Jaruce komentáře u knih
Milý příběh, i když málo kdo má na růžích ustláno, ale i tak vždycky je naděje, vůbec mi tam duchařina nevadila, naopak bylo to milé a já věřím na osud, také se mi líbilo, že i v lásku na první pohled je možné věřit - jsem totiž romantik :-).
Krásný příběh tří generací, je až neuvěřitelné jak minulost ovlivňuje budoucnost. Doporučuji si tuto knihu přečíst.
Knihu jsem s nadšením začala číst a jak jsem začala po chvilce jsem odložila a vůbec nevím jestli se mi bude chtít k ní vracet.
Co všechno jsou ženy pro lásku k mužům udělat a podstoupit? Tak to se dočtete v této knize. Líbilo se se mi autorčino podání.
Pro mě zajímavý příběh, četl se svižně nic se nevleklo. Poslední dobou mám ráda knihy od českých autorů asi proto, že mi jsou blízko a dokážu se vžít do prostředí a situace nám známé.
Knihu mi autor zaslal i s věnováním, tímto bych mu chtěla poděkovat a těším se, že si přečtu další jeho dílo - jen tak dál pane Kostko!
Opět rychle přečtená a mile mě autorka překvapila, její knihy mě prostě baví asi proto, že jsou napsány ze života.
Příjemná kniha, jen trochu krátká. Děj se pěkně četl a rychle, takže jste hned u konce.
Tak tento díl se mi zdál úplně zbytečný celých 149 stran by se bývalo vešlo na pět posledních k předchozímu dílu. Přišlo mi, že autor napsal pokračování jen aby to vypadalo jako konečný díl. Všechny předchozí knihy jsou úžasné tento má do úžasného hodně daleko.
Hezká kniha, zajímavé odhalování lží a pravd nejen u Adama.
O fous líp se mi líbila víc, ale i tahle byla moc fajn.
Pro mě super příběh a hned jsem se vrhla na další od této autorky, možná se mi právě v tuto chvíli trefila na mojí notu, ale musím říct, že kdykoliv uvidím knihu od této autorky určitě nesáhnu vedle.
Super příjemný a čtivý příběh, zasmála jsem se. Nehledejte nic hlubokého, je na odreagování a to můžu jen doporučit.
První díl se mi líbil víc, ale i tak se mi to četlo dobře.
Nádherný příběh, hezky se četla a těším se na to az si přečtu pokračování.
Také ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak mě začala bavit a jsem ráda, že jsem knihu neodložila. Pro mě hezký příběh.
Nádherný příběh dvou mladých lidí, jen bych tu popisovala to samé co v předešlých komentářích, takže za mě super!
Moc krásný příběh, krásně se mi to četlo. Všem doporučuji si knihu přečíst.