Janniska

Super čtení,dobře napsáno,čte se samo.Eriku Fosterovou sem si oblíbila

Paráda!Napínavé do konce,hezký styl autora,dobře se četlo.Ráda bych si přečetla i předchozí knihu s vyšetřivatelkou Erikou.

Pro ty z nás kteří mají rádi tvorbu Tima Burtona,parádní zážitek co se týká ilustrací i textu.Můj manžel by si ťukal na čelo se slovy “Napsat to ty,už tě vedou v kazajce se zapínánim vzadu do Brodu”(nejbližší oddělení s klecovými lůžky u nás v kraji)Já sem nadšená že sem knihu sehnala v češtině,ale uznávám že v originále to bude mít teprv ty správný grády.Palec hore!!!

Líbilo.A mooc!kniha psaná z úhlu pohledu oběti a její výpovědi.Skvělá změna.

Hustý,nedalo mi přestat číst.Byla sem napnutá jak guma od spoďárů a musím uznat že mě docela dlouho nebavila takhle detektivka podmázlá love story .Super!

Kniha má obrovský spád,je propracovaná,extrémně čitelná,nejde přestat číst.Stránky jsem doslava přelétla očima a těšila se co bude na další stránce.O to víc mě trošku zklamal konec,najednou děj zvolnil a rozuzlení nebylo tolik detailní jako zbytek vyprávění.V podstatě byla pointa zmíněna jen tak mimochodem.I přes to byla kniha super a těším se na další autorčin počin.

Pro mne je zbytečné něco komentovat,Kinga miluju a sežeru očima i lístek s nákupem když ho napíše.Jednim slovem -KRÁL

Na mě má kniha příliš velký rozptyl.Autor se snažil vyprávět příběh spousty lidí a celkově to na mě působí neupraveně,roztřeseně.Jinak má kniha obrovský potenciál, příběhy jsou velmi zajímavé,čtivé.

Excelentní.Nemám absolutně co vytknout ,knihu jsem sfoukla na dva zátahy.Má to spád a je to napínavý jak Kardašiančiny legíny.Super,tleskám a těším se na další knihu.

V podstatě porno s thrilerovým zvratem.Něrikám že úplně špatný,ale tohle všechno jeb*ní a mrd*ní mě prostě nebere.Hvězdy uděluji za povídku Experiment s podstatou lidství,ta mě na závěr mile překvapila,měla nápad a ironii.

Taková pěkná pohádka pro větší děti.Čtu s napětím a úsměvem.Moc se mi to líbí.Těším se na třetí díl.

Ne!Bohužel,prokousala jsem se prvníma 8 kapitolama,ale ten styl vyprávění mi prostě nepřekonatelně nesedl.Škoda,těšila jsem na ni,ale prostě to nešlo.

Dobrý,dobrý je za tři.V půlce mě to malinko přestávalo bavit,trošku jsem se přemohla a pár stránek přetrpěla,pak už to jelo.Rozjezd super,pak lehce únava a cílová rovinka šla už sama.Dám rozhodně šanci dalšímu dílu,možná trochu proto,abych se dozvěděla víc o vztahu hlavní hrdinky.

Zajmavé,napínavé,do samotného konce jsem se nemohla zorientovat jak to vlastně je.Možná přitažené za vlasy,ale rozhodně napínavé.

Klasika ,která nemůže zklamat.

Parádní oddychovka.Má to sice už vousy,ale tohle nezklame stejně jako Saturnin.Angličtí dacani vyživování svými strýčky a tetičkami a do toho geniální komorník , který vyřeší jakoukoliv habaďůru.

Skvělá sbírka povídek ze zdravotnického prostředí.
Knížka by klidně mohla být plnější.Tak moc se mi líbila že těch šest povídek bylo málo.
Odpolední káva a nebylo co řešit
Víc takových sbírek od českých autorů.

Docela zklamání.Nebudu v tom hledat nic, co tam není
Po 130. straně né a né udržet pozornost.
Poslední stránky jsem jen přelétla.
Na to ,jak jsem se na knihu těšila..

Tak trochu jsem myslela že to bude víc detektivka.Ano,detektivní zápletku to mělo ,ale spíš mi to připomnělo retrospektivní příběh jednoho ujetýho týpka s kleptománií na fakt divný věci.Ale mělo to styl a četlo se to dobře.