Januli komentáře u knih
Nečetla jsem Draculu a k této knize jsem se dostala díky výzvy. Mám ráda upíry, i když spíše v Tv, tohle je moje první kniha o nich. Kniha má dej, spád, tajemno. Líbila se mi, závěr lehce zklamal.
Já mám z knihy smíšené pocity... Někdy mě iritovalo jednání některých postav. Miluju Chrise Cartera, takže na nějaké brutality jsem zvyklá, tohle bylo trochu jiné kafe. Možná jsem úplně nepochopila autorův záměr, takže pro mě kniha nebyla zase tak dobrá.
Červená knihovna po česku. Knihy paní Jakoubkove jsou jako přes kopírák, víme co v nich bude (vaření, cestování, přátelé a rodina k nezaplacení a peníze no problém) ale vždycky si ji přečtu. Jak píšou jiní, oddych mezi náročnější literaturou.
Tak jak jsem hodnotila díl předchozí, tak hodnotím i tento. Příběh opět nestojí až tak moc za to, ale kniha se čte fajn. Josie je mi sympatická, takže pojďme, třetí díl bude lepši, že jo? :-)
Kniha se mi četla dobře, jen samotný příběh mě až tak nezaujal. Leč další díly mě neminou a těším se.
Fajn počtení. Závěr byl jaký byl a kdyby bylo pokračování ráda si přečtu.
Že bych byla z knihy kdoví jak odvarená se říct nedá. Za mě průměrná kniha, neurazí nenadchne.
Úplně jiný styl knihy než jsme od paní Gillerove zvyklý. Ale proč ne... Bavilo mě to, byla jsem zvědavá co a jak a zklamání se nedostavilo.
Za mé průměrná kniha, s průměrnými postavami i závěrem. Nějak mě neoslovila. A chybělo mi vysvětlení ohledně malé Bille . :-(
Takový typ knihy mu sedí. Zajímavý příběh, ne moc omáčky kolem a epilog? Tak jak v předchozím díle. Podle některých komentářů níže napsaných to některým čtenářům kazí dojem. Mě tam nevadí, možná je to i takové plus.
Jako vždy, když čtu knihy od paní Jakoubkové, tak čekám happy end. A ejhle, byl i tady. ;-)akorát tentokrát mě dej knihy bavil asi nejvíce. A výjimečně jsem se nerozcilovala nad tím, jak jsou všichni včetně hlavní postavy bohatí, chytří, vše se jim daří:-D
Asi to není úplně můj šálek kávy... postavy mi ne úplně sedla, až na Wendy a její humor. Ale je hezké, když to dvou lidem vyjde a jsou spolu i přes některé nezdary i ve stáří moc šťastní. Avšak život není peříčko, to jsme se mohli přesvědčit v knize.
Knihu řadím mezi oddychovky, i když tahle je detektivní. Příběh nebyl nudný a ani se navlékl. Proč ne.
Bylo to trošku něco jiného než jsem zvyklá, ale nemůžu říct špatně. Zajímavé, pro mě zcela nové téma (potapeni) , kdy jsem se něco dozvěděla.
Nemůžu srovnat Imitatora s předchozí triologii, tu jsem ještě nečetla a možná je to dobře. (Srovnání) ne že bych byla knihou zklamaná, ale nadšená taky ne. Vrah hned na začátku, závěr nějaký takový, nijaky... ale.bavilo mě dozvídat se, co se skrývá za sochami, jejich příběh.
Mě kniha celkem vzato uspokojila. Příběh, vysvětlení, vedlejší dějové linie. Jo fajn a těším se na další pokračování.
Já si tak úplně nejsem jistá, co si o knize myslet. Čekala jsem asi trochu větší zápletku. Kniha se celkem vlekla a závěr? Takový malý šok.
Už v půlce knihy víte, jak to dopadne a říkáte si, co bude v těch dalších 150ti stránkách??? A ono to tak uteče, nenásilná forma příběhu, že si ani nevsimnete, ze je konec. Jo pěkná kniha, kterou radim mezi oddechovky.
Podle anotace jsem čekala příběh že současnosti a ne pohled že tři stran. Ale to mi vůbec nevadilo, chvíli mi trvalo, než jsem se na začátku zorientovala, ale když k tomu došlo tak čtení šlo pak samo. Zajímavý příběh i námět , závěr ne tak docela top, ale když to celé shrnu, tak spokojenost.
Průměrné dílo, kdy mě první polovina bavila více než ta druhá, která mě svým závěrem tak nějak zklamala. Ale plus určitě krátké kapitoly, střídající se dej současnosti s minulostí. Od z autorka ještě něco napíše tak si to přečtu.