Jaruce Jaruce komentáře u knih

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Super zábavná knížka u které se krásně odreagujete
Tahle spisovatelka mě prostě baví.

13.04.2016 5 z 5

Otevřené manželství Otevřené manželství Tess Stimson

Docela dobrá kniha když nechcete u toho přemýšlet.

11.04.2016 3 z 5

Tři měsíce Florencie Tři měsíce Florencie Mary Carter

Kniha mě bavila a líbila se mi.

30.01.2016 4 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Kniha moc hezká, dobře se četla, hezký příběh a ten konec - úplně nečekaný, ale super.
Knihu doporučuji.

17.08.2015 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Knihu jsem právě dočetla, do poloviny jsem četla s tím, že se do toho začtu. Ano začetla tak kousek za polovinou knihy a pak se četlo úplně samo, konec jsem nedokázala odhadnout možná je to tím, že začátek knihy mně nebavil tak jsem ho moc nevnímala. Souhlasím s ewi, že Jo Nesbo je jako autor detektivek dost přeceňovaný.

08.07.2015 4 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu K. A. Tucker

Přečtená tato celá řada, bylo to zábavné, zajímavé a bavilo mě číst. Ale musím souhlasit s Maruš D., že tento poslední díl byl že všech čtyř nejslabší.

25.03.2018 4 z 5

Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Odložený na někdy příště, nemohla jsem se začíst.

27.02.2018 2 z 5

Útesy Útesy Jaroslava Černá

Kniha mě bavila, kdo má rád příběhy ze života a s trochou esoteriky, tak se mu určitě zalíbí.

19.02.2018 4 z 5

Šílená Šílená Chloe J. Esposito

Knihu jsem četla se zájmem do poloviny a pak už jen samá mrtvola a nesmysly. Chtěla jsem vědět jak to dopadne a dočetla do konce. Dvě hvězdy dávám za šílenou :-).

03.02.2018 2 z 5

Hračkář Hračkář Liam Pieper

Čekala jsem trochu jiný příběh z prostředí Osvětimi, ale byla jsem za tento děj moc ráda a určitě jsem přemýšlela kdo a jak se dostal z této hrůzy, která byla v období války spáchána na nevinných.

08.11.2017 5 z 5

Pomsta Pomsta Sandra Brown

Opět dobře napsaná jemně detektivně - romanticky. Mám ráda styl této autorky a baví mě od ní číst knihy a vím, že když si od ní knihu koupím určitě budu spokojeně nad ní vrnět .

10.10.2017

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Tak to byla super kniha, děj vás vtáhne hned od začátku. V polovině si myslíte, že víte kdo za tím vším stojí a konec ten vás fakt dostane! !!

17.09.2017 5 z 5

Doktoři Doktoři Erich Segal

Kniha se četla dobře, ale jak tu někdo uvedl, že by si ji vzal sebou do hrobu? ! Tak to jsem asi tomu tak zase nepropadla . Klidně si přečtu od tohoto autora i jinou knihu.

18.02.2017 3 z 5

Rodinná msta Rodinná msta Jayne Ann Krentz

Příjemná kniha.

27.01.2017 3 z 5

Manželky na odpis Manželky na odpis Simona Monyová (p)

Co všechno jsou ženy pro lásku k mužům udělat a podstoupit? Tak to se dočtete v této knize. Líbilo se se mi autorčino podání.

18.12.2016 4 z 5

Hra na lásku Hra na lásku Monika Knápková

Příjemná kniha, jen trochu krátká. Děj se pěkně četl a rychle, takže jste hned u konce.

27.11.2016 4 z 5

Ty, já a ti druzí Ty, já a ti druzí Fionnuala Kearney

Hezká kniha, zajímavé odhalování lží a pravd nejen u Adama.

16.11.2016 4 z 5

Vražedná vášeň Vražedná vášeň Markéta Harasimová

Dobře, svižně napsáno napětí i láska.

27.10.2016 4 z 5

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Milá kniha, bavila mě.

21.10.2016 4 z 5

Vlak naděje Vlak naděje Christina Baker Kline

Moc krásný příběh, krásně se mi to četlo. Všem doporučuji si knihu přečíst.

19.09.2016 5 z 5