Jaruce komentáře u knih
Příběh mě zaujal a četl se lehce. Nějaké časové a věkové nesrovnalosti jsem taky v četbě vnímala, pak ještě úplně první rozmluva mezi Markem a psychologem mě vůbec neseděla, určitě by nemluvili ti dva v rámci psychologické terapie se všemi přítomnými. Musí se tento příběh brát jako příběh, který zaujme a opravdu zaujal.
Úžasně napsaný příběh. Stačí si přečíst pár řádků a už se neodtrhnete. Po dočtení přemýšlíte nad osudy propletené v tomto příběhu.
Zajímavá kniha , tuto knihu by si měl každý přečíst, už jenom to, že tuto knihu čteme, určitě nemyslíme jen samy na sebe. Je to příběh o tom co všechno je je žena schopna udělat i obětovat pro lásku k muži.
Tato kniha byla pěkná, ano trochu připomínala knihu Než jsem Tě poznala, jen je to z pohledu muže. Mě osobně to nevadilo a s chutí jsem četla dál, na konci se určitě nevyhnete slzám.
Jsem ráda, že můžu být první kdo knihu ohodnotí. Úvodní anotace mě zaujala a rozhodovala se mezi dvěmi knihami nakonec tahle vyhrála a hned od začátku příběhu jsem byla ráda, že to byla správná volba. Autorka nás zavádí do dvou časových linií a protože je to česká autorka tak nám přiblíží i historii tisíce let z té naší. Je tam i tak trochu esoteriky ale na kvalitě a zajímavosti to vůbec není na škodu. Moc hezky a lehce se čte.
Knihu jsem nemohla dočíst, skončila jsem asi 80 stran před koncem.
Moc hezky napsané a to nepatřím do věkové kategorie co tyto příběhy baví jsou psány k jejich věku. Určitě si budu chtít přečíst další pokračování Royalů
Mám ráda příběhy této autorky, chvílemi bych sice Karol tak trochu propleskla :-) kvůli jejímu chování, ale zas by to nebylo tak zajímavé. :-)
Kdo nežil a nebo nežije s kočkou, tuhle knihu asi nepochopí, úžasné a velmi pravdivé příběhy o kočičkách. Majitelé koček určitě budou vědět o čem je řeč ;-)
Pokračování Srdce - každý potřebujeme trochu té romantiky a že jí je tu dost :-). V reálném životě to většinou takhle nebývá, ale aspoň si sednout k takovému romantickému příběhu a pořádně se jím nasáknout když už v reálném životě takový příběh nemáme, ale kdo ví?
Pořád jsem odkládala tuto knihu, pořád jsem přemýšlela co budu číst a pak už nebylo co tak jsem sáhla po téhle jen asi prvních deset stran jsem ještě váhala, ale pak už mě od knihy nešlo odejít :-D, takového jako byl Oliver aby jste hledali po celém světe. Velmi milé čtení.
Mám ráda příběhy od této autorky. Nechybí zde napětí a romantika tak akorát.
Četla jsem od této autorky všechny knihy co u nás zatím vyšly. Nechtělo se mi moc do téhle poslední, protože mi přišlo že postupně vydávané knihy ubývá na zaujmout čtenáře, přesto jsem začala číst a jsem za to ráda, protože se mi moc líbila, byla napsána ve stylu první knihy - Kniha vzpomínek. Určitě si přečtěte tuto poslední. Doufám, že budou i další od této autorky.
Bylo to fajn čtení, jen autorka hodně rozepisovat a o práci duly. Samozřejmně, že to souviselo s příběhem, ale nemuselo to být tak dopodrobna.
Moc hezká kniha, všem třem ženám jsem přála lepší život.
Byla to příjemná kniha o živote, jen mě mrzí, že vlastně nevím jak to dopadlo. Konec si muže každý domyslet.
Kniha se četla dobře, ale jak tu někdo uvedl, že by si ji vzal sebou do hrobu? ! Tak to jsem asi tomu tak zase nepropadla . Klidně si přečtu od tohoto autora i jinou knihu.
Další dílo od této autorky a opět příjemné čtení. Nemyslím si, že je horší než u předešlého - Láska po francouzsku, naopak milý a příjemný. Ano začátek není veselý, ale copak v živote máme pořád na růžích ustláno? Pro někoho to může být klišé, že vše dobře dopadne, ale kdo v to nedoufá ? Za mě ano mám ráda, když to dobře dopadne. Těším se na další dílo od této autorky.
Příběh o tom jak my ženy jsme schopné si na nic nestěžovat a pořád si na svá bedra nakládát víc a víc než jsme schopny unést a když už nejsme schopny nést pak přijde rána v podobě nemoci a pak teprve si uvědomíme, že nastal čas se zastavit a uvažovat co je vlastně pro nás důležitější, zda se honit za něčím co je nepodstatné a nebo to co mě dělá spokojenou a šťastnou. Moc hezky vyjádřeno v tomto příběhu.