doby, než zabil Verity. To bych od něj nečekala, ale jak se říká, tichá voda.... Jak se může jedno manželstvi tak pokřivit až k smrti je mi opravdu záhadou. Každopádně se jedná o velice čtivou knihu, která se mi přes jednoduchost líbila.

31.01.2021 5 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Další vtipná oddychovka na zpříjemnění víkendu. Tuhle autorku mám ráda. Její styl mě prostě baví!!

30.01.2021 5 z 5

Kráska a netvor Kráska a netvor Alexander Stainforth (p)

Nudná kniha s neskutečně naivní Emily. Netvor se nakonec choval jako zamilovaný osel, který mi k srdci zrovna nepřirostl. Za mě teda takhle ne.

29.01.2021 3 z 5

Když Anna zmizela Když Anna zmizela Alex Lake

I přes nízké hodnocení zde se mi kniha líbila, byla napínavá a čtivá. Je vidět, ze autor umí psát a jeho knihy stojí za to.

28.01.2021 5 z 5

Kate musí zemřít Kate musí zemřít Alex Lake

Kniha se mi velmi líbila. Dokázala si udržet mou pozornost až do konce a těšila jsem se na závěr. Od poloviny jsem věděla, kdo je vrah, ale byla jsem zvědavá, jak se s tím autor popasuje. Kate mi byla od začátku sympatická a její bývalý si ji nezasloužil, netíhnu k ufňukánkům a stalkerům, ale nakonec i on pochopil, že je čas jít dál s někým jiným. Knihu proto hodnotím vysoko.

27.01.2021 5 z 5

Slečna M. Slečna M. Caroline Woods

Průměrná kniha, nezáživný děj. Kladně hodnotím alespoň pěknou obálku.

25.01.2021 3 z 5

Polibek jako dezert Polibek jako dezert Poppy J. Anderson

Tahle autorka umí psát oddychovky. Těším se na něco dalšího až někdy výjde.

23.01.2021 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Polovina knihy byla dost bída. Teprve druhá část mě vtáhla do děje a musela jsem ji dočíst na jeden zátah. Celkově knihu hodnotím jen jako průměrnou, ale za druhou část jsem ji dala přece jenom o hvězdičku více.

21.01.2021 4 z 5

Lež Lež C. L. Taylor

Ze začátku jsem byla z knihy nadšená hlavně z doby pět let zpátky. Kolem třísté strany jsem se už ale začala opravdu dost nudit a Ema mě svou nemotorností a neschopností už opravdu začala iritovat. Konec knihy byl přesně jak poslední třetina nemastný, neslaný. Vydržela jsem ji dočíst do konce, ale žádné terno opravdu nebyla. Knize proto dávám jen 3,5 bodů. Ještě si dám od autorky Strach, jestli mě překvapí a lépe naladí.

19.01.2021 3 z 5

Temný stín noci Temný stín noci Tess Gerritsen

V této knize se mi Tess představila v jiné podobě a jeji duchařina mě bavila. Kniha má jednoduchou zápletku s nevyjasněnými vraždami. Nechápu tak nízké hodnocení, mě se líbila.

16.01.2021 4 z 5

Námluvy s kocourem Námluvy s kocourem Melinda Metz

Vtipný, romantický příběh. Eskapády kocoura mě opravdu bavily.

14.01.2021 4 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Tentokrát hodně dlouhé a rozvláčné, ale opět velmi dobrá knha, která s Lincolnem a Amélií stojí za přečtení.

12.01.2021 4 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Krásná, pohodová kniha.

07.01.2021 5 z 5

Stíny jezera Stíny jezera Rachael Blok

Opět jedna z knih, která má povedenou obálku, ale děj mě skoro unudil. Zase jsem se nechala nalákat krásnou obálkou a anotací a pak se dostavilo jen zklamání. Ze začátku děj vypadá zajímavě, najde se mrtvá dívka a Jenny má vidiny, ale pak se to celé zvrtne s mnoha nudnými pasážemi a přešlapující policií na místě. Jednou opravdu stačilo a knihu posílám dále.

04.01.2021 3 z 5