jasmína komentáře u knih
Kniha se mi líbila, hodně jsem se dozvěděla, hezky a čtivě to Iva napsala, líbilo se mi to.
Iva Frühlingová píše moc dobře, první kniha mě sice zaujala víc, každopádně je zajímavé si přečíst jak to v tom světě showbyznysu chodí..
Na mě to působilo, že má autorka potřebu se pochluvit, jak je dokonalá, ale proti gustu..... jak se říká. Mě ale kniha zklamala.
Skvělá kniha, začátek se rozjíždí nenápadně, ale přečteno za jeden večer, jak to bylo napínavé, nečekané a mělo to spád.
Výborná kniha, začátek jsem měla trošku obavy, ale úžasně se to rozjelo a nečekala jsem na takové osudy kamarádek, a ten závěr, no nechápu, že to pro někoho může znamenat nudu. Pro mě rozhodně ne ..
Moc hezká a zároveň tak smutná kniha, že jsem ji pročetla se slzavým údolím a na konci mě to donutilo až k velkému breku. Jen jedna připomínka, po tolika letech manželství si teprve všimla, že má manžel na ruce jizvu ? To mě hodně zklamalo, to snad nikdo není tak nevšímavý.
Kniha se mi moc líbila, sice možná jednodušší, ale určitě ne moc veselé, nečekala jsem takový závěr.
Skvělá kniha, příběh tří hrdinek, dvou vlastních sester, jedné nevlastní, kterou nemají ze začátku vůbec rády, dlouho jsem si nezaslzela, ale u této knihy se to autorce povedlo dokonale hned od začátku.
Moc hezká romantika, a život neměla moc lehký, tak jsem jí ten šťastný konec moc přála..
Tak opět jsem po Řeči květů sáhla na dobrou knihu, doporučuju !!
Dojemná, něčím výjimečná kniha, uvažuju i že ji koupím jako dárek nejen mamce na Vánoce, dlouho mě až tak žádná kniha nechytla. Doufám, že autorka nezůstane jen u této prvotiny, a seznam rostlin na konci je perfektní, například bazalka - nenávist...... atd., atd.
Mě kniha vůbec nezaujala. Ztrácela jsem se v ději, nesedlo mi to vůbec..
Mně se kniha naopak moc líbila, a těším se naopak od Lidky , na další její knihu !! Jak píše bizonecka, hezký, milý a dojemný příběh, a to se přiznám, jsem více milovnice detektivek a hororů.
Hodně dobrá a zajímavá detektivka, sice rychle přečtená díky často volným stránkám,ale překvapilo mě, že se děj opravdu začal vyvíjet nečekaným směrem, o to víc překvapujícím. Dobrá detektivka na volné odpoledne.
Mně se tato kniha naopak líbila nejméně, nemohla jsem se začíst, ale jinak byly krom této pro mě všechny moc dobře a napínavě napsané.
Tentokrát nemám ani jednu připomínku, skvělá kniha, kdo má rád detektivky, perfektně zepletené, dokonce jsem u konce ( ne u epilogu ), se neubránila slzám.
Opravdu výborná autorka detektivek !!
Tuto knihu jsem četla na doporučení kolegyně, a i když mě začátek trošku překvapil, na konci jsem slzela, a dlouho jsem nečetla tak krásnou knihu !! Tak zajímavě podaný příběh o lásce.
Opět moc čtivá kniha, nyní jsem začala číst Chladnou krev a všímám si, že Rick Bentz vystupuje už asi ve třetí její knize, škoda, četla bych to lépe postupně. Ale zase tolik to nevadí, jen mě trošku mrzí, že v každé její detektivce je vrah nazýván vyvolený, že tam není jiný nápad, ale to je asi tak celé , co mi trošku vadí, když čtu nyní všechny její knihy, ke kterým jsem se dostala.
Souhlasím se Zdeslavem, co se týká romantiky v této knize, opravdu hodně přehnané, jinak právě to krapet pokazilo tak skvělou detektivku. A to jsem ženká, ale myslím si, že to patří do jiných knih, a ne do napínavé detektivky, no tak doufám, že u Hrobaře a Chladné krve se romantiky Lisa Jackson aspoň trošku vzdá :) Uvidím, nechám se překavpit..
Mě kniha bohužel nezaujala. Vůbec jsem se nezačetla, nestrhlo mě to.....