Jarka 55 komentáře u knih
Trocha krve nikdy neuškodí -:) Zatím jedna z nejlepších knih tohoto autora
Originální dílo ,zajímavé a film také nebyl špatný. Knížka je podle mně lepší. Mám rád tajemné domy ,kouzla a ty defektní dětičky ,tak to mohu.
Pro mě nejlepší kniha od tohoto autora a upozorňuji i na perfektní film. Je to bomba krasná ženská , charismatický podvodníček a nečekané zvraty. Za mě pět hvězdiček.
Pro mě super knížka . Je to pro mě zajímavé porovnání s moderní dobou ,kdy tato problematika je stále aktuální.
Měl jsem knihu ve slovenskem jazyce a tak jsem ji nedočetl. Neřekl bych ale že kniha bude špatná. Rozhodně bych ,ale nedal víc jak jednu hvězdu.
Nejhorší kniha tohoto autora. Většinou to bývá naopak ,ale tady je to jiné ,autor se vypsal až postupem času.
Zajímavé trest smrti ,politika prostě od každého trochu ,ale Box 21 se mně líbil víc.
Možná ,že kvůli politice ,kterou ja moc nemusím.
Dobra detektivka četl jsem obě knihy a nebylo to špatne,bohužel třetí kniha už nevyjde.
Ano souhlasím je to dobré už jsem se nemohl dočkat dalšího dílu.
Knihu jsem neprečetl celou nebylo to pro mě až tak zajímavé ,jak jsem čekal.
Super knížka ,první díl mě nalákal a až do třetí knihy série jsem byl velmi spokojen ,potom už se mi série moc nebrala.
Pěkné čtení až do tohoto dílu se mi série líbila ,ale potom už moc ne. Navíc pozor -není to ukončené a zatím není ke dni 1.6.2017 počítáno s posledni knihou série !
Taková zajímavá detektivka ,která nejdříve začíná trochu mysticky, ale nakonec je to docela zajímavé čtení . Dobrá česká literatura.
Krásná kniha ,vlastně tuto knížku miluji . A autora také . Miluji jeho nádherné kresby ,které vyjadřují příběh ,většinou bez žádného textu . Tato kniha byla první od tohoto autora,kterou jsem měl v ruce a dodnes ji mám v knihovně a rád se k ní vracím.
Už asi páta kniha od tohoto autora a musím říct ,že se teším na další . Mám rád vraždy a tak čtu většinou detektivni příběhy ,ale ještě raději mám vraždy ,kde jsou nějaké rébusy ,znaky či jiné šifrované vzkazy a když se minulost znovu probouzí v přítomnosti a tento autor toho hodně splňuje .
Jiný.....! Mám rad dekadentní dobu. Rad čtu cokoli z teto doby anglického tajemného a v tomto případě velmi odlišného . Jiného.
Mně se moc líbilo ,jak autorka dosáhla obou věci najednou ,poučit čtenáře zajímavým způsobem o historii a k tomu vtáhnout do děje a musím říct ,že jsem od teto autorky takové dílo vůbec nečekala.