jasmína jasmína komentáře u knih

Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Velmi dojemná kniha, tak hezky napsaná....., moc jsem jim přála ty hezké zážitky, co ještě stihli, slzy mi také ukáply, to by u této knihy ani jinak nešlo.....

10.03.2013 5 z 5

Síť Síť Håkan Nesser

Knihu jsem přečetla za jeden večer, vraha jsem neodhadla, ale možná je to tím, že jsem marod :), ale zase jsem ráda, aspoň jsem byla napjatá kdo, co a jak :) Kniha mě rozhodne nězklamala, jiný styl, ale líbil se mi.

17.02.2013 5 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Četla jsem si i první díl, který se mi moc líbil, a říkala jsme si, zda i druhý bude tak dobrý, a ono překvapení, je ještě lepší, takové zvraty, láska jako trám, sex jako sen, jiný Christian, zdá se umí milovat, a konec tak napínavý, to jsem zvědavá, kdy v češtině třetí díl vyjde, dlouho jsem nečetla něco tak supr. Ale aby se to člověk bál napsat, kniha je taky hodně zatracována, ale myslím hlavně těmi, co to skoro nečetli a už si i tak udělali názor, ale mně se kniha moc líbí a ráda to přiznávám.

13.02.2013 4 z 5

Nikdy nevíš Nikdy nevíš Chevy Stevens (p)

Kniha ne, že by se mi nelíbila, ale napětí jsem postrádala, čekalo mě až tak za víc než půlkou knihy a čekala jsem takové napětí jako u předešlé knihy Stále nezvěstná, ale rozhodně dobrý nápad, hodně lásky, na mě až moc, v detektivce, ale rozhodně se na další knihu od autorky těším, jsem zvědavá s jakým nápadem nás překvapí :)

09.02.2013 3 z 5

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Poprvé mě kniha od autorky zklamala, tak lehko předvídatelný děj, to jsem opradu po přečtení hodně zklamaná, dokonce jsem pár stránek přeskočila, zda se opravdu s Jackem dá dohromady a syn její sestry zůstane jí. Je dobře, že to tak dopadlo, jen nemám ráda, když předem vše vím, proto se těším, jak s chutí vrhnu na knihu NIkdy nevíš, detektivka od Chevy Stevensové.

25.12.2012 2 z 5

Zítra začnu nový život! Zítra začnu nový život! Gilles Legardinier

Opravdu bezva kniha, skvělé jak se autor - muž dokázal vcítit do ženských pocitů, ze začátku jsem zapomínala, že to nenapsala žena, ale muž. Konečně si na to někdo z chlapů troufl a jsem nadšená , těším se až si přečtu jeho další jakoukoli knihu.

27.11.2012 5 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Už u mě nic nepředčí Ženu v kleci, ale i Vzkaz v láhvi byl velice napínavý a jsem ráda, že to celkem dobře dopadlo..

27.11.2012 5 z 5

Zůstaň! Zůstaň! Allie Larkin

Výborá kniha na relax a ještě jsem se pobavila :)

14.11.2012 5 z 5

Obnažená Obnažená Sylvia Day

Přesně, četla jsem Hračku, Otroka i Jumaroro, a je pravda, že mě kniha Obnažená zaujala a je daleko leší než Hrana rozkoše !!

11.11.2012 5 z 5

Láska na zavolanou Láska na zavolanou Madeleine Wickham

Sophie Kinsella se prostě zrodila ke psaní knih, ketré dokáží uvolnit, zrelaxovat, jsem ráda, že se opět rozepsala :)

11.11.2012 5 z 5

Nevědomý svědek Nevědomý svědek Gianrico Carofiglio

Líp jak Leonora bych to neokomentovala !

11.11.2012 3 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Já nevím proč, ale do knihy jsem se nemohla pořádně začíst, asi je to tím, že jsme jich četla hodně po sobě od této autorky, a na rozdíl od Fieldingové mi přijou její romány hodně vždy podobné. Ale rozhodně dobré, jen tento mi jaksi nesedl..

31.10.2012 2 z 5

Kde je ta holka? Kde je ta holka? Alexandra Potter

Bohužel se mi od autorky líbila jen první kniha, a to Není přání jako přání, ty ostatní už nejsou pro mě a do další asi už nepůjdu..

31.10.2012 2 z 5

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Kniha mě zklama, sexu hodně, jinak láska jako trám, jako z červené knihovny.. Padesát odstínů šedi se mi líbilo rozhodně daleko víc. Sice jsem tuto knihu přečetla celkem rychle, ale spíš jsem čekala nějaké větší překvápko..a ono nic..

20.10.2012 1 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kniha se mi moc líbila, jsem zvědavá na další díl, a chápu hlavní hrdinku, zamilovala se, a dokud to bylo v únosných mezích, byla s ním, nedokázala se jej vzdát a tak nějak si myslím, že v druhém díle se opět sejdou a nejen jako přátelé :) Kniha byla tolik pomlouvaná, že mi nedalo si ji nepřečíst a udělat si svůj vlastní názor.

15.10.2012 4 z 5

Ta druhá Ta druhá Joy Fielding

Opravdu nejslabší kniha od autorky, putování nevěrného manžela za mladšími, a zápletka tak krátká s tyranským manžílkem Beth....

09.10.2012 3 z 5

Neviditelný Neviditelný C. D. Payne

Kniha se mi překvapivě líbila, moc nemusím to, co není reálné, ale u této knihy jsem se ani jednou nenudila, třeba zkusím i Americké krásky, od autora.

20.09.2012 4 z 5

Trest života Trest života Joy Fielding

Souhlasím s Šárkou5875. Mám stejné pocity z této knihy.Konec mě překvapil.Fieldingová je dobrá právě v tom, že skoro každá kniha je naprosto odlišná.Což se bohužel u měkterých autorů říct nedá.

20.09.2012 5 z 5

Ryzlink ostrý jako nůž Ryzlink ostrý jako nůž Věra Fojtová

Předchozí kniha Tramín s příchutí krve se mi líbilo hodně víc, asi opravdu ty další díly nemůžou už dosáhnout takového ohlasu. Zklamala mě nevěra hned v úvodu, na detektivku i málo napínavé, asi další díl, pokud bude, vynechám.

18.09.2012 1 z 5

Naboso Naboso Elin Hilderbrand

Nevím z jakého důvodu, ale kniha se mi moc nelíbila, zajímavý námět, ale na mě asi málo strhující, škoda.

18.09.2012 2 z 5