Janniska Janniska komentáře u knih

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Paráda!Napínavé do konce,hezký styl autora,dobře se četlo.Ráda bych si přečetla i předchozí knihu s vyšetřivatelkou Erikou.

05.05.2018 5 z 5

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy Tim Burton

Pro ty z nás kteří mají rádi tvorbu Tima Burtona,parádní zážitek co se týká ilustrací i textu.Můj manžel by si ťukal na čelo se slovy “Napsat to ty,už tě vedou v kazajce se zapínánim vzadu do Brodu”(nejbližší oddělení s klecovými lůžky u nás v kraji)Já sem nadšená že sem knihu sehnala v češtině,ale uznávám že v originále to bude mít teprv ty správný grády.Palec hore!!!

05.04.2018 5 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Líbilo.A mooc!kniha psaná z úhlu pohledu oběti a její výpovědi.Skvělá změna.

15.03.2018 5 z 5

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Hustý,nedalo mi přestat číst.Byla sem napnutá jak guma od spoďárů a musím uznat že mě docela dlouho nebavila takhle detektivka podmázlá love story .Super!

11.02.2018 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Kniha má obrovský spád,je propracovaná,extrémně čitelná,nejde přestat číst.Stránky jsem doslava přelétla očima a těšila se co bude na další stránce.O to víc mě trošku zklamal konec,najednou děj zvolnil a rozuzlení nebylo tolik detailní jako zbytek vyprávění.V podstatě byla pointa zmíněna jen tak mimochodem.I přes to byla kniha super a těším se na další autorčin počin.

30.06.2017 5 z 5

Právo nálezce Právo nálezce Stephen King

Pro mne je zbytečné něco komentovat,Kinga miluju a sežeru očima i lístek s nákupem když ho napíše.Jednim slovem -KRÁL

26.03.2017 5 z 5

Chaloupky Chaloupky Štěpán Javůrek

Na mě má kniha příliš velký rozptyl.Autor se snažil vyprávět příběh spousty lidí a celkově to na mě působí neupraveně,roztřeseně.Jinak má kniha obrovský potenciál, příběhy jsou velmi zajímavé,čtivé.

14.04.2024 4 z 5

Obětiny Obětiny Robert Marasco

Mám celkem živou představivost,takže jsem si v hlavě vykreslila obraz domu,místností a starožitného nábytku tak , jakobych tam sama byla.popis postav a jejich změn v chování a charakteru mě bavil.Není to horor jak známe,jen málo spisovatelů umí popsat věci běžné tak děsivě.

24.09.2023 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Excelentní.Nemám absolutně co vytknout ,knihu jsem sfoukla na dva zátahy.Má to spád a je to napínavý jak Kardašiančiny legíny.Super,tleskám a těším se na další knihu.

27.04.2023 5 z 5

Utrpení těla Utrpení těla Monica J. O’Rourke

V podstatě porno s thrilerovým zvratem.Něrikám že úplně špatný,ale tohle všechno jeb*ní a mrd*ní mě prostě nebere.Hvězdy uděluji za povídku Experiment s podstatou lidství,ta mě na závěr mile překvapila,měla nápad a ironii.

12.11.2022 3 z 5

Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Taková pěkná pohádka pro větší děti.Čtu s napětím a úsměvem.Moc se mi to líbí.Těším se na třetí díl.

25.06.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Ne!Bohužel,prokousala jsem se prvníma 8 kapitolama,ale ten styl vyprávění mi prostě nepřekonatelně nesedl.Škoda,těšila jsem na ni,ale prostě to nešlo.

14.01.2021 1 z 5

Sleduje tě Sleduje tě Charlie Gallagher

Dobrý,dobrý je za tři.V půlce mě to malinko přestávalo bavit,trošku jsem se přemohla a pár stránek přetrpěla,pak už to jelo.Rozjezd super,pak lehce únava a cílová rovinka šla už sama.Dám rozhodně šanci dalšímu dílu,možná trochu proto,abych se dozvěděla víc o vztahu hlavní hrdinky.

13.01.2021 4 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Zajmavé,napínavé,do samotného konce jsem se nemohla zorientovat jak to vlastně je.Možná přitažené za vlasy,ale rozhodně napínavé.

22.12.2020 4 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Napínavé,strhující,bavilo až do úplného konce.

16.12.2020 5 z 5

Černí baroni aneb Válčili jsme za Čepičky Černí baroni aneb Válčili jsme za Čepičky Miloslav Švandrlík

Klasika ,která nemůže zklamat.

17.09.2020 5 z 5

Případů se ujímá Jeeves (8 povídek) Případů se ujímá Jeeves (8 povídek) Pelham Grenville Wodehouse

Parádní oddychovka.Má to sice už vousy,ale tohle nezklame stejně jako Saturnin.Angličtí dacani vyživování svými strýčky a tetičkami a do toho geniální komorník , který vyřeší jakoukoliv habaďůru.

20.07.2020 5 z 5

V bílém plášti V bílém plášti * antologie

Skvělá sbírka povídek ze zdravotnického prostředí.
Knížka by klidně mohla být plnější.Tak moc se mi líbila že těch šest povídek bylo málo.
Odpolední káva a nebylo co řešit
Víc takových sbírek od českých autorů.

11.06.2020 5 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Docela zklamání.Nebudu v tom hledat nic, co tam není
Po 130. straně né a né udržet pozornost.
Poslední stránky jsem jen přelétla.
Na to ,jak jsem se na knihu těšila..

15.05.2020 1 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Tak trochu jsem myslela že to bude víc detektivka.Ano,detektivní zápletku to mělo ,ale spíš mi to připomnělo retrospektivní příběh jednoho ujetýho týpka s kleptománií na fakt divný věci.Ale mělo to styl a četlo se to dobře.

29.02.2020 4 z 5