Janík511 Janík511 komentáře u knih

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Výborná, moc se mi líbila. Určitě se k ní někdy vrátím. Po delší době knížka, ze které jsem byla opravdu nadšená.

Mlhovina Mlhovina Amy Kathleen Ryan

Po přečtení prvního dílu jsem se vrhla na druhý. Musela jsem nakonec dočíst všechny díly, abych se dozvěděla, jak to celé dopadlo. Za pár korun celkem zajímavé čtení. Možná je to četba spíše pro mladší ročníky, ale i tak jsem se bavila.

12.02.2019

Hotel Babylon aneb Nechcete raději zůstat doma? Hotel Babylon aneb Nechcete raději zůstat doma? Imogen Edwards Jones

Výborné, bavila jsem se.

Léčba ostrou břitvou Léčba ostrou břitvou Daniel Polansky

Přečetla jsem před časem jen první díl a to jen díky tomu, že má málo stran. Bohužel mě styl ani zápletka nezaujala. Hlavní hrdina mi ani trochu nebyl po chuti. Druhý díl už jsem vzdala. Tohle opravdu není nic pro mě!

Zahrada v měsíčním svitu Zahrada v měsíčním svitu Corina Bomann

Zakoupena v akci, zaujala mě krásně udělaná obálka. A ejhle, četla se dobře, děj se mi líbil. Čekala jsem s napětím, jak to celé dopadne. Je to taková oddechovka, nic nenáročného, ale pro mě vítaná změna. Určitě si ráda přečtu od autorky ještě něco dalšího.

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Zaujala mě obálka, přečetla jsem, ale zase u vytržení jsem nebyla. Na detektivku celkem přeslazené. Pomsta se mi líbila více, pokud mohu srovnávat. Zkusím ještě další...

Past Past Melanie Raabe

Po dlouhé době knížka, která má přiměřený počet stran a bavila mě po celou dobu. Taktéž nechápu nízké hodnocení, opravdu stojí za přečtení a byla jsem mile překvapena. Jen mě mrzí, že Linda s detektivem po tak dlouhé době k sobě už nenašli cestu.

09.02.2019

Teta Poldi a sicilští lvi Teta Poldi a sicilští lvi Mario Giordano

Příjemná oddychovka, která mě mile překvapila. Teta Poldi je ztřeštěná, má své detektivní metody a byla mi velmi sympatická. Případ nakonec vyřešila svým vlastním způsobem. Pokud by byl další díl, ráda si opět přečtu.

08.02.2019

Zrada Borgiů Zrada Borgiů Sara Poole

Po přečtení prvního dílu jsem se pustila do druhého. První díl nebyl sice z nejlepších, ale dala jsem autorce šanci a byla zvědavá na pokračování. Bohužel i druhý díl je nemastný, neslaný. Dočetla jsem ji, ale stačilo.

Jed Jed Sara Poole

Kniha mě zaujala obálkou, která se povedla. Děj už tak propracovaný nebyl a místy jsem se i nudila.

Dareba Dareba Johanna Lindsey

Jednoduchý děj pro odpočinkovou četbu. Příjemné čtení pro nenáročného čtenáře, za mě super. Lindseyová ví, jak na mě a její knížky sem tam ráda vyhledávám. Ráda si přečtu něco nového.

Koruna Koruna Nancy Bilyeau

Knihu jsem si zakoupila jako odreagování od všech detektivek. Mohu říci, že po přečtení mě nadchla a zakoupila jsem další díl. Oba dva díly se mi líbily. Ráda si přečtu další. Nevadí, že knihy mají více stran, právě naopak. Zápletka dobrá, čtení příjemné. Počkám si na další díl, jestli u nás výjde.

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Loutkař mě zatím vůbec nechytl. V půlce odkládám a možná jen prolistuji do konce. Hadrový panák byl také velmi slabý, ale vydržela jsem jej dočíst. Chtěla jsem dát autorce další šanci a zkusit jiný díl, ale obávám se, že tuto knihu nakonec odložím a ani dočítat nebudu. Celkem velké zklamání, pro mě nezáživné čtení.

18.01.2019

V plamenech V plamenech Rosamund Lupton

Kniha byla zajímavá, trochu jiné čtení než na co jsem zvyklá. Mohla být i kratší, některé pasáže zbytečně vleklé. Detektivní zápletka byla napínavá, netušila jsem, kdo byl záporný hrdina a jak to celé dopadne. Jen konec byl velmi smutný, ale od půlky knihy se dal čekat, že žádný happy end nebude. Ráda si přečtu něco dalšího od této autorky. Nebylo to vůbec špatné.

18.01.2019

Svědek Svědek Liza Marklund

Od autorky druhá kniha a oproti knize Exploze pravý opak. Četla se mi dobře, děj měl spád, i když mohla mít o něco méně stran. Jsem zvědavá, zda i další díly budou stejně dobré.

01.01.2019

Domina Domina L.S. Hilton

Po přečtení mohu říci, že Maestra se mi líbila více. Domina už postrádá kouzlo, četla se mi hůře. Konec zůstává opět otevřený. Knihu nezatracuji, ráda si přečtu i třetí díl, jak vše dopadne.

27.12.2018

To chce zloděje To chce zloděje Kay Hooper

Knihu jsem přečetla za jeden den. Byla jsem mile překvapena, jako odpočinková četba velmi dobrá, nic náročného.

20.12.2018

Maestra Maestra L.S. Hilton

Kniha se četla velmi dobře. Nejvíce se mi líbila druhá polovina, kdy už měl děj spád a hrdinka se neštítila zabíjet. Konec mě překvapil, ale dal se očekávat. Celkem se divím zápornému hodnocení, za mě dobré. Určitě si přečtu i druhý díl.

19.12.2018

Štvanice Štvanice Janet Evanovich

Kniha mě opravdu bavila, i když děj byl celkem jednoduchý. Přesto jsem si u knihy odpočinula a nemohla se odtrhnout.

18.12.2018

Cayenský pepř a javorový pudink Cayenský pepř a javorový pudink Nathalie Roy

Tři díly jsem si zakoupila a nezklamaly mě. Styl typu Bridget J. mám velmi ráda. Hodnotím proto kladně, jako oddychovka na dovolené byla super. Těšila jsem se vždy na další díl a doufám, že knižně u nás vyjde i čtvrtý díl. Ráda bych věděla, jak celá série skončí.

17.12.2018