Jarka 55 komentáře u knih
Není to H.H. ,ale zle to nebylo . Pro mě je ale stejně nejlepší kniha od tohoto autora Lovci hlav a tam H.H. také není .
Dnes jsem ji dočetl i a to bylo něco ,nádherné teď se vrhnu na Nikdykde ,ale pokud byste prosím někdo věděl o podobném komiksu ze stejného období prosím dejte mi vědět .
Nějak se nemohu odtrhnout od staré Anglie ,temných uliček a tajemna ,které do poslední chvíle přetrvává a bylo mi trochu líto ze je už konec . Dekuji za radu
Ano občas si člověk potřebuje připomenout co je to vlastně hrdinství a ze bez ohledu na to ,za jakou vlajkou stojíte ,tak tyto pojmy jako sebeobětování čest a vlastenectví jsou pojmy ,které už známe jen z filmu a knih . Žijeme si ty svoje životy ,neustále si na něco stezujeme a když se vrátíme o par desítek let do období buď válečného nebo období kdy museli obětovat něčí ruku aby se mohli najíst ... tak se musíme když nic jiného ,tak zamyslet ... hezké dílko .
Trochu nezvykle od autora Psychiatra a Anděla temnoty ,ale mně se to líbilo .
Trefně napsáno a i když to není zrovna mega dílo ,tak za odvahu dávám 5
Je to druhá kniha od tohoto autora ,kterou jsem četl a musím dat pět . Kniha je i pěkně zpracována a i ilustrace jsou pěkné !
Taťka velmi pěkné a syn lepší průměr pokud bych měl hodnotit .
Perfektní kniha perfektně zpracována a přehledně napsáná.Pro milovníky starého Egypta a starověkých civilizaci přesně na míru.Jedna z nejlépe napsaných knih co jsem měl v ruce.
Kniha je hezká četl jsem ji teď 5 letemu a myslím ze se líbila.
Dobrá kniha kéž bychom se podle ní všichni řídili.
Velice zajímavá kniha a pohled na tuto problematiku .
Autismus je neprobádaná oblast a člověk opravdu zdaleka není schopen tuto problematiku zcela pochopit. A každý poznatek či dojem může být přínosem.
Super knížka a musím si znovu říct ,že právě těch pár sekund rozhoduje celý život . Jak ale obelstít tyto okamžiky rozhodnutí ,tak abychom se rozhodli ,jak máme ? Super knížka za mě 100%
Mám rád tohoto autora . Toto dílo sice není tak dobré jako kniha Tělo ,ale přesto musím uznat ,že Paolo má velmi osobitý styl a jeho vykreslení postav je velice precizní . Tato kniha není výjimkou spíš mě tolik nezaujala kvůli tématu než ,že by byla špatná. Přesto dávám 80%.
Smrt byla vždy lákavým tématem a i když to není čtení na dobrou noc ,tak si mezi čtenáři najde mnoho fanoušků. Je to morbidní, ale pravdivě napsané a opravdu si zaslouží 5 hvězd. Lidská vynalézavost je opravdu velmi kreativní a ani v oblasti usmrcení a mučení tomu nebylo jinak.
Pro mě super knížka ,vlastně první knížka od Coelho ,co mi sedla. Za mě 5x hvězdička