Jarmila97 Jarmila97 komentáře u knih

Vánoce v Bradavicích Vánoce v Bradavicích Joanne Rowling

tato kniha nesmí chybět v mé sbírce ,a musím říct že mě velmi překvapila.Kniha nádherny přebal ale jest krásnější jsou kresby v ní .je psána velmi pěkně podle prvního dílu Harry Potter a je vhodná i pro prvňáčky protože má velká písmenka

27.12.2024 5 z 5

Mrazivá smrt Mrazivá smrt Darcy Coates

za mě zase topka.kniha mě už od začátku pohltila a musím říct že jsem nemohla přestat číst takže ta 2 dny přečtená a zase musím čekat až bude další

27.12.2024 5 z 5

Ti, co byli prokleti Ti, co byli prokleti J.R. Erickson

úžasná kniha čtená jednim dechem jako každá před ní .doufám že mě čeká další díl protože je to zas eneco co me hned chytlo a celkově se mi líbí celé spojení knih

25.12.2024 5 z 5

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 2 - Neobyčejné bytosti Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 2 - Neobyčejné bytosti Ramin Zahed

Úžasná kniha která doplní informace k Harry Potterovi .
Celkově se mi moc líbí nejen to jak je napsána ale také kresby a to jak je kniha udělaná a má hromadu 3D prvků

08.12.2024 5 z 5

Pohřešovaný profesor Pohřešovaný profesor Andreas Suchanek

Tato knížka nezklamala stejně jako předchozí díl, je opravdu velmi pěkná. Kdybych to měla celkově shrnout tak je sice pro mladší generace ale příběh je poutavý a velmi pěkný hlavně nenásilný. A myslím že si přečtu i další díly už jen ze zvědavosti.

29.11.2024 5 z 5

Portál času Portál času Andreas Suchanek

Úžasná knížka ,moc se mi líbí pojetí příběhu.Celkove bych řekla že je kniha velmi chytlavá a pěkná hlavně pro mladší čtenáře které si myslím že zaujme

29.11.2024 5 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Tahle kniha pro mě byla naprostym utrpením .četla jsem jen kvůli výzvě jinak bych knihu asi nikdy neotevrela

29.11.2024 1.5 z 5

Ti, co se v prach obrátili Ti, co se v prach obrátili J.R. Erickson

(SPOILER) tato kniha byla vážně skvělá.hrozne se mi líbí všechny tyto knihy o tzv.ustavu který skrývá tajemství .
ani tak nejde o horor jako bych řekla druh detektivky což mě vůbec nevadí. Již 3 kniha a zase jedním dechem

30.10.2024 5 z 5

I v pekle potkáš anděly I v pekle potkáš anděly Milan Kopecký

(SPOILER) ,,krásná kniha '' celkově toto téma vyhledávám a tahle kniha mi fakt padla.libilo se mi že má málo stran a přesto hodně informací.
další z věcí co mě potěšila že i v tak hnusně době existoval mezi Němci někdo hodný

21.10.2024 5 z 5

Harry Potter: Kouzelnický almanach Harry Potter: Kouzelnický almanach J. K. Rowling (p)

tak tato kniha pro mě byla naprostý skvost. líbí se mi popsání všech detailů ohledně světa kouzel.
nemohu ani vynechat úžasné ilustrace které jsou v čele knize

20.10.2024 5 z 5

Tajemný Edgar Allan Poe: Sbírka hádanek Tajemný Edgar Allan Poe: Sbírka hádanek Gareth Moore

tato kniha pro mě byla celkem překvapení.ma velmi pěkné ilustrace a hádanky opravdu zamotají hlavu.
chybí mi tam hádanky které by byly k tématu jeho knih

19.10.2024 5 z 5

Vikingové a věštkyně Vikingové a věštkyně Malin Falch

k této knize jsem se dostala úplnou náhodou. A musím říct že mě to velmi překvapilo už jenom tím že to je komiks ale celkově i příběhy byl velmi hezký. myslím že mladším generacím by se tahle ta kniha mohla hodně líbit a jako poslední věc bych chtěla říct že má opravdu nádherné kresby

16.10.2024 5 z 5

Případ záhadného psaní Případ záhadného psaní Nancy Springer

(SPOILER) nakonec přišlo k tomu co jsem doufala že enola a její bratři spolu spolupracují. musím říct že tahle kniha pro mě byla vrcholem všeho překvapení. A hrozně doufám že těch knih vyjde o mnoho více než má

16.10.2024 5 z 5

Případ tajemné krinolíny Případ tajemné krinolíny Nancy Springer

jako vždy naprosto strhující příběh. celou knihu vždy přemýšlím kdy enola a Holmes se dají dohromady a budou spolupracovat. hrozně se mi líbí pojetí toho kdy na tu dobu se žena odmítne chovat podle pravidel a je svá

15.10.2024 5 z 5

Případ růžového vějíře Případ růžového vějíře Nancy Springer

Nancy mě jako vždy nezklamala příběh je naprosto skvělý. knihu jsem četla jedním dechem protože se vždy těším na konec a celkově na setkávání s holmesem. Takže určitě do příště se těším na další díl a doufám že ty další dva nejsou poslední

15.10.2024 5 z 5

Neotvírat! Kouše! Neotvírat! Kouše! Charlotte Habersack

dlouho jsem se k této knize neměla a byla to chyba.kniha je skvělá příběh se mi hrozně líbil.
je skvělá pro starší děti kterým by se líbila

10.10.2024 5 z 5

Kdyby Ogden uměl česky Kdyby Ogden uměl česky Ogden Nash

taková rychlovka na odpočinek.
Musím říct že jsem se opravdu nasmala,kniha úplně sedí na tuto dobu.je škoda že se tento spisovatel neobjevuje více

07.10.2024 5 z 5

Všichni jsme nosili hvězdu - Vzpomínky spolužáků Anny Frankové Všichni jsme nosili hvězdu - Vzpomínky spolužáků Anny Frankové Theo Coster

tuhle knihu mám v knihovně už strašně moc let a dlouho jsem přemýšlela kdy jí přečtu. nakonec jsem se k ní teď vrhla a musím říct že mě velmi zaujala a hrozně se mi líbila. soudila jsem že si budu muset přikoupit ještě deník Anny Frankové aby se mi více věcí do vysvětlila. celkově si myslím že kniha mohla mít více detailů ale i tak se mi moc líbila

07.10.2024 5 z 5

iPohádka iPohádka Karel Kovy Kovář (p)

(SPOILER) Knihu jsem vybrala kvůli čtenářské výzvě ale jinak mě úplně nenadchla.
Celkově spojení pohádek a internetu mi přišlo trošku moc.

04.10.2024 3 z 5

Dobrodružství začíná Dobrodružství začíná Andreas Suchanek

velmi pěkná kniha sice mi připomíná dějem uz jinou knihu co jsem četla ale přesto je velmi pěkné napsaná .
UZ mám další díl tak doufám že bude stejně tak pěkný jako tento

02.10.2024 5 z 5