Jara.v komentáře u knih
Tento díl se zase posunul k lepšímu oproti druhému. Stejně je nejlšpěí paní Tichá s ořechovkou a ostatní zaměstnanci zámku včetně totálně ujeté Denisky.
Tento díl byl slabší než Poslední aristokratka, ale jako pokračování je to docela zdařilé.
Za mě úžasná kniha, kdy jsem se doslova odbourávala smíchy v některých částech. Ta nadsázka, se kterou je to psané mě baví. Zhltla jsem to za dva večery.
Jane Austenová mě prostě baví. Další kniha, kterou jsem přečetla s nadšením. Příběh se trochu chvílemi táhne a jedna postava mi lezla na nervy, ale celkově mě to pobavilo a určitě si přečtu další příběh od skvělé Autstenové.
Příjemné čtení mezi thrillery. Možná zkusím časem i další díly série. Dobře a rychle se ten příběh čte a hlavní postavy jsou sympatické.
Knihu jsem měla trochu problém číst, kvůli přílišnému rozepisování. Na druhou stranu si ale člověk dokázal představit daně místo i postavy aniž by si pod nimi představil herce z filmu. Vlastně je celá kniha o hledání svého místa na tomto světě a pochopení sebe sama. Ten konec byl docela drastický a smutný, ale jiné východisko asi opravdu nebylo. Celkově kniha dobrá, ale znovu už ji číst nebudu.
Kniha, kterou by si měl přečíst každý dospělý. Teprve až člověk vyroste, tak z této knihy pochopí, že svět očima dětí je mnohem bohatší, a důležité věci z pohledu dospělého se stávají malichernými.
Jako čtení pro ženskou docela šílené téma, ale zhltla jsem to takřka jedním dechem. Hned od začátku je kniha nabitá akcí a nejde se od ní odtrhnout. Těším se na další díly.