Janinka.V komentáře u knih
Po přečtení Růže bílá, černý les jsem čekala trochu víc. Příběh byl fajn,místy mě to i dostalo. Ale ten konec,to už jsem přeskakovala..
Odloženo,nedočetla jsem..nemělo ten správný spád,pořád jsem čekala a četla,až jsem zjistila,že nevím o čem čtu..škoda
Pořád jsem četla samou chválu,tak jsem se navnadila a dala se do čtení..bohužel,buď je kniha přeceňována nebo to nebyl můj šálek čaje.
Za me nic moc,Erika me bavi vic,tohle mi prislo trosku prekombinovane.
Bryndza prostě umí,pro mě jsou jeho knihy sazka na jistotu. Nenudim se,odsypa to a hlavne u tech kratkych kapitol si pokazde reknu,"tak jeste jednu" minimalne 10x :D jen tak dal
Námět dobrý,ale trošku absudní zpracování,hlavně ten konec. Osobně mi to nesedlo a místy jsem se ztrácela.
Od knížky jsem nic moc nečekala a mile mě překvapila. Příběh pěkně odsýpal. Pro mě moc pěkné oddechové čtení, u kterého nemusíte nějak moc přemýšlet.
Na to, že jsem si na začátku říkala, že ji asi odložím, tak jsem ráda, že jsem to neudělala. Konec hodně překvapil.
Krásně vykreslená krutost zimy a to, jak je nepředvídatelná stejne jako ostatni přírodní živly. Místy mi už kniha přišla celkem překombinovaná, ale budiž bylo to fajn mrazivé čtení.
Tohle bylo něco. Kniha mě opravdu bavila, na začátku chytla a do konce nepustila. Děsivá pravda, že u naprosto dokonalého páru nemusí být všechno tak dokonalé, jak se na první pohled zdá. Nikdy bych tohle nechtěla zažít.
Taková knížka, která nenadchne, ale ani neurazí. Jen ke konci už mi to přišli dosti překombinované.
Ten konec byl tak překvapivý, v hlavě už jsem viděla, že to dopadlo naprosto jinak.. Na konci jsem si i pobrečela a pak ještě dlouho premýšlela. Jodi prostě opět nezklamala
Asi si ji budu muset s odstupem času přečíst znova. Mnoho postav, pro mě trochu zmatené přeskakování z jedne situace do druhé. Konec mi dával smysl, začátek bohužel ne. Proto chci přečíst znova, třeba to uvidím zase z jiného úhlu.
Po dlouhé době super kniha. Do poslední chvíle jsem tipovala úplně jiný konec. Opravdu se povedla, byla čtivá, vtáhla do děje. Rozhodně doporučuji.
Skvělá kniha, opravdu se mi líbila a paní Mornštajnová je skvělá spisovatelka. Rozhodně bych nesrovnávala s Hanou, pro mě byly obě úžasné, ale každá ve své podstatě úplně jiná. Možná dokonce právě Slepá mapa u mne vede.. Donutila mě víc se zamyslet.. A nakonec, miluju tu rozmanitost českého jazyka a jak si s tím naši spisovatelé umí pohrat :-)
Super cteni na leto. Dlouho jsem se takto nezasmala.
Zapletka byla dobra, jen jsem tedy cekala neco vic. Ale zaver se zbytecne tahl. No
Nejspiš jsem od knihy čekala až moc. Líbil se mi námět, ale zpracování mě zklamalo a nudilo. Několikrát jsem se přemlouvala k dočtení, nerada knihy odkládám.
Knihy od Moriarty mám opravdu ráda, ale tato mě celkem zklamala. Začetla jsem se až do posledních cca 100 stran. Pro mě slabší kousek z jeji tvorby.