jasmína jasmína komentáře u knih

Seance smrti Seance smrti Arnaldur Indriðason

Zajímavá kniha, ale už se mi nelíbila tolik jako Oběť. I když zápletka zajímavá.

12.07.2012 3 z 5

Zrozena k smrti Zrozena k smrti Lisa Jackson

Kniha byla vynikající, druhá, co jsem četla od Lisy Jackson, a opět nezklamala, snad jsem ani takový námět ještě u detektivek neviděla, o to víc mě to potěšilo, napínavé až do úplného konce !!

Těším se na Absolutní strach, na který se chci vrhnout co nejdříve :)

12.07.2012 5 z 5

Oběť Oběť Arnaldur Indriðason

Jak jsem se začetla, absolutně jsem se nemohla odtrhnout, hezké zpestření, doporučuju, nyní začínám číst Seanci smrti od téhož autora.

03.07.2012 5 z 5

Na prahu smrti Na prahu smrti Lisa Jackson

První kniha, co jsem si přečetla od L. Jackson a zítra se vrhnu s chutí na další :) Skvělé zápletky, zklamání vystřídalo překvapení, tak to v detektivce má být, napětí až do konce, jen té lásky je tam na můj vkus u tohoto žánru moc, ale nevadí, to je jen můj názor, jinak moc prima kniha.

01.07.2012 5 z 5

Ztracená Ztracená Joy Fielding

Mně kniha naopak zaujala, a to už mi chybí k přečtení asi jen 4 tituly od autorky, měla jsem tušení, že v tom nebude to, co vždy, ale spíš sobecká povaha holky. Věřím, že v realitě se tohle stává co nejméně, ale určitě stává, bohužel..jo a na jedno kopyto ty knihy rozhodně nejsou,žádná mi nepřijde hodně podobná !

01.07.2012 5 z 5

V pavučině vztahů V pavučině vztahů Joy Fielding

Vynikající !!!!! Za dva dny přečeteno, napětí do konce knihy !!

28.06.2012 5 z 5

Neúplná mozaika Neúplná mozaika Joy Fielding

Vynikající kniha , moje nejoblíbenější po Šepotech a lžích.

28.06.2012 5 z 5

Dej mamce pusu Dej mamce pusu Joy Fielding

Na Neúplnou mozaiku se chystám, už se těším zda se mi bude líbit víc, tato byla moc bezva !!

24.06.2012 5 z 5

Tvá, navždy Tvá Tvá, navždy Tvá Kateřina Veselá

Na knihu jsem se těšila, ale nezaujala mě vůbec.....

24.06.2012 1 z 5

Těla na prodej Těla na prodej Martina Cole

Já moc knih nečetla od Martiny Cole, proto se mi asi na rozdíl od ostatních líbila. Uvidíme jaké budu mít názory na její další díla .

24.06.2012

Panenka Panenka Joy Fielding

Přesně, jaké rozebírání, knihu doporučuju !!

24.06.2012 4 z 5

Dobré úmysly Dobré úmysly Joy Fielding

Knihu jsem si koupila, ale po přečtení nemůžu říct, že by patřila k mým nejoblíbenějším, nyní se chystám na Trest života, který je už také v mé knihovničce, tak uvidím :)

Jinak souhlasím s názorem Danafantom.

23.06.2012 3 z 5

Ještě mě nezabíjej Ještě mě nezabíjej Joy Fielding

Mně se kniha líbila, dokonce i přítelovi, mně se od této autorky líbí snad vše, co napsala, a co jsem zatím četla.

21.06.2012 5 z 5

Zachráníš mě ráno Zachráníš mě ráno Joy Fielding

Po vynikjící knize Šepoty a lži tohle asi nebyla dobrá volba, jaksi jsem se musela nutit myslet na děj, na ty postavy, ale závěr mě opět dostal, vraha bych tedy rozhodně neuhodla, v tomhle je autorka prostě skvělá !!!!!!

17.06.2012 4 z 5

Šepoty a lži Šepoty a lži Joy Fielding

Teda kniha mě dostala svým koncem, do poslední chvíle mě takové vyústění nenapadlo, velká pochvala a poklona autorce !!

15.06.2012 5 z 5

Až na dno Až na dno Joy Fielding

Opět výborná kniha, jen konec bych udělala krapet jiný, ale to už nemám právo soudit :) Proč se vracet k manželovi, který nevěděl, co chce ? Aspoň by byli všichni víc překvapení, ale jak říkám, to už je věc názoru.

14.06.2012 4 z 5

Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Skvělá kniha, mně i začátek přišel zajímavý, kdepak nuda, byla jsem zvědavá, jak se příběh dál vyvine.
Viděla jsem film dle mého názoru použitý podle této knihy, jen si nepamatuju název filmu, ale kniha skvělá !! Jako vše, co jsem zatím do Joy Fieldingové četla a chystám se na její všechny romány.

14.06.2012 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Mně se taky kniha celkem líbila, a závěr též !

13.06.2012 3 z 5

Elixír mládí Elixír mládí Tess Gerritsen

Souhlasím se skuelnkou, závěr knihy mi taky přišel hodně rychle vyřešen, ale jinak se mi četba knihy líbila, chvilkama horor, sci - fi, detektivka, láska, nechybělo tam snad opravdu nic :)

13.06.2012 3 z 5

Závist Závist Gregg Olsen

Je hrozné, co sekolem nás děje. Ani nevím co víc k tomu dodat..

28.05.2012 4 z 5